Share

MHC-podden

Allt du inte visste att du ville veta om Mjölby Hockey!


Latest episode

 • 7. Avsnitt 7 - Superkedjan Lundqvist-Strand-Rapp

  33:44
  Kedjan med Edvin Lundqvist, William Strand och Christoffer Rapp har nu spelat ihop i flera säsonger och var den direkt avgörande faktorn när Mjölby Hockey i den avgörande matchen i den allra sista omgången av vårserien säkrade kontraktet i Hockeyettan 2024/2025.Lär känna trion i MHC-podden och hör dem berätta bland annat om varandra, historien tillsammans, varför de inte lyder lagkaptenens order, klumpen i magen som förvandlades till succé, hur det är att vara spelare i Hockeyettan och givetvis också lite om framtiden.Dessutom kommer "Rappen" med en idé kring potatis inför höstens återstart i ProTrain Arena. Häng med!

More episodes

View all episodes

 • 6. Avsnitt 6 - Jens Brändström om den gångna säsongen

  24:03
  Säsongen i Hockeyettan tog slut för Mjölby Hockey redan i februari månad, i och med ett säkrat kontrakt efter den södra vårserien. I och med det är det nu dags att "snacka ner" säsongen tillsammans med huvudtränaren Jens Brändström. Vi pratar om med- och motgång, om saker som gått över förväntan, hur transferdeadline påverkat, vad publiken betyder – och så lite om framtiden, så klart. Häng med!
 • 5. Avsnitt 5 - Daniel Karlsson, MHC Support

  17:53
  MHC-podden träffar den här gången Daniel Karlsson, som är en av de mest engagerade personerna i MHC Support - den sjunde spelaren på isen.
 • 4. Avsnitt 4 - Jens Brändström och Viktor Johansson

  30:36
  Hockeyettan Västra är färdigspelad, med en sjundeplats för Mjölby Hockey. MHC-podden tog därför en pratstund med tränarduon Jens Brändström och Viktor Johansson om det som varit, det som är nu och det som komma skall - plus lite till.Mycket nöje!
 • 3. Avsnitt 3 - Erik Vikström om dåtid, nutid och framtid

  25:21
  MHC-podden är tillbaka med ett nytt avsnitt, där vi får fint besök av Erik Vikström. Med tre säsonger som tränare under 2010-talet och ett stort hjärta både för hockeyn och klubben ger han sina tankar om dåtid, nutid och framtid. Dessutom pratar vi även om andra saker som utvecklingen för damhockey, Hockeyettan över lag och kälkhockey.Mycket nöje!
 • 2. Avsnitt 2 - David Bremer & Arvid Pousette, från TKH till A-laget

  26:29
  David Bremer och Arvid Pousette har gått hela vägen från Tre Kronors Hockeyskola till A-laget i Mjölby Hockey. De är i olika faser i karriären, men har ändå väldigt mycket gemensamt, bland annat att båda två har varit eller är lagkaptener.
 • 1. Avsnitt 1 - Jens Brändström, från Transsylvanien till Mjölby

  43:23
  I det första riktiga avsnittet av MHC-podden lär vi känna Jens Brändström, som är ny huvudtränare för herrlaget i Hockeyettan. Bördig från Härnösand har livet och karriären tagit honom till flera olika länder och många olika nivåer. Hör mer om hans historia och personlighet, både inom och utanför ishockeyn, plus självklart om det som komma skall i Mjölby Hockey.