Share

Mathilda och Andrea

Varje vecka varvar duon Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt personliga erfarenheter med spaningar från SocMed. Lyssna och njut! Vill du kontakta oss? Mejla: mathildaochandrea@gmail.com.


Latest episode

 • 468. "Hans mamma vikt-pikar mig"

  35:34
  Hur FAN hanterar man en svärmor som konstant pikar ens vikt och till och med frågar om man inte borde genomgå en gastric bypass??? Hur vet man om man gjort rätt eller fel beslut när man gjort slut med sin kille och allt känns SKIT efter uppbrottet? Får man be sin kille att sluta vara med på tjejkvällarna? Det har blivit dags för sommarens näst sista "Mathilda och Andrea svarar".

More episodes

View all episodes

 • 467. Mathilda svarar!

  43:56
  I veckans avsnitt är det Mathilda som får ta ton och svara på lyssnarnas frågor. Vad är det hon gör på jobbet egentligen? Hur har hon tagit sig dit hon är idag karriärsmässigt? Hur gör hon sin omtalade tomatsås? Vilka är hennes bästa matlådor? Hur får man en relation att hålla lika länge som hennes och Oskars? Kan hon tänka sig att börja dela med sig av recept på Instagram igen?
 • 466. Gustav gästar podden!

  01:04:29
  Andrea's pojkvän Gustav gästar podden. Tillsammans svarar Andrea och Gustav på lyssnarnas frågor om relationen, framtidsplaner, livet som mäklare, beslutet att skaffa hund och mycket annat!
 • 465. Vad räknas som otrohet?

  28:58
  Vad räknas egentligen som otrohet? Och hur fan hanterar man insikten om att pappas nya fru särbehandlat en negativt under hela barndomen? Får man bli irriterad över att man fick en diskborste i julklapp? Det har blivit dags för sommarens första "Mathilda och Andrea svarar", ett av våra förinspelade sommaravsnitt så vi får lite semester från podden. Vill du mejla in ett dilemma eller önskemål?mathildaochandrea@gmail.com
 • 464. Maya Parnevik gästar podden!

  59:33
  Maya Parnevik gästar ÄNTLIGEN podden och vi pratar om allt från hennes kommande bröllop, till prestationsångest, vad hon pratar om med sin psykolog, icksdilemman och mycket, mycket mer.Maya Parnevik hittar ni här:Podd: AfterworkoutpoddenInstagram: mayaparnevik
 • 463. Ödet...?

  45:16
  Tror vi på ödet? Vad fan är ödet för något egentligen? Mathilda ringer upp Oskar och ber honom förklara hur MÅNEN påverkar.. allt? Skulle Andrea vara fine med att Mathilda pussade Gustav på munnen? Vilken lögn drog Mathilda på Brännbollsyran? Varför har Andrea lång hårtussar på benen? Lyssna på veckans avsnitt nuuuu.Biljetter till vår livepodd 9 november kl 16.30!https://www.ticketmaster.se/event/661449?brand=se_cirkus&CAMEFROM=580Cirkus
 • 462. Vi är i CHOCK

  48:01
  Vad fan håller ni på med egentligen?? KÖPER SLUT VARJE BILJETT x2 PÅ NÅGRA YNKA MIN??? VI ÄLSKAR ER!!! Nu på måndag släpper vi en TREDJE show. 9 november 20.00 är det dags för Mathilda och Andrea Live för tredje gången, även denna gång på Nya Cirkus. Biljetter kommer att säljas via Ticketmaster.se!Veckans avsnitt handlar om känslorna efter biljettsläppet och om Andrea's insikt kring att hon endast mår bra när hon får bekräftelse och pengar (terapi behöver bokas asap). Mathilda ska på festival i Umeå och har klädpanik. Äter Fröken Snusk verkligen middag hemma hos Viktor Frisk med masken på?? Hur förvarar man en död kropp på ett flygplan..? Frågorna är många!