Share

cover art for Kouwe Klets #8 - lanslijmen

Kouwe Klets

Kouwe Klets #8 - lanslijmen

Omar zonder status speel onwetend een hoofdrol. Maar komen we erachter wie dit is? Er wordt een aantal lansen gelijmd, wat minder positief is dan het klinkt. De beide heren spreken als man over een vrouw met gebrek aan emancipatie en het hop- on hop- off gedrag in het Nederlandse bedrijfsleven. Er staat een eekhoorn op een landweg en er wordt paardgereden zonder zadel, kortom: de aflevering is te vol om leeg te zijn. En altijd te weinig tijd. Dát is Kouwe Klets! Dit is de laatste voor de zomer!


Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 5 is dat een smaakvolle Amstel Rosé.


De podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.


We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contact


Santé!

More episodes

View all episodes

 • Kouwe Klets #7 - bijbaantjer

  39:40
  De twee keuvelende heren herkennen bekende Britse acteurs bij de benzinepomp, vertellen verhalen over gestolen premières in L.A., condooms in het olympisch dorp, hun eigen (sportieve) prestaties, karmatische natuurrampen, vrienden met 0.0 respect voor de ander's gevoel en gezinsuitbreiding. Met de nodige goudgele JUICE!Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 5 is dat een heerlijk Texels Skuumkoppe 0.0 De podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contactSanté!
 • Kouwe Klets #6 - birdy namnam

  51:26
  Een bier? Creatieve mensen zijn helemaal niet slimmer dan niet creatieve mensen. Patrick en Kasper waren zo dom om dat maar aan te nemen. Patrick solliciteert openlijk naar een verborgen verleden. Waarom zijn mensen het zo oneens over de pasvorm van een deur? Kasper trok ooit de broek aan en creëerde een schok in de tv industrie en verder heel veel bijzonder muziekverhalen in alweer aflevering 6 van Kouwe Klets.De bizarre a-capella ontdekking van Kasper's eigen liedje 'Ik vind je Kek' in het Duits!Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 5 is dat een heerlijk Affligem BlondDe podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contactSanté!Team Kouwe Klets.
 • Kouwe Klets #5 - hondje Bas

  44:00
  Schoenen maken het mannetje. Maar honden ook. Om over wc-borstels maar te zwijgen. De hipste opbiechters van theater & tv Nederland leggen hun ter zieltjes weer bloot, middels een roedel husky's in China, hippe sportschoenen van weleer, en het wisselen der Nederlandse seizoenen. Natuurlijk drinken zij daarbij 1 heerlijk speciaalbier!Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 5 is dat een heerlijk Texels Zeebries Blond De podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contactSanté!Team Kouwe Klets.
 • Kouwe Klets #4 - plasdouche

  44:28
  Onze heren voeren een verhit debat over doucheplassen. Maar dat niet alleen, ook gaat het over geldgedoe tussen vrienden, 40 gevonden knaagdieren in erbarmelijke toestand, tijd voor leesbrillen en nog veel meer. Met natuurlijk ook de nodige juice en roddels uit het oude vak. Een bier en altijd te weinig tijd, dat blijft het motto dat maar moeilijk verdwijnt. De vrijdagmiddag met deze mannen is aangenaam verpozen. Klets!Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 4 is dat een heerlijk Affligem Belgisch WitDe podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contactSanté!Team Kouwe Klets.
 • Kouwe Klets #3 - vulpoeper

  38:04
  Kasper en Patrick laten iedereen gewoon lekker in zijn eigen waan. Das verreweg het beste. Patrick wordt psychiater voor ouderen en hij begint met te zeggen dat Kasper heel erg knap is en helemaal geen Porsche en een strakke broek nodig heeft om dat te blijven. Met verder: fijne juice uit de sloot, een vulpoeper of twee, twee heerlijke nieuwe speciaalbieren en een heuse club voor saaie mensen.Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 2 is dat een heerlijk Texels Skiller Wit! De podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contactSanté!Team Kouwe Klets.
 • Kouwe Klets #2 - fierljeppen

  44:20
  Aflevering 2 zit bomvol alcoholvrij geborrel, over Patricks dromen van een cover op de Mens Health, Kasper die niet wilde figureren bij Ome Willem en geen actieve herinnering aan Rutte heeft, over hoe Patrick zich op tv fierljepte en nog veel meer vrimibo klets. Beroepskletsers Patrick Stoof en Kasper van Kooten doen per vandaag elke twee weken 1 speciaalbier om hun 33 jarige vriendschap te vieren. Het gesprek stopt na de laatste slok, dat is de harde afspraak.Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 2 is dat een heerlijk Affligem 0.0De podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contactSanté!Team Kouwe Klets.
 • Kouwe Klets #1 - decorumverlies

  35:38
  Beroepskletsers Patrick Stoof en Kasper van Kooten doen per vandaag elke twee weken 1 speciaalbier op de vrijdagmiddag om hun 33 jarige vriendschap te vieren. Het gesprek stopt na de laatste slok, dat is de harde afspraak. In deze eerste aflevering ondermeer: decorumverlies, Arie Boomsma, De Man van Atlantis, De Man van 3,2 miljoen, lekkere 'juice', Elmo en het kleine ventje Felix dat teveel denkt. Patrick en Kasper verrassen elkaar met herinneringen en sappige anekdotes van tussen 1991 tot nu.Iedere aflevering bestelt één van twee een bijzonder bier om mee te kletsen. In aflevering 1 is dat een heerlijk Texels SkuumkoppeDe podcast wordt live opgenomen in café Eik en Linde, te Amsterdam.We zouden abonneren zeer waarderen en dit zijn alle kanalen voor reacties : contactSanté!Team Kouwe Klets.
 • Kouwe Klets - Trailer!

  00:50
  Een teaser! En vrijdag 1 maart 2024 om 15.00: gaat de allereerste aflevering van Kouwe Klets online, met daarna elke twee weken een nieuwe!"Dikke vrienden Patrick Stoof & Kasper van Kooten maken een podcast die precies 1 bier duurt. Zo lang mogelijk genietend van elkaar weer even te zien, delen ze lief en leed en bespreken ze wat echte vrienden bespreken bij een bier. De onderwerpen komen van een viltje, want (leef)tijd speelt een rol. Met sterke, grappige, en niet altijd even actuele verhalen en juicy roddels uit hun vakgebied! Live opgenomen aan de bar van een prachtig bruin café in de hoofdstad!"Check ook alvast de socials: https://linktr.ee/kouwekletsfoto: Joost Ruigroklogo: Patrick Stoofmuziek: Kasper van Kootenintro-voice: Dusty Straylokatie: Eik en Linde