Share

Lon & Leo


Latest episode

 • 9. 9. Verjaardagsspecial: Lon is jarig!

  45:46
  Er is er één jarig… dat kun je niet zien op een podcast, maar het is Lon! Leo verrast Lon met allemaal leuke cadeautjes en grapjes en er is wel een héle bijzondere luisteraar die een Topper of Flopper instuurt deze week… We vullen deze podcast met feestgedruis en stinkkaas; dus doe lekker mee, schenk een wijntje in en geniet van het luisteren!Onze sugar daddy van de week is Cyell. Wil jij ook helemaal knap langs het zwembad of op het strand liggen deze zomer? Ga dan naar www.cyell.com en gebruik onze code LONLEO20 tijdens het afrekenen voor 20% korting op de gehele collectie. Geldig t/m 20 juni 2024. Veel luisterplezier!Volg @lonenleo op Instagram & SpotifyWil je adverteren in deze podcast? Mail dan naar: adverteren@bienmedia.nl Productie: MIDDLE CHILD MEDIA.

More episodes

View all episodes

 • 8. 8. Omgaan met moeilijke situaties en een huisje in het buitenland?

  56:02
  Wat is gepast om te zeggen wanneer iemand door een lastige tijd heen gaat? Misschien kan deze episode je verder helpen. Ook is Lon uit geweest en heeft ze gebruik moeten maken van een paar zakjes ORS… Ondanks dat kijkt ze uit naar haar verjaardag en Leo heeft zin in haar lege agenda. Krijg jouw 50 dagen gratis Nextory via deze link: nextory.nl/lonleoVeel luisterplezier!Volg @lonenleo op Instagram & SpotifyWil je adverteren in deze podcast? Mail dan naar: adverteren@bienmedia.nl Productie: MIDDLE CHILD MEDIA.
 • 7. 7. Tikkies en favorieten lijstje

  01:05:44
  Een tikkie van 1 of 2 euro belachelijk? Vanaf welk bedrag sturen Lon en Leo eigenlijk een tikkie? En als je dan een tikkie hebt gestuurd, wat koop je dan eigenlijk van je geld? Je kunt je geld tenslotte maar één keer uit geven. Voor dat laatstgenoemde heeft Lon een aantal waardevolle tips om zichzelf tegen impuls aankopen te weren. Veel luisterplezier!Volg @lonenleo op Instagram & SpotifyWil je adverteren in deze podcast? Mail dan naar: adverteren@bienmedia.nl Productie: MIDDLE CHILD MEDIA.
 • 6. 6. Het praatstokje en oude herinneringen

  01:00:21
  In deze aflevering horen we hoe Leo soms kan struggelen met het weggooien van spullen die een bepaalde herinnering voor haar hebben. Er wordt uitgebreid gekletst over ‘loslaten en doorgaan’, want hoe doe je dat eigenlijk? En hoe leer je je kinderen eigenlijk de waarde van geld? Dat en nog veel meer!Veel luisterplezier!Volg @lonenleo op Instagram & SpotifyWil je adverteren in deze podcast? Mail dan naar: adverteren@bienmedia.nl Productie: MIDDLE CHILD MEDIA.
 • 5. 5. Praktische cadeau’s en guilty pleasures

  55:33
  Lon hielp Leo met het herinrichten van haar kledingkast. Van Lon mocht Leo alleen niet zo veel kleding meer houden.. Ook luisteren we deze aflevering naar een speciaal verzoek vanuit een mannelijke luisteraar en is er een duidelijke mening over het krijgen van praktische cadeau’s. Krijgen vrouwen nou echt liever een nieuwe wasmachine of fiets? En wat is nou het ultieme romantische cadeau zonder dat het veel hoeft te kosten? Hoor alle tips en adviezen in deze volgende aflevering!Veel luisterplezier!Onze sugar daddy van de week is Bamigo. Wil jij ook die heerlijke bamboe kleding van Bamigo proberen? Ga naar www.bamigo.com en gebruik dan onze code LONLEO25 voor 25% korting op je eerste bestelling. Geldig t/m 2 juni 2024.Volg @lonenleo op Instagram & SpotifyWil je adverteren in deze podcast? Mail dan naar: adverteren@bienmedia.nl Productie: MIDDLE CHILD MEDIA.
 • 4. 4. Lege nest syndroom en bachelor party’s

  49:59
  Het lege nest syndroom; waar Lon dacht het allemaal prima aan te kunnen vloeiden de tranen rijkelijk toen haar derde het nest verliet. Hoe ging zij daarmee om? En hoe blijft Leo zo koeltjes over het uitvliegen van haar kids? De Topper of Flopper wekt wat vraagtekens op. Schilderen op ongewone plekken als activiteit voor een vrijgezellenfeest? Zei onze luisteraar dat nou goed? Dat en nog meer tips voor activiteiten met vriendinnen is te horen in deze aflevering!Volg @lonenleo op Instagram & SpotifyWil je adverteren in deze podcast? Mail dan naar: adverteren@bienmedia.nl Productie: MIDDLE CHILD MEDIA.
 • 3. 3. Gezamenlijke rekening en groots dromen

  47:19
  Carriere is deze week de leidraad van de aflevering: waar zijn Lon en Leo trots op in hun werk, en wat zijn hun grootste carrièredromen die nog op de bucketlist staan? Het is een interessant gesprek, want Lon is een ambitieuze carrière tijger, maar hoe staat Leo in de wedstrijd? En als je dan zo hard hebt gewerkt... Ga je dan voor een gezamenlijke rekening, of houd je het lekker apart? Dat en nog veel meer hoor je in deze derde aflevering!Volg @lonenleo op Instagram & SpotifyWil je adverteren in deze podcast? Mail dan naar: adverteren@bienmedia.nl Productie: MIDDLE CHILD MEDIA.