Share

cover art for At skabe sit drømmeliv med Anna Reinholdt

Martinys Podcast

At skabe sit drømmeliv med Anna Reinholdt

I dagens episode kan du lade dig inspirere af Anna Reinholdt. Anna arbejder som holistisk terapeut og influencer. Hun er stifter af Woom Group, og i hendes instagram bio står der, at hun lever lykkeligt på nørrebro med sin søn Bobby, kæreste og lillebror i maven.


Anna er certificeret Living Yolates underviser fra Living Yolates Academy og Reiki healer fra Tine Elisabeth Larsen. Hun har siden 2019 beskæftiget sig med at hjælpe unge piger og kvinder med at lytte til og stå stærkere i sig selv, både gennem 1:1 sessioner og retreats.


I episoden deler Anna nogle af de udfordringer, som går igen hos hendes klienter, og hvorfor særligt det at træffe valg, er noget, mange har svært ved.

 Find Anna Reinholdt her

Instagram @annareinholdt

www.woomgroup.dk


Mere MARTINYs:

Web martinys.dk

Shop martinys.dk/shop/

Instagram @_martinys

Vært Emma Martiny @emmamartiny

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

More episodes

View all episodes

 • At kaste sig ud i det med Pernille Vejbæk

  37:20
  Pernille Vejbæk er en resultatorienteret ildsjæl. Under corona stod hun med en fyring, men også en opfordring til at starte freelance, og det blev startskuden til hendes konsulentvirksomhed "Bright Studio". Her rådgiver hun sine kunder omkring alt på de sociale medier og skaber værdifuldt og æstetisk content til dem.Måske du kender Pernille fra hendes Instagram @vejbaek_, hvor hun deler ud om renoveringen af en bevaringsværdig villa, som hun og hendes kæreste købte få måneder efter, at hun gik selvstændig. Efter selv at have været igennem et renoveringsprojekt ved jeg, at det ikke er børnemad. Derfor var jeg nysgerrig efter at høre, hvordan Pernille har balanceret to store udfordringer i sit liv samtidig - mon ikke vi alle kan lære lidt af hendes erfaring.Find Pernille Vejbæk og Bright Studio her:Instagram @vejbaek_Instagram @brightstudiodkwww.brightstudio.dk Mere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.
 • At have sig selv med, når livet tager kvantespring med Camilla Julie Skov Hansen

  34:46
  I denne episode deler Camilla Julie Skov Hansen ud af den rejse, hun og virksomheden Sorelle Jewellery har været på det sidste år. Det har i den grad været et kvantespring af dimensioner, hvor Sorelle er gået fra at være et hobbyprojekt mellem to veninder til at være en virksomhed i kæmpe vækst - med investor, ansatte og endda et tv-hold, som følger dem i nakken. Sideløbende har Camilla også skulle lære følge med personligt og lære at leve med sin angst, som særligt viste sit ansigt i den intense periode op til Løvens hule.Find Camilla Julie og Sorelle her:Instagram @camillajulieshInstagram @sorelle.jewellerywww.sorellejewellery.com Mere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.
 • Fra sygemelding til iværksættersucces med Carina Due

  57:53
  I dagens episode har jeg glæden af at interviewe Carina Due, som står bag det kreative marketingbureau BrandSome. Carina tager os med hele vejen fra starten på sin sygemelding, til hvor hun står i dag og kan kalde sig en ægte iværksættersucces. Det er en historie om, hvordan livet sommetider, ganske urimeligt, slår koldbøtter og om at skøjte rundt, men også en historie om at finde sin egen vej og lande på benene igen. Find Carina Due og Brandsome herInstagram @carinaduewww.brandsome.dkMere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.
 • At lande i moderskabet med Emma Martiny

  21:30
  I denne episode deler Emma Martiny sin oplevelse af at lande i moderskabet. Hun taler om, hvordan hun skulle finde sig selv og sin autentiske moderrolle, da hun blev forældre for første gang, samt hvilke erfaringer hun tager med sig i mødet med sin datter, som snart melder sin ankomst.Find Emma Martiny herInstagram @emmamartinyMere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.
 • Efterfødselstræning med Emma Kaalund

