Share

cover art for 27. Yksityisyys ja muita harhaluuloja

Metti & Hanna

27. Yksityisyys ja muita harhaluuloja

Missä menee yksityisyyden raja? Miten lapset näkyvät somessa? Mitä asioita tuntuu luontevalta jakaa somessa ja mitä ei? Tässä jaksossa naiset ottavat käsittelyyn niin omat kuin yleisetkin yksityisyydenrajat.

More episodes

View all episodes

 • 8. s02e08 - IHMISSUHTEET - Miten Mies On Yllättänyt

  23:58
  Tässä jaksossa keskustellaan siitä miten mies on yllättänyt, aina kukkakimpuista suuriin eleisiin.
 • 7. s02e07 - IHMISSUHTEET - Aika ennen avioliittoa

  40:14
  Tässä jaksossa muistellaan aikaa ennen avioliittoa, kuten ensimmäisiä ihastuksia ja poikaystäviä.
 • 6. s02e06 - IHMISSUHTEET - Luottamus

  35:51
  Mistä luottamus koostuu? Miten luottamusta voidaan rakentaa ihmisten välillä? Tässä jaksossa puhutaan muun muassa DISC-Analyysistä ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Vieraana kokenut henkilöstöjohtaja Anna Väli-Klemelä.
 • 4. s02e04 - MINÄ ITSE - Itsemyötätunto

  31:49
  Tässä jaksossa keskustellaan siitä mitä on itsemyötätunto ja miten sitä voi harjoittaa. Haastattelussa mindfulness-kouluttaja ja väitöskirjatutkija Hanne Laasala, sekä Metin ja Hannan ystävä Katja.
 • 3. s02e03 - MINÄ ITSE - Mikä vetää mielen matalaksi?

  37:42
  Tässä jaksossa keskustellaan siitä mikä vetää mielen matalaksi. Vieraana bloggaaja ja kirjailija Irene Naakka. Podcast sisältää mainontaa.
 • 2. s02e02 - MINÄ ITSE - Hyvinvointiteoria

  31:04
  Tässä jaksossa mietitään niitä asioita jotka rakentavat henkisen hyvinvoinnin päälle. Mitä ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen? Haastattelussa mindfulness-kouluttaja ja väitöskirjatutkija Hanne Laasala. Sisältää mainontaa.
 • 1. s02e01 - MINÄ ITSE - Itsekkyydestä

  34:23
  Metti ja Hanna podcast jatkuu taas! Toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa puhutaan itsekkyydestä. Mitä on terve itsekkyys? Missä pitäisi olla äitinä itsekkäämpi? Miksi koemme siitä syyllisyyttä? Kokeeko isät yhtälailla huonoa omatuntoa kotoa poissa ollessa? Sisältää mainontaa.
 • 50. Tulevaisuuden pelko

  36:31
  Tässä jaksossa käsitellään Metin ja Hannan tulevaisuuden pelkoja sekä huolia. Ovatko tulevaisuuden muutokset heille uhkia vai mahdollisuuksia ja miten heidän prioriteetit ovat muuttuneet vuosien varrella? Sisältää mainontaa.
 • 49. Rahajakso - Mihin meillä menee eniten rahaa?

  39:15
  Tässä jaksossa Metti ja Hanna paljastavat heidän suurimman kulueränsä sekä asioita, joista he eivät tingi ja joissa he kitsastelevat. Jaksossa selviää myös, kaduttaako naisia heidän suurin ostoksensa. Sisältää mainontaa.