Share

cover art for #C1100_211101_Vegard Antun: AI & Deep learning som applikasjon og verktøy

LØRN.TECH

#C1100_211101_Vegard Antun: AI & Deep learning som applikasjon og verktøy

Season 1100, Ep. 1

I denne episode av LØRN møter Silvija postdoktor i Differensialligninger og beregningsmatematikk fra UiO, Vegard Antun. “Big Data” og «Deep learning» er blitt et moteord for store og komplekse datasett og ser ut til å bli en større og større del av hverdagen vår. Denne episoden er en innføring i hva “Big Data” og «Deep learning» grunnleggende er og hvilken betydning det har for fremtidens bedrifter. Episoden tar opp viktige spørsmål som; Hva er det som er nyttig å vite av det data kan fortelle oss, hva er forskjellen på Deep learning og Machine learning, hvordan skal resultatene av datafangsten kommuniseres og hvilke problemer kan Deep learning løse, og ikke løse?  


— Alle som driver med gaming og har utstyr til dette hjemme, har allerede utstyret nødvendig til å kunne jobbe med Big data og AI.  


Dette LØRNER du: 

- Big data i helsesektor 

- Anvendt matematikk  

- Deep learning og hallusinasjoner 

- Kunstig nevralt nettverk 

- Deeplearning i Google translate 

- Deep learning vs. Machine learning 

  

Recommended literature: 

Bok: "Rebo oting AI: Building Artificial Intelligence We Can Trust" - Gary Marcus og Ernest Davis.   

 

Company info: 

Universitetet i Oslo er et norsk forskningsintensivt statlig universitet. Det er det eldste og gjennomgående høyest rangerte universitet i Norge; frem til 1946 var det Norges eneste universitet og det beholdt sin posisjon som landets største universitet til 2016 da det ble nest størst. 


Sjekk ut kurset her

More episodes

View all episodes