Share

cover art for 399. Inte ens FOX gillar Trump!

Magnus och Peppes podcast

399. Inte ens FOX gillar Trump!

Internationella kvinnodagen idag! Det är inte dagen då bara starka kvinnor ska hyllas. Vi lyfter kvinnans mångidighet. Abort är på tapeten igen då kvinnor stämmer Texas. Vad händer då lagar i USA börjar trampa på företagens fötter? Trump kan stoppa Rysslands aggression. Välkomna!


Peppes nyhetsbrev hittas på: peppe.substack.com!

More episodes

View all episodes

 • 416. Biden osar gammal

  49:43
  Peppe planerar sin nya bok. Är parasociala relationer ett annat ord för självbedrägeri? Osar Biden för mycket ålderdom för att vinna presidentvalet? Det, och varför Kina vill ha fler barn. Välkomna!
 • 415. Peppes möte med ett medium

  45:13
  Peppe har träffat ett medium och behöver nu havsvatten dagligen. Donald Trump går direkt till rätten och passerar samtidigt Biden. Vilka är demokraternas back up-kandidater? Dessutom sänker Ozempic matindustrin. Välkomna!
 • 414. Expedition Robinsson saboterade demokratin

  57:42
  AI lägger ett stereotypt filter över värden. Trump bryter mot sin gag order. Supporta demokratin genom att hålla din röst hemlig. The Rock kan bli vår tids Gorbachev. Dessutom, vår take på Israel och Palestina. Välkomna!
 • 413. Ozempic bär Danmark på sina axlar

  48:33
  Våra husdjur mår inte så bra som vi tror, men spelar det någon roll? Är effekten av Ozempic att vi alla kommer att se likadana ut? Kaliforniens bubblare till presidentvalet om ett år. Och vad händer utanför Santa Monicas kust? Välkomna!
 • 412. Kundvagnsteorin

  51:27
  Vi tror hellre på konsirationsteorier än klimatkrisen. Snart ser vi en amerikansk politiker dö av ålderdom live på nyheterna. Kommer Trumps intränade mug shot leda till hans framgång eller fall. Och vad kan en kundvagn säga om dig. Dessutom, så ser du till att äventyret fortsätter! Välkomna!
 • 411. Sverige gick från storebror till Finlands lillebror

  51:15
  Trump står inför åtalet han inte kan benåda sig från. Rudy Giuliani får smaka på egen kaka. Vi söker större lokal för alla åtalade. Dessutom, Magnus ertappas på toaletten av moder Jord. Välkomna!
 • 410. Trump-roast och Barbie

  54:29
  Vi bjuder på en recension av Barbie-filmen, statusuppdatering på fallet Trump, UFOs i kongressen, spetälska i Florida, cancelled Lizzo och mycket, mycket mer! Välkomna!
 • 409. Har Biden missat sitt krig?

  51:19
  Kina är inte så starkt som man skulle kunna tro. Biden hånas för sin ålder för att han inte lutat sig in i konflikter. Kennedy är demokraternas snurrhöger-kandidat. Den svenska regeringen beter sig som inkompetenta sossar. Dessutom, Chat GPT är hammaren du måste lära dig använda. Välkomna!