Share

Mathilda och Andrea

Varje vecka varvar duon Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt personliga erfarenheter med spaningar från SocMed. Lyssna och njut! Vill du kontakta oss? Mejla: mathildaochandrea@gmail.com.


Latest episode

 • 469. Andrea svarar!

  45:00
  För ett par veckor sedan fick vi höra Mathilda svara på lyssnarnas frågor och nu är det Andrea’s tur. Hur kommer det sig att hon börjat plugga igen? Vill hon inte vara influencer längre? Hur ser en perfekt helg ut för Andrea? Anser hon sig vara hälsosam? Har hon någon “last”? Vad gillar hon minst och mest med sin egen personlighet?

More episodes

View all episodes

 • 468. "Hans mamma vikt-pikar mig"

  35:34
  Hur FAN hanterar man en svärmor som konstant pikar ens vikt och till och med frågar om man inte borde genomgå en gastric bypass??? Hur vet man om man gjort rätt eller fel beslut när man gjort slut med sin kille och allt känns SKIT efter uppbrottet? Får man be sin kille att sluta vara med på tjejkvällarna? Det har blivit dags för sommarens näst sista "Mathilda och Andrea svarar".
 • 467. Mathilda svarar!

  43:56
  I veckans avsnitt är det Mathilda som får ta ton och svara på lyssnarnas frågor. Vad är det hon gör på jobbet egentligen? Hur har hon tagit sig dit hon är idag karriärsmässigt? Hur gör hon sin omtalade tomatsås? Vilka är hennes bästa matlådor? Hur får man en relation att hålla lika länge som hennes och Oskars? Kan hon tänka sig att börja dela med sig av recept på Instagram igen?
 • 466. Gustav gästar podden!

  01:04:29
  Andrea's pojkvän Gustav gästar podden. Tillsammans svarar Andrea och Gustav på lyssnarnas frågor om relationen, framtidsplaner, livet som mäklare, beslutet att skaffa hund och mycket annat!
 • 465. Vad räknas som otrohet?

  28:58
  Vad räknas egentligen som otrohet? Och hur fan hanterar man insikten om att pappas nya fru särbehandlat en negativt under hela barndomen? Får man bli irriterad över att man fick en diskborste i julklapp? Det har blivit dags för sommarens första "Mathilda och Andrea svarar", ett av våra förinspelade sommaravsnitt så vi får lite semester från podden. Vill du mejla in ett dilemma eller önskemål?mathildaochandrea@gmail.com
 • 464. Maya Parnevik gästar podden!

  59:33
  Maya Parnevik gästar ÄNTLIGEN podden och vi pratar om allt från hennes kommande bröllop, till prestationsångest, vad hon pratar om med sin psykolog, icksdilemman och mycket, mycket mer.Maya Parnevik hittar ni här:Podd: AfterworkoutpoddenInstagram: mayaparnevik
 • 463. Ödet...?

  45:16
  Tror vi på ödet? Vad fan är ödet för något egentligen? Mathilda ringer upp Oskar och ber honom förklara hur MÅNEN påverkar.. allt? Skulle Andrea vara fine med att Mathilda pussade Gustav på munnen? Vilken lögn drog Mathilda på Brännbollsyran? Varför har Andrea lång hårtussar på benen? Lyssna på veckans avsnitt nuuuu.Biljetter till vår livepodd 9 november kl 16.30!https://www.ticketmaster.se/event/661449?brand=se_cirkus&CAMEFROM=580Cirkus