Share

cover art for #C0527_191111_Marianne Selle: Hvorfor blir lovende prototyper til dårlige løsninger? - eller ikke til løsninger i det hele tatt?

LØRN.TECH

#C0527_191111_Marianne Selle: Hvorfor blir lovende prototyper til dårlige løsninger? - eller ikke til løsninger i det hele tatt?

Season 1, Ep. 1527
I denne episoden av #LØRN snakker Silvija med digital transformation officer i Sopra Steria, Marianne Selle, om at det å drive innovasjon både er bredt og komplekst – du er ikke ferdig selv om prototypen fungerer. Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Marianne og Silvija diskuterer hvordan får man folk til å lære mens de går, samtidig som man sørger for at læringen ikke går i alle mulige retninger, og fokuseres mot et felles mål. Hva er det egentlig som fungerer når man skal gjennomføre grunnleggende innovasjon i større bedrifter?


-Vi blir forelsket i prototypene, ikke i effekten av å få den skalert. Få har forankring, fordi organisasjonen ikke vet hvordan de skal levere den nye tjenesten, fordi kvaliteten ikke blir god nok til å kunne skalere og man ikke vil bygge noe på nytt.


Dette LØRNER du

Innovasjonsgapet

Å mestre kunsten å prototype riktig 

Å budsjettere for innovasjon

Prototyper Norsk teknologi eksport 

Regulering som utviklingsmulighet


Anbefalt litteratur

Accelerate - state of develops 


Dette er en reprise av vår podcast serie med Sopra Steria

More episodes

View all episodes