Share

Lights Out

Norsk Formel 1 podkast som tar for seg alt vi elsker med denne sporten. Bli med Stian Nerstad, Jakob Kvalum og Stian Hatlevoll for både seriøse og useriøse debatter | SoMe: @Lightsoutnor | email: jakob.kvalum@outlook.com


Latest episode

 • 13. #57 - Auf Wiedersehen

  40:00
  I den siste episoden vår tar vi for oss kaoset med Alpine og Oscar Piastri, er australieren på vei til Mclaren? Vi må selvfølgelig hylle Seb som legger opp i slutten av sesongen, hva er de beste minnene fra tyskeren?Jakob har vært på Hungaroring og deler sine erfaringer fra en løpshelg med rekordmye nordmenn.Charles Vs Max, K-Mag sitt supercomeback og et ellevilt løp på Silverstone er bare noen av minnene så langt i sesongen, bli med "down the memory lane."Hva kan vi forvente fram mot Abu Dhabi? Har Max sikret seieren? Kan Mercedes komme tilbake på topp?Takk for oss, og takk til alle som har engasjert seg i podden!

More episodes

View all episodes

 • 12. #56 - Haasterclass

  42:31
  Daniel Ricciardo ut av McLaren og F1?Østerrike GP (Charles Vs Max, Haasterclass, uheldige Sainz)Power RankingFantasyDennis HaugerRis & RosFrankrike GP
 • 11. #55 - Smooth Operator

  40:00
  Smooooth operaatooor tok sin første seier i karrieren på bekostning av en skuffet lagkamerat, var det riktig av Ferrari å gi Carlos nye dekk?Flere overrasket i helgen da Latifi gikk helt til Q3 og Mick tok sine første poeng, er nok til å få stjerner i vår Power Ranking?Dennis Hauger ble dessverre et offer for Nissany sin villmannskjøring, nå vil de fleste ha israeleren ut av F2!Vi ser framover mot Østerrike hvor Dennis har gode minner, mens F1 skal ha nok en sprinthelg.
 • 10. #54 - O Canada

  52:03
  Porpoising fortsetter å prege sesongen, hvordan vil de nye reglene påvirke Mercedes? Det går rykter om både førere og baner for neste sesong, ser vi både Sør-Afrika GP og Oscar Piastri i 2023?Etter to sesonger uten Canada GP var det endelig tilbake. Max Verstappen fikk kamp helt til døra, mens Mercedes fortsetter å sanke poeng.I Ris & Ros går det i falsk Driver of The Day, tafatte Latifi, og en klokke som tar selvkritikk.
 • 9. #53 - Bumpy Ride

  48:30
  Dennis Hauger tok sin første hovedløp-seier og rykker dermed opp på femte plass i sammendraget! Dette er foran både Vips og Lawson.Formel 1 sitt løp ble dessverre ikke det vi hadde håpet på da begge Ferrari-førerne måtte bryte og Max dermed kunne cruise inn til seier. Mercedes derimot fortsetter å slite men får igjen bra gevinst. Hvem får stjernene i vår Power Ranking? Her er det ikke mye enighet.I 'Ris & Ros' går det blant annet i en mobbete Theo Pourchaire, Jorge Russell og norske fans i det store utland.
 • 8. #52 - Ja, vi elsker

  43:19
  Dennis Hauger tok en etterlengtet seier i Formel 2 og sørget dermed for at nasjonalsangen kunne runge utover gatene i Monaco. Sergio Perez viste muskler da Ferrari sin strategi gjorde at hjemme-håpet Charles Leclerc mistet ledelsen. Har Checo det som skal til for å kjempe om VM tittel?
 • 7. #51 - Løven tilbake på topp

  56:56
  Grønn Red Bull, team-order, Dany-Ric i trøbbel og forventninger til Monaco grand Prix.