Share

cover art for Kristoffer Cæsar Krogsrud, F8 Entreprenør

Lederliv

Kristoffer Cæsar Krogsrud, F8 Entreprenør

Kristoffer Cæsar Krogsrud leder F8 Entreprenør, som på to år har vokst fra 8 til over 200 millioner i omsetning. Han forteller om hva som drev ham til å starte selskapet, ambisjoner, strategi, kultur, kvalitet, og hvordan han skaper foretrukne team. 

More episodes

View all episodes

 • Claire Ann P. Alfonso, Norges Livredningsselskap

  41:10
  Claire Ann P. Alfonso er president i Norges Livredningsselskap. Hun forteller om arbeidet for å hindre at noen drukner og utfordringene med å drive en liten organisasjon – og gir en litt overraskende oppskrift på hva du skal gjøre hvis du ser en som holder på å drukne!
 • Knut Olav Åmås, Stiftelsen Fritt Ord

  38:15
  Knut Olav Åmås leder Stiftelsen Fritt Ord. Han forteller om stiftelsens arbeid for ytringsfrihet og hvordan man skaper et godt ytringsklima, og deler sin oppskrift på en god aviskommentar eller kronikk.
 • Elisabeth Haug, Farmasiet

  47:22
  Elisabeth Haug leder nettapoteket Farmasiet. Hun forteller om vekst, konflikt med staten, overgangen fra lite til stort selskap, og hvordan man skaper en salgskultur.
 • Harald Vaagaasar Nikolaisen, Statsbygg

  45:30
  Harald Vaagaasar Nikolaisen leder Statsbygg. Han forteller om «bygg med mening», hva han lærte på sin aller første arbeidsdag, hvorfor han bruker tid på styrearbeid og hvordan han har opplevd kritikk og negativ medieoppmerksomhet i det siste.
 • Anniken Murstad, Tomm Murstad Sjøleir

  40:03
  Anniken Murstad leder Tomm Murstad Sjøleir, der over 600 barn skal få oppleve mestring i sommer. Hun forteller om vannski, unge ledere, verdien av entusiasme, hvordan unge klarer en uke uten mobiltelefon og hvordan hun klarer å lære seg hundrevis av navn.
 • Stephan L. Jervell, Wiersholm

  43:17
  Stephan L. Jervell leder Wiersholm, et av landets ledende advokatfirmaer. Han forteller om rollen som “managing partner”, kjærligheten til faget, kunstig intelligens og hvordan kloke ledere oppfører seg i en konfliktsituasjon. 
 • Tonje Grave, Oslo Taxi

  45:54
  Tonje Grave leder konsernet Oslo Taxi, med flere datterselskaper. Hun forteller om kaoset i taxibransjen, mangfold, samfunnsansvar, fredagsvideoer, utslippsfrie biler og verdien av å ha bakgrunn fra journalistikk og kommunikasjon.
 • Geir Axelsen, Statistisk Sentralbyrå

  38:08
  Geir Axelsen leder Statistisk Sentralbyrå, og er nettopp utnevnt for seks nye år. Han forteller om veien inn i ledelse, omstillinger i SSB, livet i Det teknisk beregningsutvalget og verdien av hardt arbeid.