Share

cover art for 402. Vill man ens vara verified på Insta längre?

Magnus och Peppes podcast

402. Vill man ens vara verified på Insta längre?

Twitter slängde ut alla verified-konton som inte betalar, förutom ngn basketspelare och Stephen King, som Musk betalar själv. Peppe teasar om sin inne och ute-lista. Ron DeSantis borde inte ha fuckat med Disney. Dessuom blev vi alla lurade på årets rättegång mot Fox. Välkomna!

More episodes

View all episodes

 • 413. Ozempic bär Danmark på sina axlar

  48:33
  Våra husdjur mår inte så bra som vi tror, men spelar det någon roll? Är effekten av Ozempic att vi alla kommer att se likadana ut? Kaliforniens bubblare till presidentvalet om ett år. Och vad händer utanför Santa Monicas kust? Välkomna!
 • 412. Kundvagnsteorin

  51:27
  Vi tror hellre på konsirationsteorier än klimatkrisen. Snart ser vi en amerikansk politiker dö av ålderdom live på nyheterna. Kommer Trumps intränade mug shot leda till hans framgång eller fall. Och vad kan en kundvagn säga om dig. Dessutom, så ser du till att äventyret fortsätter! Välkomna!
 • 411. Sverige gick från storebror till Finlands lillebror

  51:15
  Trump står inför åtalet han inte kan benåda sig från. Rudy Giuliani får smaka på egen kaka. Vi söker större lokal för alla åtalade. Dessutom, Magnus ertappas på toaletten av moder Jord. Välkomna!
 • 410. Trump-roast och Barbie

  54:29
  Vi bjuder på en recension av Barbie-filmen, statusuppdatering på fallet Trump, UFOs i kongressen, spetälska i Florida, cancelled Lizzo och mycket, mycket mer! Välkomna!
 • 409. Har Biden missat sitt krig?

  51:19
  Kina är inte så starkt som man skulle kunna tro. Biden hånas för sin ålder för att han inte lutat sig in i konflikter. Kennedy är demokraternas snurrhöger-kandidat. Den svenska regeringen beter sig som inkompetenta sossar. Dessutom, Chat GPT är hammaren du måste lära dig använda. Välkomna!
 • 406. Korea spår framtidens utseende!

  45:56
  Digitala nomader drar dram som en biblisk farsot och lämnar städer som Medellin bakom sig. Floridas guvernör Ron DeSantis gör ett framträdande på Twitter och kallas numera Ron DeSaster? Plastikkirurgerna i Korea scannar världen på framtidens utseenden. Det och mycket, mycket mer! Välkomna!
 • 405. Ska vi käka svamp?

  44:20
  Harry och Meghan drar en vals. Svamp avkriminaliseras. Och ånga män har en orättvis fördel. Välkomna!