Share

cover art for 25. Babbelavsnittet

Måndagsmix med Elin & Isa

25. Babbelavsnittet

Måndag = poddisdag! Denna veckan visade det sig bli någon form av uppvärmning inför vår "ätstörningsserie" vi kommer köra. Vi hamnar på samtalsämnet ätstörningar; vad tycker vi om att vara iakttagna när vi äter? hur känner vi oss inför beach17? Och en lyssnarfråga i form av om/hur man ska berätta för sina vänner att man har en ätstörning? Hoppas, och tror, att ni kan uppskatta detta även om ni själva inte har liknande problem. Kram och ha en härlig vecka!

More episodes

View all episodes

 • 31. Så lär du känna nya människor!

  33:44
  Glad måndag finisar! I veckans avsnitt ger vi tips på hur man kan hitta nya vänner, vi pratar temafester och utklädnader, vilket som är Elins favvocafé i Stockholm och givetvis massa annat göttigt vardagsbabbel!
 • 30. Hur skapar man hållbara rutiner?

  49:17
  Denna vecka pratar Elin och Isa om rutiner. Under avsnittet får dessutom Elin besök av ett spännande bud som ringer på dörren, och sedan berättar de båda om hur en "vanlig" jobbdag ser ut för dem. Glöm inte att prenumerera! Frågor mailas till mandagsmix@gmail.com.
 • Födelsedagspodd!

  36:15
  Glad måndag kompisar! Idag fyller Elin år (hurra!) så självklart pratar vi om vad vi tycker om födelsedagar men också övernaturliga ting, våra Instagramflöden och det ständiga ämnet alkohol!
 • 28. Avståndspodden!

  49:58
  Hej hallå! Denna vecka blir det en distanspodd då Elin glider runt vid Medelhavet. Vi pratar givetvis om resan men också pressfrukostar, att mingla och hur vi fungerar i sociala sammanhang i grupper! Lyssna vettja!
 • WE ARE BACK!

  47:39
  Måndagsmix har återuppstått! Blev visst ett litet sommaruppehåll men nu är vi tillbaka mer peppade än någonsin! Det här blev ett riktigt catch-up avsnitt som vi hoppas ni uppskattar! Och vi hoppas såklart ni vill hänga med oss i höst! Glad måndag!
 • 26. Jobbresor och vanliga resor

  50:21
  I veckan har Elin varit ute på flera jobbresor, något tjejerna diskuterar i veckans poddis. Många drömmer om att få resa med jobbet, men vad är egentligen för-och nackdelarna med det?
 • 24. Sommarplanerna (OBS! halvbra ljudkvalitet)

  50:11
  (ursäkta på förhand för halvbra ljudkvalitet i detta inlägg, teknikstrul you know. Är ni känsliga för svajig och lite ojämn volym rekommenderar vi att lyssna på något annat av våra härliga avsnitt. Nästa vecka är vi tillbaka med bra kvalle igen) Glad första maj och välkommen försommaren! Detta avsnitt handlar, passande nog, om sommaren. Vad vi har för sommarplaner? Vilket är drömresmålet i Europa? Vi delar också med oss om tips på härliga ställen i sommarsverige som man inte får glömma bort. Förutom sommarprat tar vi en liten nostalgitripp till gymnasiet och den underbara skolmaten och vi pratar även om Gröna Lunds nya attraktioner, är vi våghalsiga tror ni? ;) Hoppas ni får en härlig lyssning!
 • 23. Företagande och att nå dit man vill

  58:59
  Hej och glad ny vecka! I detta avsnitt pratar vi om hur man ska lyckas nå dit man vill, finns det några magiska knep eller är det hårt arbete som gäller? Hur ska man hantera eventuella motgångar på vägen? Elin berättar mer om hur det är att vara egenföretagare och vi pratar också om hennes nuvarande pillerknaprande. Isa berättar också om sin nya kroppsliga krämpa. Det här vill ni inte missa ;)