Kvart i bold

Share

Derby-optakt: Her er opskriften på sejr over Brøndby

Season 1, Ep. 3

Med Daramys sene scoring fik FCK tre point på kontoen mod Vejle og kravlede op på tredjepladsen i Superligaen. Og dermed er vi stadig med i jagten på guldet. Men på søndag venter en ægte gyser og en styrkeprøve i derbyet mod Brøndby.


I dette program kigger vi på FCK-Vejle-kampen og prøver at uddrage nogle læringer fra den kamp, som vi kan tage med os videre. Og så kommer den ellers til at stå på en solid Brøndby-optakt. Hvor store er FCKs chancer i den kamp, og hvad skal der til for at FCK vinder, hvem er favoritter og hvad betyder den kamp for gulddysten.


Vi skal også en tur bag fjendens linjer for at høre, hvordan Brøndby-fansene ser på byens hold lige nu og omvendt. Vi tager en derby-dyst med redaktøren på Brøndby-mediet 3 point, og lægger arm om de tre point på søndag.


Værter: Kasper Haugaard og Kasper Larsen

Gæster: Sandro Spasojevic og Nanna Møller Karlsen


Indhold med tidskoder:

00:00 - Intro

02:24 - Analyse af Vejle-kampen

25:50 - Thorups hovedpine

36:40 - Optakt til Brøndby-kampen

56:50 - Derbydyst med redaktøren fra 3point

1:29:00 - Bud på holdopstilling mod Brøndby

1:31:00 - Perspektiv: Hvor står FCK i gulddysten


Din mening betyder noget

Hvad synes du om podcasten? Hvilke emner og gæster skal vi have med i fremtidige udsendelser. Vi har brug for din mening for at kunne lave en god podcast. Den kan du fortælle os i dette spørgeskema. Det tager ikke lang tid at udfylde.


Deltag i debatten

Der er mange påstande i podcasten. Men hvad synes du? Deltag i debatten i vores facebook-gruppe, som du kan tilmelde dig her.


Få vores nyhedsbrev

Og hvis du ikke får vores fremragende nyhedsbrev, der hver uge samler det mest spændende, der er skrevet og sagt om FCK. Så kan du abonnere på det her - ganske gratis.

More Episodes