Leksands IF-podden

 • Jon Knuts gästar Leksands IF-podden

  31:42
  Jon Knuts gör alldeles strax sin 722:a tävlingsmatch i Leksands IF-dressen, en notering som gör honom till meste leksing genom tiderna. Rekordet ser ut att slås nu på lördag den 7 oktober då HV71 kommer på besök i Tegera arena. Hör Jons egna tankar kring rekordet men också hur hans långa LIF-karriär sett ut.
 • Filip Larsson gästar Leksands IF-podden

  33:07
  Filip Larssons SHL-debut blev en kväll han sent ska glömma. 25-åringen fick chansen mellan stolparna mot Linköping och ja, som han tog den. 40 räddade skott, hållen nolla och ännu vinst på kontot. I veckans avsnitt av Leksands IF-podden gästar succédebutanten som går igenom sin karriär så här långt. Han berättar dessutom om sin något märkliga relation till broccoli.
 • Inför SDHL-premiären med Alexander Bröms

  36:43
  Äntligen är det dags att skrinna igång en ny SDHL-säsong, en säsong som för Leksands IF:s del inleds med hemmamatch mot Djurgården söndagen den 24 september. Damverksamhetens sportchef Alexander Bröms gästar Leksands IF-podden för att snacka upp säsongen och gå igenom det lag han byggt till årets säsong.
 • Anton Lindholm inför Rögle BK

  31:01
  Herrlagets försvarsgeneral Anton Lindholm gästar Leksands IF-podden för att prata om den hockeyresa som tagit honom från Varuträsk till SM-guld, flera år i NHL, landslagsspel och nu sin andra säsong i Leksands IF. Lindholm ger dessutom sin syn på lagets inledande matcher samt svarar på supportrarnas frågor.
 • Thomas Johansson och Andreas Hedbom svarar på supportrarnas frågor

  40:06
  I detta specialavsnitt av Leksands IF-podden sätter sig Andreas Hedbom, klubbdirektör, och Thomas Johansson, general manager, ner för att svara på supportrarnas frågor.
 • Inför SHL-premiären med Björn Hellkvist

  58:41
  Äntligen är det dags för säsongen 2023/2024 att dra igång på allvar. På torsdagen den 14 september inleder herrlaget SHL-säsongen genom att ta emot Örebro i Tegera arena. Björn Hellkvist ger sin syn på årets trupp samt berättar om sina premiärkänslor.
 • En stund med Jesper Ollas

  45:24
  Det har blivit dags för det sista sommaravsnittet av vår podcast för den här sommaren, där vi får lyssna på Jesper Ollas. Jesper berättar om det dagliga, och det långsiktiga arbetet i juniorverksamheten och hur man utvecklar våra unga spelare till morgondagens stjärnor. Missa inte denna intressanta inblick i juniorverksamheten!Musik: Westannor - Skrynklug Puck
 • En stund med Alexander Bröms

  01:03:08
  Det har blivit dags för en pratstund med Alexander Bröms, Sportsligt ansvarig för damverksamheten i Leksands IF. Hör Alexander prata om sin tidigare spelarkarriär och sin nuvarande ledarkarriär. Alexander går också igenom lagbygget för vårt SDHL-lag inför säsongen.Musik: Westannor - Skrynklug Puck
 • Thomas "Tjomme" Johansson - Del 2 av 2

  49:51
  I avsnittet tar "Tjomme" oss igenom lagbygget för herrlaget inför säsongen. Han delar med sig av sina förväntningar inför den kommande säsongen, diskuterar den nykomponerade ledarstaben och går igenom truppen spelare för spelare.Musik: Westannor - Skrynklug Puck
loading...