Kvart i bold

Share

På sporet af FCKøbenhavner-identitet med Benn og Regine Q Holm

Season 1, Ep. 23

I denne special-udgave af Kvart i bold kigger vi på FCKkøbenhavner-identitet. Hvad det betyder at holde med FCK. Fra begyndelsen i 1992 og op til i dag.


For hvem er FCK, når de ikke naturligt vinder superligaen og spiller med i Europa? Dette spørgsmål vil vi forsøge at belyse i denne række af udsendelser.

Til at hjælpe os med at komme tættere på det spørgsmål har vi i denne udsendelse fornemt besøg af forfatteren og FCK-fan Benn Q. Holm og hans datter der ligeledes er kæmpe FCK-fan Regine Q. Holm.


I første udsendelse i denne i rækken af udsendelser, der er på sporet af FCK-identitet havde vi en snak med Flemming Østergaard, der fortalte om, hvilke tanker FCK-ledelsen gjorde sig, da de opbyggede klubben i slut 90'erne og i 00'erne. Den udsendelse kan høres her: https://shows.acast.com/kvart-i-bold/episodes/don-en-del-af-fck-historien-vi-matte-aldrig-blive-ligegyldig


Værter: Kasper Haugaard og Kasper Larsen.

Gæster: Benn Q. Holm og Regine Q. Holm


Sponsor:

Dette program er sponsoreret af jobsherpa. Jobsherpa hjælper dig med at med at gøre dig attraktiv overfor potentielle og interessante arbejdsgivere. Jobsherpa skærper din profil, laver din ansøgning, skriver dit CV og gør din Linked-profil til en lækkerbisken for arbejdsgiverne. Læs mere på jobsherpa.dk.


Skriv dig op til vores nyhedsbrev her:

https://www.getrevue.co/profile/kvartibold


Meld dig ind i vores Facebook-gruppe her:

https://www.facebook.com/groups/462533425118037

More Episodes