Leksands IF-podden

 • Thomas Johansson inför SM-slutspelet!

  26:31
  På fredag startar äntligen SM-slutspelet för herrlaget som inleder sin kvartsfinalserie mot Frölunda på bortaplan. Vi träffade Thomas "Tjomme" Johansson för att ta slutspelstempen på vår general manager och ja, det var en minst sagt laddad "Tjomme" som satte sig vid mikrofonen.
 • Frågelåda med Thomas Johansson

  42:35
  Vår General Manager, Thomas Johansson, gästar poddstudion för att svara på supportrarnas frågor.Hur aktiv är Tjomme innan transferfönstret stänger?Vem är hans förebild?Vilken är den bästa film han sett?Det och mycket, mycket mer får ni svar på i veckans avsnitt av Leksands IF-podden!
 • Marknadskoll med Patric Skoglund

  31:48
  I veckans avsnitt av Leksands IF-podden får ni höra Leksands IF:s kommersiella chef för företagssidan, Patric Skoglund, uppdatera om läget utanför isen. Patric berättar bland annat om hur Leksands IF arbetar med sina partners, hur långt man kommit med arbetet inför kommande säsong, våra matcharrangemang och mycket mycket mer.
 • Emilie Kruse Johansen & Patrik Norén inför Hockeyhelgen i Tegera Arena

  54:16
  Med dubbla hemmamatcher för damlaget och herrlagets möte med HV71 vankas det rejäl hockeyhelg i Tegera Arena. För att snacka upp dessa matcher gästar Emilie Kruse Johansen och Patrik Norén veckans avsnitt av Leksands IF-podden.
 • Martin Karlsson redo för comeback!

  29:59
  I årets första avsnitt av Leksands IF-podden gästas vi av ingen mindre än Martin Karlsson som efter flera månaders rehab återigen är redo för spel! Martin berättar bland annat om den långa skadefrånvaron, vad som varit tuffast med rehabiliteringen samt hur laddad han är inför comebacken.
 • Frågelåda med Thomas Johansson & Alexander Bröms

  52:45
  I det sista avsnittet av Leksands IF-podden innan jul svarar Thomas Johansson och Alexander Bröms på supportrarnas frågor.
 • Veckans gäst: Lukas Vejdemo

  37:52
  Efter att ha levt hela sitt liv i storstäder valde Lukas Vejdemo inför årets säsong att flytta till landsbygden och skriva på ett långt kontrakt med Leksand IF. 27-åringen berättar om hur herrlaget tar sig igenom landslagsuppehållet, tiden i Montreal samt varför valet föll på att ansluta till LIF. Lukas delar dessutom med sig av vilka i laget som hade passat bäst i ett luciatåg.
 • Leksands IF-podden: Ellen Jonsson

  28:53
  Veckans gäst i Leksands IF-podden är ingen mindre än damlagets målvakt Ellen Jonsson. 25-åringen från Söderhamn tar oss med på sin resa från landhockeymålet till Riksserien/SDHL men berättar dessutom vad hon tror lagets olika rumskamrater pratar om på bortaresorna.
 • Olle Alsing gästar Leksands IF-podden

  32:50
  Inför veckans hemmamatcher gästar herrlagets back Olle Alsing Leksands IF-podden för att dels blicka tillbaka på förra veckans matcher men också snacka upp matcherna mot Luleå och Färjestad som väntar i Tegera arena. Dessutom berättar Alsing om hur det var att lämna tryggheten hemma i Uppsala för att flytta till Leksand, NHL-debuten, covidkaoset i Österrike, "Leffe" Carlssons prank och mycket mer.
loading...