Share

cover art for #C0515_191111_Terje Gårdsmoen: Helseteknologi kan den bidra til å sikre en bærekraftig helse & omsorgstjeneste i fremtiden ?

LØRN.TECH

#C0515_191111_Terje Gårdsmoen: Helseteknologi kan den bidra til å sikre en bærekraftig helse & omsorgstjeneste i fremtiden ?

Season 1, Ep. 515

I denne episoden av #LØRN snakker Silvija med prosjektleder hos Sykehuspartner og styremedlem i Helseplattformen, Terje Gårdsmoen, om hvordan man skaper entusiasme for teknologi og hvordan denne kan understøtte arbeidsprosesser og ikke minst hvordan dette vil innvirke på pasientbehandlingen. Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og har nå over 78 000 brukere. I podcasten diskuterer Silvija og Terje hvordan vi kan bruke teknologi for å sikre mer helsetjenester for hver krone vi bruker i denne sektoren. Og blir egentlig sluttbrukerne eller heller pasientene virkelig satt øverst på prioriteringslisten? 


  • Det skjer veldig mye spennende innen utviklingen av medisinteknisk utstyr som gir mye større bevegelsesfrihet for pasienter og større fleksibilitet for helsepersonell OG sist men ikke minst utviklingen innen bruk av bildedannende utstyr, forteller han i episoden


Dette LØRNER du

Selvinnsjekk på sykehus

Anvendelse av teknologi

Elektronisk kurve

Praktiske innovasjoner

Fjernbehandling av pasienter

Teknologi optimisme


Recommended literature:

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2018/10/31/pa-tide-med-digitalt-taktskifte/ Artikkel fra legeforeningen https://www.soprasteria.no/kundereferanser/kundereferanse/sykehuset-%C3%B8stfold-it-optimaliseringsreise Artikkel om spillteknolgi prosjektet til sykehuspartner https://www.nrk.no/ostfold/sykehusets-tekniske-hjerte-1.12343198 Dagensmedisin .no/.se Boken om Virginia Mason Hospital i Seattle som beskriver deres reise fra nær konkurs til en suksess

More episodes

View all episodes