Share

cover art for #C0811_200904_Atle Hamar: Blikket ut

LØRN.TECH

#C0811_200904_Atle Hamar: Blikket ut

Season 1, Ep. 811

I denne episoden av #LØRN snakker, Silvija Seres, med direktør i Lotteri- og stiftelsestilsynet, Atle Hamar, om endringskompetanse og mulighetene i digitalisering. Samtalen belyser å kunne forstå sammenhengen mellom samfunn, mennesker og teknologi, og menneskets sentrale rolle i utviklingen. Atle har jobbet med politikk og forvaltning hele livet. Av kollegaer blir han kalt en entreprenør for staten! 

 

– Jeg har jobbet i staten hele livet, i politikk og forvaltning, og har alltid likt fart, endring og utvikling, sier han.  

 

Dette lørner du: 

Data som nasjonal ressurs 

Livslang læring 

Digitalisering 

Mulighetene og utfordringer i teknologi 

  

Anbefalt lesing: 

Jeg mener vi kan lære ekstremt masse av historien. Jeg har nylig lest tre bøker som handler om borgerkrigen i Spania på slutten av 30-talet. Det som forårsaket borgerkrigen ser vi tendenser til i dag. Stor grad av ytterliggående radikalisering – på begge sider. Bøkene skildrer hvor galt det kan gå når polariserende krefter får overtaket. De bekrefter at vi trenger engasjerte politikere både lokalt og nasjonalt som bidrar til en god samfunnsdebatt med et godt debattklima der gode argumenter vinner fram 

 

More episodes

View all episodes