Share

cover art for Avsnitt 79 - Fine dining hemma

Matsamtalet

Avsnitt 79 - Fine dining hemma

Season -7, Ep. 79

Klart vi vill imponera på våra middagsgäster. Matsamtalets matmästare Tommy, Sigrid och Rickard hjälper dig få till en fine dining middag hemma som slår det mesta på krogen.

More episodes

View all episodes

 • 83. Avsnitt 83 - Frågor får svar

  46:01
  Matsamtalets egen frågestund där Sigrid Bárány, Tommy Myllymäki och Richard Tellström svarar på lyssnarnas frågor om mat och var den kommer ifrån!
 • 82. Avsnitt 82 - Hygge

  37:01
  Dejligaste avsnittet någonsin tillägnat Danmarks härliga matkultur. Så mycket mer än smörrebröd och röd pölse - häng med i det danska gemytet.
 • 81. Avsnitt 81 -Magkänsla

  46:19
  Gå på din magkänsla - lyssna på Matsamtalet! Tommy, Sigrid och Rickard pratar om magen. Om mat med ett syfte, som är bra för magen och som känns bra hela vägen ner i magen
 • 80. Avsnitt 80 - Nygammalt

  49:09
  Ny-grillat, ny-fångat och ny-skördat. Lagrat, mörat och fermenterat. Matsamtalet om ny och gammal mat, helt enkelt. I ett nytt avsnitt med dina gamla favoritmatmästare Tommy, Sigrid och Richard.
 • 78. Avsnitt 78 - Jul à la carte

  49:06
  Det är julmat på menyn för Tommy, Sigrid och Rickard, men varför finns aldrig julmat på à la cartemenyn? Lyssna på våra favoriter, trender och heta tips inför julen!
 • 77. Avsnitt 77 - Lokal mat - Global smak

  46:14
  Råvaror, säsong och butikens lockvaror, allt påverkar oss. Hur kan du använda lokal mat men ändå få en global smak på måltiden. Tommy, Sigrid och Rickard guidar dig genom det svåra valet att välja rätt mat.
 • 76. Avsnitt 76 - Sköna böna

  45:59
  Sköna bönor! Små men naggande goda, fulla med nyttigt och gott. Sigrid, Tommy och Rickard pratar om bönor, men även ärtor, linser och några gryn. Missa inte de lyxiga och inte så lite förföriska mattipsen på slutet i programmet.
 • 75. Avsnitt 75 - Vilken soppa!

  50:47
  Vad serveras varm eller kall, och till förrätt, varmrätt eller dessert? Med minimalt svinn pratar Tommy, Sigrid och Rickard om soppa på riktigt.