Share

Lojsan & Buster


Latest episode

 • 4. Vad gör man om man inte lyckas få till det?

  43:16
  När livet kommer emellan är det inte lätt att få till det, och vad gör man då? Lojsan och Buster avslöjar ett av sina bästa sex-knep, diskuterar oron kring sina barns framtid och listar upp för-och nackdelar med ett fjärde barn. Är det dags igen ändå?Följ oss på instagram @lojsanbuster och ta del av allt som vi tar upp i podden och behind mic!

More episodes

View all episodes

 • 3. När Buster övervägde att göra slut

  43:24
  Lojsan och Buster har levt längre med barn än utan, men vad hände innan barn egentligen? Vad var det som räddade förhållandet genom flera kriser och en otrohet? Och varför funderade Buster på att göra slut med Lojsan? Följ oss på instagram @lojsanbuster för att del av allt vi pratar om i podden och det som händer behind mic.
 • 2. Från f-boy till trebarnspappa

  51:02
  Efter 10 år ihop går Lojsan och Buster genom hur allt började från stökiga hemmafester till vardagskaoset med tre barn. En hel del tjafs hinns även med och poddens andra utmaning presenteras. Häng med!
 • 1. Pilotavsnittet

  43:15
  Första avsnittet av Lojsan & Busters Podcast! Vilka är Lojsan & Buster egentligen och hur ser deras relation ut idag? Vad finns bakom den perfekta ytan som visas på sociala medier? Häng med på en podcast om sex, relationer och vardagskaos!
 • Trailer: Lojsan & Buster

  01:00
  Poddlansering av "Lojsan & Buster" 27 mars!