Share

Markedslønsj

en podcast for markedsførere - av markedsførere


Latest episode

 • 8. Handelshøyskolen BI: Studiomaten og merkevareidentitet (del 2)

  28:08
  Mange assosierer kanskje BI med blå skjorter og høye skuldre, men realiteten er langt mer mangfoldig. Dette mangfoldet jobber Kim Syvaldsen, leder for marked og rekruttering, for å reflektere i BIs merkevarestrategi. I del to av vår podcast Markedslønsj kan du høre mer om hvordan det er å forvalte merkevaren til en av Norges største utdanningsinstitusjoner🎓 Du får også høre mer om hvordan de bruker innovative kampanjer som “Studiomaten” for å styrke rekruttering og markedsføring.

More episodes

View all episodes

 • 7. Handelshøyskolen BI: Nervepirrende markedsføring (del 1)

  23:26
  Lurer du på hvordan du kan lykkes med markedsføring, selv når du ikke ser effekten før i ettertid? I denne episoden av Markedslønsj får du høre om den nervepirrende markedsføringsstrategien til Handelshøyskolen BI og hvordan de bruker KPIer aktivt for å vurdere om de kommer til å nå målet sitt.
 • 6. Tons of Rock: Hjertesaker og et unikt fellesskap

  27:48
  Vi fortsetter praten med presse- og medieansvarlig i Tons of Rock, Lars Tefre Baade🤘 Hvordan bygger man et så stort event, og hva kan andre markedsavdelinger lære av festivaler? Vi snakker også om hjertesaker og hvordan de riktige sakene kan bryte igjennom støyet. Hvordan jobber de med deres kjernesak, Tons of Love? 
 • 5. Tons of Rock: Slik har de skapt Norges største festival

  22:51
  På 10 år har Tons of Rock blitt Norges største festival og det store, årlige møtepunktet for alle rock- og metalfans i Norge. Allerede er de langt forbi publikumsrekorden fra 2023 og festivalen vil ha nærmere 150.000 gjester i 2024. Hvordan skaper man en så stor festival som Tons of Rock? Vi har tatt en prat med presse- og medieansvarlig, Lars Tefre Baade, i den nyeste episoden av Markedslønsj.
 • 4. Coop: Slik jobber de med lojalitetsprogram

  24:02
  Nysgjerrig på hvordan Coop jobber med lojalitetsprogram? Over 2,3 millioner nordmenn er coop-medlemmer, og det er ikke tilfeldig. Vi fortsetter praten med markedsdirektør i Coop, Stine Sjølie, som forteller om hva som ligger bak kundeklubbens suksess, og hvilke trender vi vil se i dagligvarebransjen framover🛒
 • 3. Coop: Hvordan vinne kampen om kundene

  22:24
  Lurer du på hvordan en av Norges største dagligvarekjeder jobber med merkevarebygging? Vi har tatt en prat med markedsdirektør i Coop Norge, Stine Nygård Sjølie, i den nyeste episoden av Markedslønsj. Få et innblikk i de viktigste grepene Coop har tatt for å bygge en sterk markedsavdeling, og hvordan de jobber med å tenke nytt og komme opp med gode kreative kampanjer.Lytt til episode 3 av Markedslønsj🎧
 • 2. Opinion: Markedsføringstrender 2024 del 2

  29:15
  Vi fortsetter praten med Christina Titti Smitt fra Opinion, og ser nærmere på trendene som vil prege markedsføringsåret 2024. Hvorfor er særegenhet viktig, hvilke kanaler skal vi velge og hva med AI?