Share

Metti & Hanna

Muotibloggaajat Metti Forssell ja Hanna Väyrynen pohtivat miten selvitä tyylillä ja hengissä ruuhkavuosista. Molempia yhdistää työ, pienet lapset ja rakkaus kauniisiin korkokenkiin, minkä yli arki usein talloo tennar...


Latest episode

More episodes

View all episodes

 • 7. s02e07 - IHMISSUHTEET - Aika ennen avioliittoa

  40:14
  Tässä jaksossa muistellaan aikaa ennen avioliittoa, kuten ensimmäisiä ihastuksia ja poikaystäviä.
 • 6. s02e06 - IHMISSUHTEET - Luottamus

  35:51
  Mistä luottamus koostuu? Miten luottamusta voidaan rakentaa ihmisten välillä? Tässä jaksossa puhutaan muun muassa DISC-Analyysistä ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Vieraana kokenut henkilöstöjohtaja Anna Väli-Klemelä.
 • 4. s02e04 - MINÄ ITSE - Itsemyötätunto

  31:49
  Tässä jaksossa keskustellaan siitä mitä on itsemyötätunto ja miten sitä voi harjoittaa. Haastattelussa mindfulness-kouluttaja ja väitöskirjatutkija Hanne Laasala, sekä Metin ja Hannan ystävä Katja.
 • 3. s02e03 - MINÄ ITSE - Mikä vetää mielen matalaksi?

  37:42
  Tässä jaksossa keskustellaan siitä mikä vetää mielen matalaksi. Vieraana bloggaaja ja kirjailija Irene Naakka. Podcast sisältää mainontaa.
 • 2. s02e02 - MINÄ ITSE - Hyvinvointiteoria

  31:04
  Tässä jaksossa mietitään niitä asioita jotka rakentavat henkisen hyvinvoinnin päälle. Mitä ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen? Haastattelussa mindfulness-kouluttaja ja väitöskirjatutkija Hanne Laasala. Sisältää mainontaa.
 • 1. s02e01 - MINÄ ITSE - Itsekkyydestä

  34:23
  Metti ja Hanna podcast jatkuu taas! Toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa puhutaan itsekkyydestä. Mitä on terve itsekkyys? Missä pitäisi olla äitinä itsekkäämpi? Miksi koemme siitä syyllisyyttä? Kokeeko isät yhtälailla huonoa omatuntoa kotoa poissa ollessa? Sisältää mainontaa.