del

Liberaleren Podcast

En podcast inspirert av liberale tanker og idéer

En podcast av og med Ole T. Hoelseth og Klaus Jakobsen.Podcasten er inspirert av av de fysiske møtene som hadde sitt opphav i Oslo for noen år tilbake. Tanken var å treffes over en øl, en kaffe eller et glass vann for å
2/11/2020

#35 Ole utroper Siv Jensen til ukens sosialist!

Ep. 35
Hei igjen liberale venner!Denne uken er vi som vanlig innom ulike temaer som ergrer enhver ektefødt liberalist.Det viser seg at regjeringen Solberg til nå har brukt hele 20 millioner på etterlønn til avgåtte og avdankede ministere. Denne potten vil jo i tillegg økes nå som FrP er gått ut av regjeringen...I tillegg diskuterer vi produktiviteten i norsk arbeidsliv som har gått helt feil vei de siste årene sammenlignet med andre land. Her går vi over i saken om ukens sosialistdust, en av Oles kjepphester. Ole utroper denne gangen Siv Jensen til ukens dust! Under Siv Jensens periode som finansminister gikk de offentliges andel av fastlands BNP fra 55% til 59%. Helt feil vei av hva FrP ville få til på forhånd.I tillegg har vi med et nytt segment denne gangen, nemlig ukens skribent fra liberaleren.no.Denne gangen henter vi frem en gammel artikkel fra 2006, skrevet av Per Aage Pleym Christensen om de 20 verste diktatorene gjennom tidene. Av en eller annen grunn har dette vært en veldig populær artikkel de siste par månedene. Les hele artikkelen her:https://www.liberaleren.no/2006/01/30/de-20-verste-diktatorene/Les dine daglige nyheter på www.liberaleren.noStøtt også redaksjonen med noen valgfrie kroner på VIPPS: 579172Abonner på Liberaleren Podcast i din egen app.Kontakt oss her:liberalaften@gmail.comwww.facebook.com/liberalerenpodcastInstagram: liberalerenpodcastwww.twitter.com/LiberalerenPhttps://www.youtube.com/channel/UCb_4G55--BGOb0vCAf2AFmgLiberal hilsning fra Ole og Klaus!
1/27/2020

#31 Statlig maktmisbruk mot Vega familien!

Ep. 31
Hei igjen liberale venner!Som gode liberalister frustrerer vi oss ofte over maktmisbruket fra myndigheter mot enkeltindividet. Veldig få tar opp slike saker, og politikerne bryr seg som oftest rett og slett ikke om enkeltindivider som blir utsatt for maktmisbruk.En slik sak er utkastelsen av Beatriz Vega, en amerikansk kvinne, gift i Norge i over 20 år, med fire norske barn. Vi tar en prat med mannen Roy Vega, og vi beklager litt dårlig dekning telefonmessig i begynnelsen av intervjuet og evt underveis. Roy og Beatriz, med familien, har kjempet mot norske myndigheter i over 20 år, hvor UDI og UNE har gjort feil, i kombinasjonen med folkeregisteret og andre register som har gjort feil. Foreløpig har dette fått fatale følger for denne familien. Prestisjen har satt seg fast i norske myndigheter, som absolutt skal presse denne kvinnen ut av Norge, til tross for at det er myndighetene selv som har gjort feil her! Beatriz har nå flyktet til Sverige inntil videre...Dette er en klassisk "Heia-Norge" sak som politikere, myndigheter og andre bare ser på uten å bevege en finger for å løse denne desperate situasjonen for familien. Noen må ta til vettet her og la denne familien få sin mor tilbake.Denne saken er dyr for Vega familien, og om du vil bidra med noen kroner, kan du VIPPSE et valgfritt beløp til VIPPS 91886103.Her er Youtube videoer fra Vega familien om du vil lære mer:https://www.youtube.com/watch?v=jzAI0qmI_A0Følg også Roy og familiens kamp gjennom Facebook:https://www.facebook.com/roynorvegaTakk til Roy for samtalen, vi ønsker dere lykke til i saken. Vi lover å følge opp Roy og familien videre.Kontakt oss i Liberal Aften Podcast her:liberalaften@gmail.comwww.facebook.com/liberalaftenInstagram: liberalaftenLiberal hilsning fra Ole og Klaus!