Liberaleren Podcast

Share

#195 Bør fremtidens landbruk ta i bruk GMO?

Ep. 195
Hei igjen liberale venner! Vi snakket om helseutfordringer i helsevesenet sist, og i den forbindelse kom Ole og Klaus på et par ekstra historier som vi starter med i dag. Hva tenker vi om legalisering og liberalisering av GMO (genmodifisert mat), kan dette være fremtiden for norsk landbruk? Hva tenker vi om streiken som har foregått den siste tiden? MDG vil satse 174 milliarder ekstra på tog. Finanstilsynet har kjørt en stresstest av det norske banksystemet. Senterpartiet er ikke helt klare til å gifte seg inn i rød-grønt samarbeid. Ole fikk parkeringstrøbbel og shamer en lokal bedrift i Sandefjord. Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut. Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.com https://www.facebook.com/liberalerenpodcast/ https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/ https://twitter.com/LiberalerenP Rate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette! Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig. Her er en link til å skrive reviews: https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcast Les dine daglige nyheter på Liberaleren: https://www.liberaleren.no/ Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her: https://www.liberaleren.no/donasjoner/ VIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172 Liberaleren TV: https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrA Liberal hilsning fra Klaus og Ole!  

More Episodes

6/10/2021

#196 Misbruk av skattepenger i kampen mot narkotika fra politiets side!

Ep. 196
Hei igjen liberale venner! I en liten oppfølging fra sist episode snakker vi litt om GMO-episoden fra Folkeopplysningen på NRK, som var overraskende støttende til genmodifisering. Russland og Norge har inngått en ny avtale for å unngå hendelser til sjøs, grunnet teknologisk utvikling. Senterpartiet er i gang med sitt sedvanlige valgflesk, men vi undres som vanlig over at ingen medier arresterer de på alle de usannsynlige tingene de kaster ut. Senterpartiets landsmøte vedtok også at Trygve Slagsvold Vedum er deres statsministerkandidat, hva tenker Jonas Gahr Støre om dette mon tro? Politiforeninger misbruker skattepenger ved å donere penger til kampen mot narkotika, som er et tema oppe til politisk debatt for tiden, det er helt forkastelig at politiforeningene misbruker sine posisjoner på denne måten. Klaus har havnet litt i det liberalistiske kaninhullet på Youtube i det siste, og kommet over noen "festlige" gamle historier rundt skattetrykket i Sverige. Siv Jensen skal skrive biografi, noen gleder seg til den, andre ikke. FrP har også kommet til enighet med regjeringen rundt revidert statsbudsjett, er det Bård Hoksrud som har sikret seg billig Pepsi Max? Til slutt snakker vi om netthat og grepene politiet har vært litt vel ivrige på i det siste. Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut. Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.com https://www.facebook.com/liberalerenpodcast/ https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/ https://twitter.com/LiberalerenP Rate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette! Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig. Her er en link til å skrive reviews: https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcast Les dine daglige nyheter på Liberaleren: https://www.liberaleren.no/ Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her: https://www.liberaleren.no/donasjoner/ VIPPS valgfrie kroner til Liberaleren:579172 Liberaleren TV: https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrA Liberal hilsning fra Klaus og Ole!
6/5/2021

#194 Helsevesenets fallitterklæringer!

Ep. 194
Hei igjen liberale venner! Både Ole, og i særdeleshet Klaus, har fått oppleve helsevesenet på nært hold de siste årene og månedene. Det jobber enormt mange fantastiske mennesker i helsevesenet, men systemet som sådan har spilt fallitt. Folk tror stort sett vi har et flott helsevesen i Norge, men for selv den minste ting må man vente i månedsvis for å få hjelp. En privatisert løsning basert på forsikringsordninger hadde fjernet alle disse helsekøene. Vårt ideal på helse er Sveits, som stort sett alltid kommer best ut av helsekåringer. Viggo Kristiansen er ute i det fri i påvente av ny sak. Hva tenker vi om det? Frihandelsavtalen med Storbritannia er nå i boks. Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut. Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.com https://www.facebook.com/liberalerenpodcast/ https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/ https://twitter.com/LiberalerenP Rate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette! Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig. Her er en link til å skrive reviews: https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcast Les dine daglige nyheter på Liberaleren: https://www.liberaleren.no/ Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her: https://www.liberaleren.no/donasjoner/ VIPPS valgfrie kroner til Liberaleren:579172 Liberaleren TV: https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrA Liberal hilsning fra Klaus og Ole!