Kvart i bold

Share

Leragers mål sprængte lydmuren i Parken

Season 3, Ep. 19

En herlig aften i Parken, hvor Lukas Lerager i en blød bue over målmanden skød FCK på mesterskabskurs. I den anden ende af banen holdt Grabara og forsvaret modstanderne fra at score for syvende kamp i træk og Grabara skrev sig ind i superligahistorien med flest antal minutter uden at der er gået mål ind på en superligamålmand.


Støt Kvart I bold og bliv medlem:

https://kvartibold.memberful.com/join


Støt Kvart i bold: Køb merchandise:

https://www.kvartibold.dk/


Denne udsendelse bliver bragt i samarbejde med 3. Dette samarbejde med 3 gør det muligt for at os lave masser af kvalitetsindhold om FCK. Så husk at støt dem der støtter os, næste gang du skal skifte teleselskab.

Og trænger du også til at komme ud og snuse til verden igen, så kan du blive rejseklar med 3’s 3LikeHome, hvor du kan du bruge mobilen i 73 lande uden det koster ekstra. Lige nu får du første måned gratis, hvilket gælder alle som ikke allerede er kunder hos 3. Benyt tilbuddet her: https://www.3.dk/abonnementer/mobilabonnementer/?utm_source=social_content&utm_medium=Podcast&utm_campaign=2022_03_kvartibold


Din mening betyder noget:

Hvad synes du om Kvart i bold? Vi har brug for din mening for at kunne lave bedre indhold. Den kan du fortælle os i dette spørgeskema:

https://surveys.hotjar.com/3b5e5cb4-e98b-43e5-809f-e0fab49e9e9a


Følg Kvart i bold på:

Facebook: https://www.facebook.com/Kvart-i-bold-116131853845876

Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/462533425118037

Twitter: https://twitter.com/kasperlarsen11

Instagram: https://www.instagram.com/kvartibold/?hl=da

Youtube: https://www.youtube.com/c/KvartiBold


More Episodes