Share

cover art for 74. Det stora moraltestet

Mikrofonkåt med Tone och Bea

74. Det stora moraltestet

Season 1, Ep. 74

Kan det vara okej att döda en annan person? Kan det vara okej att vara otrogen? Kan det vara okej att begå ett brott? I dagens avsnitt testar Bea och Tone deras moral… Följ med i testet själv här: https://play.howstuffworks.com/quiz/this-very-serious-morality-test-will-determine-your-psychological-age

More episodes

View all episodes

 • 91. 91. Beroendeproblematik och satanism

  47:37
  Vad innebär det att vara satanist? Kan man vara beroende av koffein och hur hjälper man någon som mår dåligt? Idag pratar vi som vanligt om allt möjligt!
 • 90. 90. Är det svårt att vara Influencer?

  47:57
  Hur är det att jobba som influencer egentligen? Hur var det för oss att bli youtubers redan som barn? Hur hanterar man hatet och pressen? Och hur har det påverkat oss? Idag pratar Tone och Bea om Influencer-livets baksida.
 • 89. 89. Stela situationer

  43:50
  Att bli påkommen när man tjuvåker tunnelbana, att äta i tysta miljöer eller att kramas på flygplatsen. Idag pratar Tone och Bea om stela situationer…
 • 88. 88. Rövar pt. 2

  44:40
  Hur stor röv ska man ha? Hur ser en BBL operation ut? Ska man bleka sitt anus? Idag pratar Tone och Bea om rövar i alla dess former.
 • 87. 87. Tones BBL Operation

  48:17
  Tone har gjort en BBL och idag pratar Tone och Bea om allt vad operationen innebär. Hur mycket fyllde hon rumpan? Hur lång var läkningstiden? Och är det värt att göra en BBL?
 • 86. 86. Balenciaga!

  41:47
  Tone stör sig på barn, Bea ger en historielektion och det diskuteras hur man bäst gör sig av med en kropp efter ett mord.
 • 85. 85. Vårt bajs pt. 2

  43:11
  Idag pratar Tone och Bea återigen om sitt bajs efter att de ätit starka såser men även om fåglar som sprängs i luften och en taco som fastnade i Beas näsa.
 • 84. 84. Hur man tar bra nudes

  47:27
  Är det underskattat att skicka nudes? Hur tar man isåfall bra nudes? Och är det överskattat att vara sambos? I dagens avsnitt pratar vi underskattat och överskattat!
 • 83. 83. Sex på sitt modersmål

  39:37
  Att ha sex på sitt modersmål, att alla program är dubbade på ungerska och den finska bastukulturen… Idag pratar Tone och Bea om sina modersmål ungerska och finska.