Share

cover art for #204: Den hvor vi glemte å trykke på REC 🤷‍♂️

kode24-timen

#204: Den hvor vi glemte å trykke på REC 🤷‍♂️

Ep. 204

Herregud, vi glemte å ta opp, vi. Vi spilte inn en fantastisk episode, gjorde intervju med Vemund M. Santi om at ChatGPT gjør studentene dårligere, hadde masse moro, og når alt var ferdig, og skulle avslutte opptaket, så oppdaga vi at vi HADDE GLEMT Å TRYKKE PÅ REC. Unnskyld, Vemund, og unnskyld, kjære elskede lyttere. Vi lover å komme sterkere tilbake, for det går ikke an å være svakere enn dette. 💘

More episodes

View all episodes

 • #216: NDC, sluttpakker og gullalder-debatt 🔥

  01:10:24
  Kim har sendt oss en melding på telefonsvareren. Jørgen har hatt barnebursdag, og du kan høre.Ole Petter har fått tilbud om sluttpakke. Vi har vært på NDC.Norske utviklere liker tanken på firedagers arbeidsuke.Trenger man annet enn px i CSS?Utlandske studenter får seg ikke jobb, og norskkrav kan være grunnen. kode24-klubben er uenig med Ole Petter i at gullalderen for norske utviklere er over.Arild klarer ikke å toppe forrige ukes Inga Strumke-vits.
 • 215. #215: WWDC, PC-bygging og Inga Strümke-vits 💀

  01:06:03
  En gammal nabo til Jørgen mimrer om gamledager.Jørgen spiller Super Punch-out.Ole Petter har lyst på ny PC, men vil ikke bygge den selv. WWWWWWDC har vært, og Apple har vært kleinere enn noen gang. SALT-bootcampen får slakt.Slemme VS Code-tillegg er slemme. kode24-klubben sliter med Mac-er og editorer. Arild har en over snittet god vits om Inga Strümke.
 • 214. #214: Ctrl+Alt+Queer, Dune og adblockere 🌈

  47:17
  Frøken Frontend har meninger om det å drikke fra bekker. Jørgen har meninger rundt Dune. Ole Petter har meninger rundt det å onboarde noen. Nå blir det enklere å konfigurere WSL.Manifest V3: Omstridt Chrome-endring rulles ut.Ctrl+Alt+Queer starter meetup for skeive utviklere.Oda nedbemanner. kode24-klubben vil lage kortspill. Arild har en vits om ost.
 • 213. #213: Artige.no-utvikleren om memer, PHP og baot-is 🍦

  01:00:58
  Jørgen har overnatta med masse unger i barnehagen.Ole Petter har møtt lyttere på Norsk Programmering-meetup og bryllup.Vi ringer artige.no-utvikleren Matteus Kalis for å høre historien om den virale nettsida.Microsoft Build bød på... diverse.kode24-klubben preiker om... diverse.Ukas kodevitser kan beskrives som... diverse.
 • 212. #212: Nedbemanning, master-lønn og Remix-surr 🤑

  01:04:19
  Fetterne til Jørgen synes lengden på episodene våre er helt perfekt.Jørgen husker ikke hva han gjorde i helga. Ole Petter drakk vann fra avløpsrør på fjellet i helga. Experis Academy og Knowit nedbemanner, mens Shortcut mister avtaler. Remix blir React Router, tror vi.Master-utdanna tjener mer, tror vi.kode24-klubben har funnet en feil på Finn-kartet. Vi har premiere på en ny vitseskribent.
 • 211. #211: GPT-4o, Fortran, Sanity-nytt og serverless-hat 💾

  01:05:39
  En fyr på Twitter liker jinglene våre.Jørgen selger ting på Finn og blir stressa.Ole Petter lurer på om han har satt på beltet riktig. Sanity kommer med ny editor.Kassalapp-Helge vraker serverless. Fortran er hot, hot, hot.OpenAIs nye GPT-4o høres sjukt irriterende ut.kode24-klubben har opplevd noe mystisk i Windows.Arno Vaa har en vits om noen bytes og noe greier.
 • 210. #210: Utvikleres lønn + saftnytt, Flutter, Australia-hat 💰

  01:05:09
  Jørgen har gått lei av darkmode.Ole Petter har kjøpt seg godterisaft fra Fun Light. Lønnsundersøkelsen vår viser hvem som tjener mest og minst.Microsoft lanserer TypeSpec.Google kutter i Flutter.kode24-klubben skal lage app.Vitseskribenten Thomas Pedersen aka 737BassTP gir oss en oppdatering fra New Zeland.Vi hater litt på Australia, og skjønner plutselig hvorfor det heter boxershorts. Det er litt vanskelig å forklare nøyaktig den siste biten her.
 • 209. #209: Shortcut-Sofie om reaksjonene + fleece, K.O. II, drama 🔥

  52:49
  Oda har stjælt jingelen vår.Jørgen hiver seg på NOK en ny trend: Fleece.Ole Petter har kjøpt seg Teenage Engineering EP-133 K.O. II.Vi ringer Shortcut-varsleren Sofie for å høre om alle reaksjonene.Studentkarma.no river opp i bransjen. (Ja, det er mulig vi har glemt at vi også snakka om det forrige uke)Vi prøver å skjønne alle JavaScript-nyhetene.Det er drama i kode24-klubben.David Skaufjord hiver seg inn i vitsespalta.
 • 208. #208: Konsulent-svartelista, vår egen chatbot, vitsequiz 👩‍🚀

  01:04:50
  En lytter har laga kode24-timens egen chatbot.Jørgen har hevet seg på nok en ny trend – nøkkelknipper.Ole Petter har begynt å lese Knausgård.Sommerstudenter får sparken igjen, og har laga svartelista Konsulentkarma.no.Ways får ikke lansert HC-kort-appen sin.Blir Copilot den nye clippy?Mikael savna Y2K-design og gir ut MetaliCSS.kode24-klubben får seg ikke jobb. Vi kjører Arilds vitsequiz.