Share

Liberaleren Podcast

En nyhetspodcast inspirert av liberale tanker og idéer

En podcast av og med Ole T. Hoelseth og Klaus Jakobsen. En nyhetspodcast helt fri for medienes sensurerende filter. Befriende liberale tanker slipper til, enten man tilhører høyre, venstre eller midten av norsk politikk.
1/26/2023

#333 Lars Findahl: Trygg økonomi!

Ep. 333
Hei igjen liberale venner!I denne lange spesialepisoden av Liberaleren Podcast har Ole og Klaus besøk av Lars Findahl fra Trygg Økonomi AS, som holder kurs innen privat økonomi. Selv om dette er et veldig stort tabu for mange å snakke om, er det nå bare ennå viktigere enn før å snakke om nettopp privat økonomi, nå som det skjer så mye i økonomien rundt oss... Sjekk ut tidspunkt og info for rimelige kurs hos Trygg Økonomi:www.tryggokonomi.noVi håper dere setter pris på denne lange samtalen.Bidra gjerne med noen frivillige kroner til Liberaleren på VIPPS 579172Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut.Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.comhttps://www.facebook.com/liberalerenpodcast/https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/https://twitter.com/LiberalerenPRate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette!Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig.Her er en link til å skrive reviews:https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcastLes dine daglige nyheter på Liberaleren:https://www.liberaleren.no/Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her:https://www.liberaleren.no/donasjoner/Finn mer:https://www.podpage.com/liberaleren-podcastVIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172Liberaleren TV:https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrALiberaleren Podcast på YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCb_4G55--BGOb0vCAf2AFmgLiberal hilsning fra Klaus, Lars og Ole! 
12/26/2022

#328 Liberal romjuls-pod

Ep. 328
Hei igjen liberale venner!Ole og Klaus er samlet i podcastbua i Sandefjord, for en liberal romjuls-pod!Gutta har mer enn nok politikk å snakke om, hør selv for å finne ut av hva de er opptatte av denne gangen!Dersom dette er siste episode for 2022, vil vi ønske alle våre lyttere og støttespillere et riktig godt nytt år, og ikke minst tusen takk for bistand og hjelp i 2022!Tusen takk til alle gjestene som har stilt opp for oss i løpet av 2022, vi skal forsøke å være flinkere å ta inn gjester, vi lover!Skriv gjerne en omtale av Liberaleren Podcast i Apple Podcast, som en liten julegave til oss! De kan skrives helt anonymt!Gi oss gjerne også 5-stjerners rating i Spotify! Alt dette vil hjelpe oss å spre det glade liberale budskap!Vennligst abonner på podcasten i din egen app, så blir du varslet når nye episoder kommer ut.Følg/kontakt oss her: liberalaften@gmail.comhttps://www.facebook.com/liberalerenpodcast/https://www.instagram.com/liberalerenpodcast/https://twitter.com/LiberalerenPRate oss gjerne også i de apper som tilbyr dette!Skriv også positive kommentarer i de podcast apper hvor det er mulig.Her er en link til å skrive reviews:https://ratethispodcast.com/rateliberalerenpodcastLes dine daglige nyheter på Liberaleren:https://www.liberaleren.no/Støtt Liberaleren gjennom diverse bidrag her:https://www.liberaleren.no/donasjoner/Finn mer:https://www.podpage.com/liberaleren-podcastVIPPS valgfrie kroner til Liberaleren: 579172Liberaleren TV:https://www.youtube.com/channel/UCHChWhwyiNrhDlfmvgJRbrALiberaleren Podcast på YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCb_4G55--BGOb0vCAf2AFmgLiberal hilsning fra Klaus og Ole!