Share

MHC-podden

Allt du inte visste att du ville veta om Mjölby Hockey!


Latest episode

 • 3. Avsnitt 3 - Erik Vikström om dåtid, nutid och framtid

  25:21
  MHC-podden är tillbaka med ett nytt avsnitt, där vi får fint besök av Erik Vikström. Med tre säsonger som tränare under 2010-talet och ett stort hjärta både för hockeyn och klubben ger han sina tankar om dåtid, nutid och framtid. Dessutom pratar vi även om andra saker som utvecklingen för damhockey, Hockeyettan över lag och kälkhockey.Mycket nöje!

More episodes

View all episodes

 • 2. Avsnitt 2 - David Bremer & Arvid Pousette, från TKH till A-laget

  26:29
  David Bremer och Arvid Pousette har gått hela vägen från Tre Kronors Hockeyskola till A-laget i Mjölby Hockey. De är i olika faser i karriären, men har ändå väldigt mycket gemensamt, bland annat att båda två har varit eller är lagkaptener.
 • 1. Avsnitt 1 - Jens Brändström, från Transsylvanien till Mjölby

  43:23
  I det första riktiga avsnittet av MHC-podden lär vi känna Jens Brändström, som är ny huvudtränare för herrlaget i Hockeyettan. Bördig från Härnösand har livet och karriären tagit honom till flera olika länder och många olika nivåer. Hör mer om hans historia och personlighet, både inom och utanför ishockeyn, plus självklart om det som komma skall i Mjölby Hockey.
 • Avsnitt 0 - En introduktion till Mjölby Hockey

  05:50
  I det historiska första avsnittet av MHC-podden får du lära dig mer om föreningen och möjlighet att tycka till inför framtiden. Mycket nöje!