Share

cover art for Riddaren utan mask

Mellan Raderna Fotboll

Riddaren utan mask

Season 1, Ep. 3

Frank Lampard, Burnley, Christian Eriksen och Niklas Andersson är alla tillbaka! Tillsammans med zombies i Göteborg, Arsenal vs Liverpool, Cirkus Spurs, Ledley Kings Knä, Hall of Fame och världens manligaste ansikte.

More episodes

View all episodes

 • 46. Pontus Jansson

  01:30:50
  I veckans avsnitt gästas vi av ingen mindre än Brentfords tidigare lagkapten Pontus Jansson! Det blir ett öppenhjärtigt samtal där "Ponne" delar med sig av underbara historier från tiden i både Leeds och Brentford.
 • 45. Att sänka skepp

  32:26
  En ny omgång, 13 nya matcher och två gamla tippare står för dörren i veckans Stryktipskupong. Och det blir svängigt direkt med uteblivna skott, knäpptysta chipspåsar, mardrömsaktiga halvgarderingar, mängder av jinxar och favoritlag inom varje sport. Allt detta och lite till i jakten mot 13 rätt!
 • 44. Drömhelg som gräsänkling

  01:18:26
  En mycket trevlig tradition hålls vid liv när Anders, Niklas och Erik (för andra veckan i rad) träffas som vinnare. Men den största segraren av alla är kanske ändå en medelmåtta från Hisingen som spenderat hela helgen med den ena handen i chipspåsen och den andra på tv-kontrollen!
 • 43. Bring me Bring

  38:05
  Visst är det så, Rätta Raderna är tillbaka! Anders och Niklas fortsätter sin jakt mot 13 rätt och duons återkomst betyder att svenska folkets felmarginal på Stryktipset ökar makant. Det blir lakrids och lakrits, världens snabbaste djur, felparkeringar i Lund, efterlängtade fotbollsdokumentärer och smärgåstårta som gräsänkling. Sedan tippas det lite också...
 • 42. Bollsäkra Blyfoten

  01:25:05
  För första gången någonsin (?) samlas Anders, Erik och Niklas som tre vinnare efter en Premier League-omgång och givetvis blir det en hel del helgboll. Men det blir också nyvakna nattugglor, bockstensmannens hästutställning, tandställningsmärken i pannan, märkliga MVP-priser och indiannamn med Premier League-touch.
 • 41. Biscuit or W*nk?

  01:19:54
  Direkt efter slutvissla gör Niklas och Anders upp i en andra rond av toppmötet mellan Arsenal-Liverpool. Och efter en liiiten mjukstart blir det till slut precis så hetskt som Erik hade hoppats på. Dessutom summeras januarifönstret, tidernas märkligaste fotbolltweets summeras och Niklas berättar om sin premiärhelg!
 • 40. Johan Wester

  01:33:32
  "The Normal One" tackar för sig - vi tackar för honom! Och vi gör det tillsammans med en av Anders äldsta vänner, Hipp Hipp-kollegan och Liverpool-supportern, Johan Wester! Det blir mellantider i trädgården, (o)passande förnamn, stenhårda bröstkorgar, smutsiga kalsonger, och givetvis en heeel del Jürgen Klopp!
 • 39. Att svimma i serven

  01:20:47
  Få matcher men fina resultat...i alla fall om man frågar Anders och Niklas. Men bortsett från Liverpools och Arsenals skalper blir det avtuppande brännbollsspelare, yrsel på 10 000 meter, nio fingrar i Newcastle, topp tre i januari och ett gäng fina lyssnarfrågor!
 • 38. Här var det jordgubbar!

  01:00:30
  Aldrig har väl Norge varit lika svårälskat som just nu..? Samtidigt är det väl just ett bär som sätter tonen för Sveriges framtida spel i Nations League, grupp C. Det blir dessutom urusla värvningar i januari, upplåsbara Everton-tränare, Manchester United-Tottenham och Artetas pinsamma agerande!