Share

cover art for 358. "Känner mig lite död inombords"

Mathilda och Andrea

358. "Känner mig lite död inombords"

Mathilda har fått en Harry Styles-låt tillägnad henne själv, men den har fått henne att tänka mörka tankar om sig själv. Andrea har också tänkt mörka tankar om sig själv. Inget hat är starkare än självhatet – vamos!

More episodes

View all episodes

 • 436. Gentleman = red flag

  46:12
  Är det så farligt att förvänta sig att bli bjuden på första dejten? Kan man som en modern quinna förvänta sig det av en man? Är det verkligen okej att låta barn springa omkring och sälja jultidningar? Hur gick det för tjejorna på black week? Andrea har även hört av sig till Mathildas närmsta för att ta reda på hur dom tror att Mathilda skulle agera i en utsatt situation..
 • 435. JULEMYS

  53:16
  Är det för tidigt för julemys? Vad önskar sig tjejerna i julklapp? Vad tycker dom om det som hände i Robinson? Måste man vara trevlig mot sitt ex's nya flickvän? Kommer Andrea uppfattas som en otacksam och bortskämd influencer? Det och mycket mer får ni höra om i veckans avsnitt med Mathilda och Andrea!
 • 434. Manliga gynekologer & likstylister

  52:31
  Mathilda har fått upp tiktoks om de som stylar liken inför begravning och det för tjejerna in på diskussionen "HUR väljer man det yrket?". Hur väljer man som kille att bli gynekolog? Vad skulle tjejerna vilja jobba med om dom var kriminella? Rånare? Kidnappningar? Eko-brott? Efter förra veckans piff-avsnitt har Andrea skrivit ihop en glow up-lista som hon delar med sig av, lyssna och njut!
 • 433. Becki gästar!!

  53:35
  Det har gått decennier sen sist (okej inte riktigt, men nästan) och nu är hon tillbaka! Rebecka Lundkvist syster till Mathilda Lundqvist (japp dom stavar olika, normalt) gästar podden när Andrea ligger hemma sjuk och wow vilket avsnitt ni lyssnare har framför er. Becki är ju utnämnd till Stockholms Louise Jorge on a budget och systrarna går igenom hur man blir en piffig tjej, vart man köper billiga skor och kanske viktigast av allt: HUR är man egentligen den bästa värdinnan? Under dessa 50 fantastiska minuter får vi också höra om systrarnas mest ikoniska bråk..
 • 432. Dopamindetox..?

  52:53
  Dopamindetox, spartips och shoppingberoende är tre av många ämnen som gås igenom under veckans avsnitt av Mathilda och Andrea!
 • 431. "Då peakade vi"

  48:56
  Mathilda och Andrea drömmer tillbaka på tiden deras vardag bestod av att handla kläder och hänga på Östermalm. Var det kanske då dom peakade? Andrea har kommit till en insikt om att hon härmade folk rakt av förut, normalt!! En lyssnare är livrädd över att "mamma" sin pojkvän och tjejerna går igenom vad som räknas som omtänksamt vs mammighet..
 • 430. Krishantering

  50:34
  Varför är Andrea besviken på Djerf Avenue och samtidigt stolt över Bianca och Caia? Tjejerna blickar tillbaka till poddens första livepodd och får tårar i ögonen..? Mathilda vill sätta sina syskon i princess school och Andrea vill i vanlig ordning bli RIK.
 • 429. Mathildas trauma

  55:59
  Mathilda har letat i sitt gamla blogg och youtube-arkiv och hittat tre klipp från förr som får tjejerna att skratta till tårar.
 • 428. Vårat största beroende

  46:58
  Mathilda och Andrea har varit på Måndagsvibes liveshow och har kommit fram till varför dom aldrig kan göra något liknande. Är emojis coolt eller töntigt? Får man börja lyssna på julmusik redan nu? Vems sida står tjejerna på i Kim VS Kourtney-bråket?