Share

cover art for 11. Sandra Hagelstam - Näin luodaan ura somesuosiosta valkokankaalle.

Menestystarinan metsästäjät

11. Sandra Hagelstam - Näin luodaan ura somesuosiosta valkokankaalle.

Miten rakennetaan harrastuksesta sosiaalisen median suosio ja sitä kautta ammatti? Supersuosittu vaikuttaja Sandra Hagelstam kertoo Maryamin haastattelussa, miten hän rakensi oman henkilöbrändinsä ja miten sosiaalisen median murros haastaa löytämään uuden suunnan omalle urapolulle.

More episodes

View all episodes

 • 14. Ville Leino - mies ja tarina Billebeinon takana

  37:20
  Miten selvitä pettymyksestä ja nousta uudelle uralle? Ville Leinon tarina ei ole se tavallinen. Janin ja Maryamin haastattelussa Leino kertoo, miten maalaaminen on auttanut häntä ja miten jääkiekkouran päättyminen vaikutti. Ja totta kai: miten Billebeino sai alkunsa. 
 • 13. Heli Thorén - rohkea yrittäjä löysi oman tiensä

  43:12
  Yrittäjä ja Cozy Publishingin toinen perustaja Heli Thorén kertoo Maryamin ja Janin haastattelussa, miten päätyi kirjojen kustantajaksi. Kiinnostavaa uratarinaa suurempi tarina taitaa olla se, miten ihminen löytää oman tiensä ja uskoo omiin vahvuuksiinsa. Siitäkin Helillä on kokemusta.
 • 12. Jenni Rotonen ja vaikuttajan valta - miten käytän sitä hyvään

  43:27
  Kaupallinen yhteistyö Silpomaton-kampanjan kanssa. Vaikuttaja Jenni Rotonen kertoo Janin ja Maryamin haastattelussa, miten hän aloitti uransa, miten bloggaamisesta tuli ammatti ja miten vaikuttaja käyttää saamaansa huomiota tärkeistä asioista puhumiseen. Esimerkkinä Silpomaton-kampanja, joka suomalaisten lahjoitusten avulla keskittyy silpomisperinteen vastaiseen työhön ja tasa-arvon lisäämiseen Keniassa.
 • 10. Harri Kangas - millainen menestystarina on suomalainen muoti?

  43:28
  Muotiteollisuus on nosteessa Suomessa. Uusi suomalaisen muodin keskus Garden aukesi Helsingin Kämp Galleriassa marraskuussa. Muodin monitaituri Harri Kangas kertoo Maryamille ja Janille, millainen menestystarina Suomi-muoti on, mitkä ovat hänen uraoppinsa maailmalta ja Gardeniniin avautuneen TRE <3 Nide -konseptikaupan kunniaksi, mitkä ovat hänen suosikkikirjansa. 
 • 9. Jaana Ukkola ja suoran puheen taito

  44:07
  Jaana Ukkola muutti malliksi Pariisin ja perusti Suomeen palattuaan mallitoimiston. Model Boomin legendaarinen pomo kertoo Janin ja Maryamin haastattelussa huikean tarinaansa. Läpi käydään siinä sivussa suomalaisuus, Ranska ja koko muotiteollisuuden tila.
 • 8. Jarno Laasala - Näin rakennettiin Duudsonien menestys

  46:42
  Jarno Laasala on läsnä. Menestystarinan metsästäjissä Laasala kertoo, miten Duudsonien tarina alkoi ja miten kaveriporukan temppuvideoista kasvoi Suomen suurin tuotantoyhtiö Rabbit Films. Janille ja Maryamille Jarno kertoo myös, miten menestys Amerikassa rakennettiin ja miltä se tuntuu, kun menestys ei olekaan sitä, mitä odotti.
 • 7. Andu Westerholm -Miten rakennetaan ravintolaimperiumi hiphopin opein?

  40:48
  Menestystarinan metsästäjissä puhutaan tällä viikolla musiikista ja ravintolakulttuurista, kun vieraana on Rähinä Recordsin ja We Are Groupin Anders Westerholm. Jani Niipolan haastattelussa hän kertoo, miten muusikosta tuli ravintoloitsija, miten Rähinä Recordsin pyörittäminen auttoi myöhemmin ravintolabisneksessä ja mikä on hänen menestysreseptinsä yrittäjänä.
 • 6. 6. Peter Vesterbacka: ”Lähdetään tekemään maailman parasta”

  44:55
  ”Matka on tärkeä, mutta jos ei ole määräänpäätä, matka on aika vaikea.” Näin sanoo Peter Vesterbacka Janin haastattelussa Menestystarinan metsästäjissä. Rovion menestysvuosina maineensa luonut Vesterbacka pohdiskelee myös, miksi aina pitää pyrkiä maailman parhaaksi, miksi hullut tavoitteet motivoivat ihmisiä ja miten saadaan Shakiran puhelinnumero.