Magnus och Peppes podcast

Share

När en blir mer radikal och den andra rädd

Ny vecka, nya samtal! Peppe skriver på en ny roman i ottan och folk har undrat hur hon mår, medan Magnus ska till Sverige och det känns i kroppen. Vi har fått frågor skickade till oss som vi besvarar; leva med varandra trots att ens värderingar skiljer sig markant, där en av parterna t o m blir rädd? Vad beror egentligen mäns radikalisering på? Och har du hört om ”millennial pause”? Peppe förklarar samt hur det går för olika generationer där ute. Magnus berättar vad gen z försöker ta ifrån oss och så tänkte vi bespara er lite amerikansk inrikespolitik men ärligt - det hör den här podden till okej! 


Introlåt: Sam Smith - I’m not here to make friends
More Episodes

 • 406. Korea spår framtidens utseende!

  45:56
  Digitala nomader drar dram som en biblisk farsot och lämnar städer som Medellin bakom sig. Floridas guvernör Ron DeSantis gör ett framträdande på Twitter och kallas numera Ron DeSaster? Plastikkirurgerna i Korea scannar världen på framtidens utseenden. Det och mycket, mycket mer! Välkomna!
 • 405. Ska vi käka svamp?

  44:20
  Harry och Meghan drar en vals. Svamp avkriminaliseras. Och ånga män har en orättvis fördel. Välkomna!
 • 404. Slut på lyxlivet

  01:01:38
  ...
 • 403. Ölen som sköts

  46:11
  I USA tvingas Biden ställa upp i presidentvalet, fast han ändå skulle gjort det. Disney tar strid mot Florida. Republikaner röstar ner abortförbud. Och öljätten Bud Light skjuter sig själva i foten. Välkomna!
 • 402. Vill man ens vara verified på Insta längre?

  47:56
  Twitter slängde ut alla verified-konton som inte betalar, förutom ngn basketspelare och Stephen King, som Musk betalar själv. Peppe teasar om sin inne och ute-lista. Ron DeSantis borde inte ha fuckat med Disney. Dessuom blev vi alla lurade på årets rättegång mot Fox. Välkomna!
 • 401. Dalai Lama är bara en vanlig dude

  49:31
  Peppe sökte jobb och fejkade spanskakunskaper. Nya politiska vindar i USA-val. Blir arresteringen av Trump biljetten till hans andra presidentskap. Hur går det med lagarna om abortpiller i USA? Och kan det verkligen vara så at Dala Lama inte är reinkarnationen av Buddah!?! Var allt hittepå? Det och otroligt mycket mer! Välkomna!
 • 400. Ingen går säker numera

  50:25
  Veckans avsnitt blir det kändisvernisage i LA. Kina leker diplomater. Trump hotar med att bli arresterad?! Och en eldig diskussion om pojkar borde börja i skolan ett år efter flickorna, för att jämna ut spelplanen lite. Välkomna!
 • 399. Inte ens FOX gillar Trump!

  38:48
  Internationella kvinnodagen idag! Det är inte dagen då bara starka kvinnor ska hyllas. Vi lyfter kvinnans mångidighet. Abort är på tapeten igen då kvinnor stämmer Texas. Vad händer då lagar i USA börjar trampa på företagens fötter? Trump kan stoppa Rysslands aggression. Välkomna!Peppes nyhetsbrev hittas på: peppe.substack.com!
 • 398. Köp ditt Verified-märke!

  58:48
  Kommer USAs strategi att läcka helig intel att funka på Kina? Vad har Kina att vinna på att mucka gräl med USA? Kommer AI att lösa våra problem eller bara skapa en ny medelmåttig samhällsklass? Och vem är Ester Klein? Dessutom, smärta kan vara inbillad och vår son Vidar växer för fort. Välkomna!Prenumerera på Peppes nyhetsbrev: peppe.substack.com