Share

cover art for Är det så smart med smarta hem?

Teknikveckan

Är det så smart med smarta hem?

Ep. 554

Tisdagen är kommen och det blir myspodd med Dennis och Bulan.


Det blir smarta hem för nästan hela slanten. Vad är det vi behöver i det smarta hemmet, vad använder vi och vad skulle vi kunna vara utan?


Dennis fortsätter dessutom att tjata om sina växter och om hur han skall bygga ett smart billjud som ser ut som original i sin nyinskaffade Volkswagen Golf MK2 från 88.

More episodes

View all episodes

 • 580. Apple Intelligence & öppning av WWDC24 semi-live

  01:05:10
  Som traditionen bjuder så startar Apples utvecklarmässa i juni och startar med en Keynote. Här får vi reda på vad årets uppdateringar innehåller och vilka nyheter vi kan förvänta oss i framtiden. Apple Intelligence är såklart den stora nyheten, men vi får inte glömma att vi också fick en miniräknare till iPad!Häng med oss live, semi-live och i diskussionerna efter Keynoten i ljudtekniker Dennis Klarins director's cut.
 • 579. Är både Apple och Sonos ute och cyklar?

  59:33
  Äntligen är trion tillbaka. Bulan Bulanson, ljudtekniker Dennis Klarin och Marcus Attefors levererar senaste tidens nyheter och testade produkter.Det har varit en hektisk tid och vi har testat många kul prylar och vi har dessutom fått några större riktigt trevliga nyheter. Som nya iPads och hörlurar från Sonos. Dessutom så är Attefors som vanligt ute och flyger och cyklar.
 • 578. En fluga i bubbelvattnet

  43:23
  Denna vecka är det återigen trion Bulan Bulanson, ljudtekniker Dennis Klarin och Marcus Attefors. Attefors har kört elcykel och krockat med en fluga, Dennis har installerat ännu enrobotgräsklippare, han väntar också på att få testa 360-kamera från Insta360 och Bulan har testat klart sina välljudande tangentbord. Alla tre har dessutom sett den nya serien Fallout och är ganska lyriska över denna. 
 • 577. Apple på pizzan?

  49:39
  Vi är tillbaka denna vecka efter ett litet påsklov. Det är återigen Bulan Bulanson, ljudtekniker Dennis Klarin och Marcus Attefors ni får möta. Denna vecka blir det Applerykten så som Apple TV med FaceTime-kamera och Attefors har tänkt på Apple i duschen. Bulan har testat tangentbord och har dessutom gjort pizza med Marcus. Dennis har en fullspäckad vår och har en rad trevliga produkter står ouppackade i hallen. 
 • 576. Det stora elsparkskaoset

  45:46
  Denna vecka får den klassiska duon Bulan Bulanson och ljudtekniker Dennis Klarin sällskap av Marcus Attefnatt.Marcus fortsätter att gräva i vad som gäller i frågan om att försäkra sin elsparkcykel. Men blir inte klokare för det. Vi ställer oss också frågan om en elektrisk pizzaugn kan vara något att ha och om rostbröd smakar bättre med ett X. Det blir också en hel del trånande efter vår, sommar och grillning i stort.
 • 575. Wifi 7, leksaker och leriga rattar

  30:01
  Denna vecka är det den numera den klassiska duon Bulan Bulanson och ljudtekniker Dennis Klarin som anmäler sig till podd. Dennis har roat sig hela veckan med Lego, musik och tv-spel. Bular har istället slitit med sitt nätverk hemma och satt upp sitt första Wifi 7-nätverk. Vad gör den nya standarden för skillnad egentligen? Dessutom har Apple överraskat med lite nyheter i veckan och mer är på väg in.
 • 574. Teknikköpen från helvetet

  54:12
  Denna vecka är det stridstruppen Bulan, Dennis och Attefors som anmäler sig till podd. Trion har spelat Helldivers 2 och det har satt sina spår. Det blir också sämsta teknikköpen genom åren, för hur nöjd var du egentligen med din första platt-tv? Sonos ryktas släppa hörlurar i sommar och vi tar en djupdykning ner i Sonos historia och mystiken runt deras logotyp. Dessutom har det testats hörlurar och bärbar gaming-PC. Hur ser framtiden ut för dessa små handhållna enheter och spelindustrin i stort egentligen? 
 • 573. Den blöta recensionen av Apple Vision Pro

  40:19
  Äntligen har vi (läs Peter Esse) fått testa Apple Vision Pro. Har åsikterna från Peters tidigare torr-recension förändrats? Eller är de bara tunga och meningslösa? Det kan vi säga redan nu att åsikter har förändrats. Esse spår en ljusframtid för Apple Vision Pro och i detta avsnitt får ni veta varför. 
 • 572. Dubbla spår med Anton Berg

  51:54
  Vi sätter oss åter igen ner med dokumentärpoddaren Anton Berg och går igenom de senaste säsongerna av Spår och även samarbetet med Skuggland. Hur går det egentligen till att göra 6 avsnitt om en man som fastnar i en hiss? Dessutom vad är näst på tur och kommer vi få se Anton Berg i rutan igen?