Share

Bubblan

Podd om teknik och livsstil


Latest episode

 • 555. 100% Apple-kemi

  51:10
  Denna vecka samlas Marcus Attefors, Mathias Severyd och Dennis Klarin för att återigen tala om 100% Apple. Det blir en genomgång av nyheterna i alla OS och intrycket efter att ha klämt och känt på iPhone 15 Pro Max ett par dagar. Tillsammans med mycket mycket mer.

More episodes

View all episodes

 • 554. Är det så smart med smarta hem?

  43:34
  Tisdagen är kommen och det blir myspodd med Dennis och Bulan.Det blir smarta hem för nästan hela slanten. Vad är det vi behöver i det smarta hemmet, vad använder vi och vad skulle vi kunna vara utan?Dennis fortsätter dessutom att tjata om sina växter och om hur han skall bygga ett smart billjud som ser ut som original i sin nyinskaffade Volkswagen Golf MK2 från 88.
 • 553. iPhone 15 är här med USB-C och i rosa kulör

  01:06:22
  Äntligen är iPhone 15 presenterad! Vad tyckte vi om eventet och vad fick vi egentligen? Det blir en djupdykning och genomgång av gårdagens event tillsammans med Marcus Attefors, Dennis Klarin, Mathias Severyd och vår Bulan Bulanson.
 • 552. Allt vi tror oss veta om iPhone 15

  50:10
  Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi har alla svar. På tisdag skall iPhone 15 presenteras och vi går händelserna i förväg och går igenom rykten kring nästa generation.Denna vecka är det Mathias Severyd och Dennis Klarin som djupdyker i ryktena kring kommande Apple-event som går av stapeln på tisdag. Det blir mycket iPhone, men även inblickar i andra kommande produkter. Är det traditionsenliga bättre kamera och bättre batteri, eller får vi något mer?
 • 551. Sparkande elcyklar och smarta växter

  48:55
  Vi är tillbaka efter sommaruppehållet och denna vecka får ni möta Marcus Attefors och Dennis Klarin. Som djupdyker i jakten på den perfekta elsparkcykeln och hur Dennis lyckas göra sina växter smarta och till ett samlande som lätt går över styr.
 • 550. I din bubbla: Hur faller bitarna på plats för en mästare?

  35:52
  Denna veckas avsnitt i din bubbla handlar helt och hållet om Lego! Vi fick besök av Jennie Lindell som deltog i Lego Masters Sverige, säsong 3. Peter Esse, Ljudtekniker Dennis Klarin och Bulan är nyfikna på hur det är att vara med i Lego Masters och hur startade allas legointresse egentligen?
 • 548. Snö, grillrök och action

  56:39
  Denna vecka får Bubblan-Bulan och ljudtekniker Dennis Klarin sällskap av Marcus Attefors.Attefors har testat premiumprylar från Apple, kan en dator för 120 000 kronor rendera snö i Final Cut Pro? Är nya Mac Book Air den perfekta datorn för den vanliga Svenssons och kommer vi äntligen få se en större iMac? Det blir till början mycket Apple. Men det blir också mycket grill, kassettband och actionkameror på semestern.Detta blir sista avsnittet innan ett litet sommaruppehåll under juli månad. Men vi ses i augusti!