Kvart i bold

Share

Derby-optakt: Her er opskriften på sejr over Brøndby

Season 1, Ep. 3

Med Daramys sene scoring fik FCK tre point på kontoen mod Vejle og kravlede op på tredjepladsen i Superligaen. Og dermed er vi stadig med i jagten på guldet. Men på søndag venter en ægte gyser og en styrkeprøve i derbyet mod Brøndby.


I dette program kigger vi på FCK-Vejle-kampen og prøver at uddrage nogle læringer fra den kamp, som vi kan tage med os videre. Og så kommer den ellers til at stå på en solid Brøndby-optakt. Hvor store er FCKs chancer i den kamp, og hvad skal der til for at FCK vinder, hvem er favoritter og hvad betyder den kamp for gulddysten.


Vi skal også en tur bag fjendens linjer for at høre, hvordan Brøndby-fansene ser på byens hold lige nu og omvendt. Vi tager en derby-dyst med redaktøren på Brøndby-mediet 3 point, og lægger arm om de tre point på søndag.


Værter: Kasper Haugaard og Kasper Larsen

Gæster: Sandro Spasojevic og Nanna Møller Karlsen


Indhold med tidskoder:

00:00 - Intro

02:24 - Analyse af Vejle-kampen

25:50 - Thorups hovedpine

36:40 - Optakt til Brøndby-kampen

56:50 - Derbydyst med redaktøren fra 3point

1:29:00 - Bud på holdopstilling mod Brøndby

1:31:00 - Perspektiv: Hvor står FCK i gulddysten


Din mening betyder noget

Hvad synes du om podcasten? Hvilke emner og gæster skal vi have med i fremtidige udsendelser. Vi har brug for din mening for at kunne lave en god podcast. Den kan du fortælle os i dette spørgeskema. Det tager ikke lang tid at udfylde.


Deltag i debatten

Der er mange påstande i podcasten. Men hvad synes du? Deltag i debatten i vores facebook-gruppe, som du kan tilmelde dig her.


Få vores nyhedsbrev

Og hvis du ikke får vores fremragende nyhedsbrev, der hver uge samler det mest spændende, der er skrevet og sagt om FCK. Så kan du abonnere på det her - ganske gratis.

More Episodes

11/28/2021

Roony-feberen raser i København: Slangehug sendte FCK på sejrskurs

Season 2, Ep. 32
Roony Bardghji-feberen raser i København. Ikke mindst takket være et vidunderligt mål fra vores 16-årige darling. selvsikkert hamrer han bolden i mål langt ude fra og er dermed den yngste spiller, der nogensinde har scoret i Superligaen. Og sådan slutter årets sidste superliga-kamp på samme måde som årets årets første superliga-kamp: Nemlig med en FCK-sejr i Aalborg. Og dermed skriver vi sidste kapitel i efterårssæsonen i Superligaen, hvor FCK spillede en fremragende kamp mod AaB med en fortjent 3-1-sejr.Værter: Kasper Haugaard og Kasper LarsenGæst: Simone Rich, sportslig leder i Hillerød FodboldBesøg Kvart i bolds webshop her: kvartibold.dkDoner penge til Kvart i bold: https://kvartibold.memberful.com/joinSe Kvart i bolds adventskalender her: https://www.youtube.com/watch?v=aJIlVqlD8Lw&t=67sLink til Youtube-versionen af denne udsendelse følger, når den er uploadetVideoproduktion: ResQ Production -Resqstudio.com(Klub1000 sponsor i Kvart i bold)Fotograf: Jonas AbrahamsenDin mening betyder nogetHvad synes du om podcasten? Hvilke emner og gæster skal vi have med i fremtidige udsendelser. Vi har brug for din mening for at kunne lave en god podcast. Den kan du fortælle os i dettespørgeskema:https://surveys.hotjar.com/21e6f0aa-5719-4792-ad5b-cf4bb8234e88Det tager ikke lang tid at udfylde.Deltag i debattenDer er mange påstande i podcasten. Men hvad synes du? Deltag i debatten i vores facebook-gruppe, som du kan tilmelde digher:https://www.facebook.com/groups/462533425118037
11/21/2021

Wonder-Roonys fremragende debut i Parken

Season 2, Ep. 30
I en fantastisk kulisse mistede FCK de tre point i femte minuts overtid. Alt stod eller i sol og måne for en fremragende FCK-aften i Parken mod AGF. 25.814 tilskuere i slutningen af november - det vidner om en fanscene i rivende udvikling. Debut til vidunderdrengen Roony og så var Rasmus Falk tilbage. Men desværre glippede sejren i sidste øjeblik.Værter: Kasper Haugaard og Kasper LarsenGæster i dag er Cornelius Gabe og Oliver Tolsted MarkerVideoproduktion: ResQ Production - Resqstudio.com (Klub1000 sponsor i Kvart i bold)Se udsendelsen på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=o9gqEWmlaowStøt Kvart i boldKvart i bold har lavet en crowdfunding, hvor man kan støtte podcasten. Hvis du vil hjælpe med at sikre, at vi kan lave kvalitetsindhold om FCK, så kan du støtte her:https://kvartibold.memberful.com/joinSe eller hør udsendelsen med Peter ChristiansenSe: https://www.youtube.com/watch?v=C39qgQzbvy0&t=465sHør: https://shows.acast.com/kvart-i-bold/episodes/special-om-peter-christiansen-om-sndagen-er-jeg-altid-megetDin mening betyder nogetHvad synes du om podcasten? Hvilke emner og gæster skal vi have med i fremtidige udsendelser. Vi har brug for din mening for at kunne lave en god podcast. Den kan du fortælle os i dettespørgeskema:https://surveys.hotjar.com/21e6f0aa-5719-4792-ad5b-cf4bb8234e88Det tager ikke lang tid at udfylde.Deltag i debattenDer er mange påstande i podcasten. Men hvad synes du? Deltag i debatten i vores facebook-gruppe, som du kan tilmelde digher:https://www.facebook.com/groups/462533425118037