Share

cover art for Ida Hegazi Høyer "Jeg har gitt opp at alt skal være på stell"

Mamma Jobber

Ida Hegazi Høyer "Jeg har gitt opp at alt skal være på stell"

Season 11, Ep. 8

Ida er forfatter og fikk tvillinger først da hun var 40 år. Da var hun allerede godt etablert som anerkjent forfatter. Hvordan er det å skrive etter to små barn når man er vant til at skriving er det første man gjør når man står opp? Har hun noen tips til hvordan å finne roen og flyten i jobbhverdagen som nå blir kortere og mer oppstykket? Ida sin mann er lege og har null fleksibilitet. Hvordan er det for henne med som har full fleksibilitet? Gjør det at alt faller på henne?

More episodes

View all episodes

 • 5. Anette Urhamar "fire barn og lederjobb!

  51:18
  Anette Grande Urhamar har fire barn og jobber som leder i Sopra Steria. Hvordan legger hun opp ukene sine for å rekke over alt? Hva skjedde som plutselig gjorde henne særs god på å prioritere? Og hva gjorde hun når sjefen sa- er du gravid igjen på en ikke positiv måte!?
 • 4. Hvordan kan du hvile deg til bedre prestasjon både hjemme og på jobb?

  48:08
  I denne spesialepisoden tar jeg en prat med mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre om det magiske ordet; Hvilekraft som hun har skrevet bok om. Hva mener hun med at å hvile ikke er motpolen til å prestere? Hva er de ulike måtene man kan hvile på og hvordan kan jeg hvile smart gjennom dagen for å få mer overskudd i hverdagen slik at jeg slipper å stupe ned i sofaen utslitt når kvelden kommer?
 • 3. Randi Marjamaa "Du må eie din egen kalender"

  41:51
  Randi Marjamaa har en imponerende karriere i Nordea med lederstillinger siden barna var små. Hvordan har det vært? Hvorfor valgte hun å gå ned i stilling på et tidspunkt? Og hva mener hun med at vi må eie vår egen kalender? 
 • 2. Tonje Wahl Evensen "Jeg trengte et ekstra dytt for å tørre"

  38:24
  Tonje har ledet selskapet hun var med å starte fra 900 000 i omsetning til 185 millioner samtidig som hun har fått tre barn. Hva gjør hun når hverdagen er for kaotisk? Hva tenker hun om at det er få kvinner som leder såkalte Gaselle-bedrifter? Og hvordan var det å gå fra to til tre barn samtidig som bedriften deres har vokst så mye?
 • 1. Lise Klaveness "Så ringte de fra aks klokken seks da og lurte på hvor vi var"

  34:50
  Lise Klaveness er fotballpresident og for mange kjent fra den forrykende talen der hun kritiserte FIFA fra talerstolen i Qatar. Lise brenner definitivt for viktigheten av å kombinere familieliv og jobb også i fotballen. Selv har hun 3 småbarn og opp mot 200 reisedager i året. Hvordan går det hele rundt i hennes familie? Er hun en master på logistikk? Og har hun noen triks vi andre kan lære noe av? 
 • 5. Jenny Sveen Hovda "Jeg kan ikke være trøtt på jobb"

  44:16
  Jenny Sveen Hovda har to barn og var advokat, partner og styremeldem i Bull advokatfirma da jeg snakket med henne. Hvilke diskusjoner tok de på hjemmebane når hun ville satse på jobben? Hva gjør hun når hun skal i retten, minstemann er syk og mannen er ute på jobb offshore? Hvordan er det å være stuptrøtt som advokat som skal prestere. Og hva skjedde når hun som ny på vei inn i styret ba om å flytte fast tidspunkt for styremøte fra ettermiddag og familietid til inn i kjernetiden på jobben?Denne episoden kom ut første gang i april 2021, men er klippet om og for god til å ikke løftes frem igjen! Hør den for første gang eller hør den på nytt.
 • 4. Annett Trehjørningen "Jeg følte meg topp i møte inntil noen sa i fra hva som var bak på drakten"

  35:52
  Annett jobber som salgssjef på The Well og har tvillinger alene. Hvordan har barn påvirket karrieredrømmene hennes? Og hvordan får hun hverdagen til å flyte med alt som skal gjøres når hun kun er en voksen? Har hun kanskje noen gode triks vi andre kan plukke med oss?Denne episoden ble sendt første gang i juni 2018. Den du finner i spilleren nå er en omklippet versjon.
 • 3. Pia Tjelta "Det er jo en rigg å få hverdagen til å gå opp"

  40:26
  Etter å ha sett "Et dukkehjem del 2" på fredag der Pia Tjelta har hovedrollen måtte jeg rett og slett hente frem denne episoden igjen. For hvordan kan en person med så mange suksesser på rad, tre barn og en jobb der det er umulig å være syk få hverdagen til å gå opp? Hvordan takler Pia stress og hvordan får hun hentet seg inn i løpet av den hektiske hverdagen?Hør den for første gang eller hør den igjen. Du kommer til å kose deg!
 • 2. Helene Berg Allum "Alle de små avgjørende hverdagsvalgene"

  36:55
  Helene Berg Allum har to barn og har valgt å flytte fra Oslo til Sandefjord for å få en bedre hverdagslogistikk. Hva endret seg når hun flyttet? Og hva mener hun med at man ikke må noen ting? Eller at det finnes utrolig mange små hverdagsvalg som kan endre livet ditt?Denne episoden ble gitt ut første gang i juni 2018, men kommer nå i en ny og forbedret versjon.