Share

cover art for Om statsministere, hverdagsantirasisme og fargefjernsyn

Lahlum og Lysbakken

Om statsministere, hverdagsantirasisme og fargefjernsyn

Season 4, Ep. 140

Denne uken er journalist Yohan Shanmugaratnam gjest for en fin samtale om sin svært kritikerroste nye bok «Vi puster fortsatt», et memoar om hverdagsrasisme og -antirasisme. Og så var det dette med hvem som skal bli statsminister etter valget. Lysbakken forklarer hvor han står i spørsmålet etter en uke der MDG har valgt side og han selv har pekt på Støre. De går også innom hva som er forskjellen på fritt skolevalg og karakterbasert opptak og hvorfor Maradonas død har ført til at Lysbakken har kommet til å tenke tilbake på da hans familie først fikk farge-TV ...

More episodes

View all episodes

 • Folkeavstemninger & superchips

  40:21
  Lahlum gir oppsummering fra folkeavstemningen i Innlandet, og Lysbakken hisser seg opp over dyre matvarer
 • Nytt år, nye muligheter!

  33:34
  Lahlum og Lysbakken er tilbake! Audun har vært i karantene, men han kom seg dessverre på jobb i god tid før OL. Gamle kjenninger får nye jobber og hvem er det som mener Audun har babyhjerne?
 • En oppsummering av valgkampen og status quo

  39:10
  Lahlum og Lysbakken møtes endelig igjen etter en lang pause, og har mye på hjertet bla om valgresultatet og Hurdalskameratene.
 • Lahlum og Lysbakken ser lyset i enden av tunnellen

  38:16
  Leo Ajkic besøker Lahlum og Lysbakken i innspurten av en valgkamp som har vært altfor lang, men som i det minste var full av sol og god stemning. Det blir snakk om rus, utenforskap og kleine middager.
 • Vodka og sylteagurker med Åsne Seierstad

  47:43
  Lahlum og Lysbakken live fra Lillehammer med Åsne Seierstad. Situasjonen i Afghanistan tilspisser seg. Valgkampen også. Og Lahlum og Lysbakken tar opp viktigheten av hundevalper og hjelmer i valgkamp.
 • Lahlum og Lysbakken lar seg krenke!

  44:51
  Lahlum og Lysbakken live fra verdens objektivt sett vakreste by, Bergen. BTs politiske redaktør Eirin Eikefjord og artist Sondre Lerche er på besøk. Vi diskuterer vestlandet, Vestland, USA, valgkamp, frihet og gleden av å betale skatt i Norge.
 • Lasso rundt herr Lysbakken

  46:07
  Lahlum og Lysbakken fikk besøk av av Harald Stanghelle til en samtale om valgspådommer, det frie ord, og ikke minst tog fra Arna til Stanghelle.