Live Slow Ride Fast Podcast

Share

Live Slow met Ducrot

Season 3, Ep. 88

Laurens en Stefan gaan verder. Verder met hun roadtrip. Na van Baarle reden de mannen in een keer door naar de stem van het Nederlandse wielercommentaar, Maarten Ducrot. In zijn boerderij ontvangt hij Laurens en Stefan en laat ze ervaren wat Live Slow inhoudt. Microfoon aan, en lullen maar. Over Lefevre en Jan Raas, over Colombia en over poep scheppen met twee linker handen. En hoe zit het met die wissel met Clement van afgelopen Tour? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast podcast

More Episodes

8/9/2021

#3 BETER WORDEN: HARTSLAG OF VERMOGEN

Season 4, Ep. 119
Waarom heb je eigenlijk niets aan je snelheid, kun je je hartslagmeter in de prullenbak gooien en moet je investeren in een vermogensmeter?We mogen weer. Dit is de derde uit de reeks hoe jij efficiënter en effectiever kan trainen waardoor je bijvoorbeeld een snellere tijd kan halen op je favoriete klim. In deze kersverse aflevering vanLive Slow Ride Fast: De Beter Worden podcastgaan we het hebben over welke meetlat je beste tijdens je trainingen kan gebruiken. Hartslag of vermogen? Hartslag, vermogen en gevoel. Verschillende indicatoren die meten wat je nu eigenlijk aan het doen bent op de fiets. Maar waar kun je je als renner nu het beste op focussen als je beter wil worden? Spoiler alert: als het aan Jim ligt, kun je de hartslagmeter beter links laten liggen, en je verdiepen in wattages. En onderschat daarnaast het belang van je gevoel niet. Ook komt in deze aflevering de geschiedenis van trainingsmeetlatten voorbij: vanaf het meten van de snelheid tot aan hoeveel watt je trapt.Dit allemaal en meer hoor je in de nieuwste aflevering van:Live Slow Ride Fast: DeBeter Worden podcast.Dit de laatste aflevering van de Beter Worden podcast die je in de Live Slow Ride Fast feed vindt. Volg/abonneer op de Beter Worden feed op Spotify, iTunes en YouTube om niks te missen van de komende episodes!💥Moraal gekregen na de podcast? Pak je gratis maand JOIN via de kortingscode https://joincycling.onelink.me/r17z/87fa75d9💥Heb je naar aanleiding van deze aflevering een vraag aan Jim, stel ze dan via het Instagram kanaal @liveslowridefastltd. Elke maandag verschijnt er een story waar je je brandende vraag kwijt kunt. En vergeet niet een review te schrijven, goed voor je karmapunten.De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Michelle de Graaf.
8/2/2021

#2 BETER WORDEN: HERSTELLEN

Season 4, Ep. 118
Sneller herstellen = sneller Beter Worden! Maar hoe herstel je als wielrenner eigenlijk het best? Herstellen is namelijk de sleutel tot goed trainen. Er is weer een nieuwe aflevering vanDe Beter Worden podcast, de nieuwe podcastserie van Live Slow Ride Fast! Een nieuwe serie in een nieuwe feed, maar om jullie alvast warm te maken zijn de eerste 3 afleveringen in de Live Slow Ride Fast feed te vinden. Laurens, Stefan en Jim van den Berg zorgen er weer voor dat jij na deze vijftig minuten effectiever en efficiënter traint dan voor je op de afspeelknop drukte.In deze aflevering wordt onder andere besproken wat de meest gemaakte fouten zijn bij amateurs op het gebied van herstellen. Mag je nou bijvoorbeeld wel of niet stiekem een welverdiend biertje drinken na het fietsen? En als je dat doet: wat voor soort bier moet je dan eigenlijk drinken? Ook daar kom je in deze aflevering achter.Verder is er natuurlijk ook altijd nog ‘Opa vertelt’ en legt Laurens uit dat niet alleen fysieke rust, maar ook mentale rust erg belangrijk is en hoe verschillende profs daarmee omgaan.En hoe zit het nou met die geheimzinnige ketonen, helpen die compressiekousen nou echt en is losfietsen belangrijk? Dit allemaal hoor je in deze fonkelnieuwe aflevering vanLive Slow Ride Fast: DeBeter Worden podcast.💥Trainen maarrrr, pak die kortingscode voor de trainingsapp JOIN: https://joincycling.onelink.me/r17z/87fa75d9💥De Beter Worden podcast wordt geproduceerd door Bruno Bobbink en Michelle de Graaf.Sharen, abonneren, liken, reviews schrijven… Je kent het wel. Alles om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe podcasts én zodat wij beter gevonden worden.