  46:14
  I denne episode har vi igen glæden af Emma Kaalund fra MORtion, som arbejder for at mindske bekymringer og skabe mere bevægelse for gravide og nybagte mødre. Emma har en kandidatgradd i Idræt, og så er hun personlig træner og sundhedskonsulent.I sidste episode af MARTINYs Podcast talte vi om træning som gravid, og i denne episode bliver vi klogere på efterfødselstræning.Efter en fødsel kan man have en oplevelse af at skulle lære sin krop at kende igen. Både udseendemæssigt, hvor den ofte er blødere, brysterne større og bagdelen fladere. Men ens styrke, kondition, balance er også anderledes. Kroppen skal hele efter fødslen og mange måneders graviditet, og det kan være svært at navigere i: Hvad må man - hvad bør man undgå - og hvad er særligt godt at prioritere?I dette interview med Emma Kaalund taler vi også om den splittelse, man kan føle, når man gerne vil føle sig hjemme i egen krop igen, men samtidig har lyst til (eller føler man bør) bruge al sin tid med sin baby. Måske de to ting ikke behøver at være modsætninger, men at mor-rollen faktisk kan være en motivation til bevægelse?Find Emma Kaalund her:Instagram @emmakaalundInstagram @mortion.dkwww.mortion.dkMere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.
 • Træning som gravid med Emma Kaalund

  49:24
  I dagens episode har jeg besøg af Emma Kaalund fra MORtion, som arbejder for at mindske bekymringer og skabemere bevægelse for gravide og nybagte mødre. Emma har en kandidatgradd i Idræt, og så er hun personlig træner og sundhedskonsulent.Når man bliver gravid, er der så meget, man får at vide, at man ikke må. Måske du har hørt, at du ikke må løfte tungt, at motion øger risikoen for spontan abort, og at du på ingen måde må træne dine mavemuskler...Ja, myter er der nok af. Men sandheden er, at det efterhånden er veldokumenteret, at der er adskillige sundhedsfremmende effekter for både moren og barnet ved at være fysisk aktiv i sin graviditet. Og at den rette træning for netop dig, afhænger af: dig! Din graviditet, din krop, hvad du har lyst til og mulighed for.Find Emma Kaalund her:Instagram @emmakaalundInstagram @mortion.dkwww.mortion.dkMere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. 
 • Garderobeglæde med Camilla Højfeldt

  48:14
  I denne podcastepisode deler Camilla Højfeldt, hvordan man kan skabe mere Garderobeglæde. Hvordan vi undgår fejlkøb og i stedet kan åbne skabslågen ind til en mindre, mere velkurateret garderobe fyldt med tøj, vi elsker og har lyst til at bruge igen og igen.Camilla Højfeldt står bag instagramprofilen @garderobe.glaede. Her dokumenterer hun, hvordan hun har ændret sine shoppingvaner, tømt ud i klædeskabet og skabt en garderobe fyldt med tøj, hun elsker. En process, som har mindet hende om, hvordan hun har lyst til at prioritere sine penge - og tid - og som har hjulpet hende med at finde sin egen personlige stil.Find Camille Højfeldt her:Instagram @garderobe.glaedeMere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. 
 • MARTINYs Podcast 2.0

  05:30
  Hjertelig velkommen til version 2.0 af MARTINYs Podcast. Rigtig meget vil være, som I kender det. Men vi har brugt de sidste måneder på at ryste posen en smule for at gøre formatet endnu mere inspirerende og lidt mere skarpt. I denne episode deler Emma Martiny, hvad I kan forvente af podcastet fremover.Vores mission med MARTINYs Podcast er at inspirere dig til mere hverdagsvelvære. Hvad hverdagsvelvære betyder for netop dig, har vi ikke nogen fast opskrift på. Men har i podcastet vil vi glæde os til at præsentere dig forskellige vaner, rutiner og nye tankegange, som du kan reflektere over, lade dig inspirere af, og måske integrere som en del af din hverdag.Lige gyldigt, hvem vi inviterer i studiet – eller om Emma selv griber mikrofonen – håber vi, du vil have et åbent sind og et nysgerrigt hjerte. Tag det med, du kan bruge – og resten kan du bare lade ligge til en anden god gang.Tidligere er MARTINYs Podcast podcast udkommet som sæsoner med ret lange kunstpauser. Men fremadrettet kommer det til at udkomme kontinuerligt hver anden uge. Vi vil gerne være et medie, du kan regne med, og vi håber, at du kan finde en fast plads til os i din hverdags rytme.Mere MARTINYs:Web martinys.dkShop martinys.dk/shop/Instagram @_martinysVært Emma Martiny @emmamartiny Anmeld MARTINYs PodcastAnmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.