Share

cover art for 37. Rovdjuret från Växjö, Ronny & Ragges VIDRIGA ton och Granis spår 2024

Killrådet

37. Rovdjuret från Växjö, Ronny & Ragges VIDRIGA ton och Granis spår 2024

Ep. 37

I veckans avsnitt snackar killarna om kända duos som borde återförenas i nya projekt (spårar tyvärr ur), Lillen gör ÄNNU EN djupdykning i Växjös stolthets förehavanden och Granis gör sitt kanske bästa segment hittills när han KUSLIGT pricksäkert spår vad som kommer hända år 2024!


Dessutom svarar de på varför hamstrar alltid dör på konstiga sett, vad som är den bästa nyårsgroggen och vad som skulle krävas för att få Martin Timell tillbaka in i värmen.


Länkar:

Instagram: Killrådet

Mejl: Newplay@newsner.com

More episodes

View all episodes

 • 58. 58. ”Sju femstjärniga recensioner från sju olika tjejer”

  01:01:54
  Anders bollar upp Lillen som en vikaries VÄRSTA mardröm, Lillen har granskat två av Sveriges MÄRKLIGASTE krishanteringar någonsin och Granis funderar på om det är värt att skaffa en stalker?Dessutom svarar rådet på hur man blir som person om man blir ”skapt” i en vattensäng, vad som är okej att säga till en asiatisk domare och om Lillen kan göra en armhävning? Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se.
 • 57. 57. Känslan av att ha vrålbånge på begravning

  01:24:09
  Granis har tittat djup i ölglaset och värkt fram fördomsprofiler till ca 1000 olika ölmärkesdrickare. Lillen har börjat tro på spöken TROTS att han är kille och Anders dyker ner i den nya trenden att lura kändisar på memo! Dessutom svarar rådet på om salta pinnar passar till bea, vem som kan ta vem i en MMA-match och vilka två känslor som är jobbigast att känna samtidigt! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper 18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 56. 56. Lillens sinnessjukt förutsägbara helg i Köpenhamn

  01:09:59
  Lillen har varit i Köpenhamn och funderar över vilka ordspråk som är bäst att ta till när man hamnar i knipa. Granis synar Lillens helg och ger årets mest träffsäkra sågning av en killresa. Anders har hittat svenska icks och vispat ihop ett legendariskt Tjejkunskap.Dessutom svarar rådet på vad man ska göra om ens sambo bräcker en i snusning, hur man går ner ett kilo i vikt och vad som är bäst av pirat, samuraj eller cowboyHär hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt til kupongen hos Hajper.se  18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 55. 55. Just nu: 15% rabatt på aktiv dödshjälp med koden ”Killrådet15”

  01:19:44
  Granis tänker högt om den eventuella snuskfaktorn i Martin Björks program ”Intimt med Björken” vilket leder till TOTAL kollaps och självrannsakan hos Killrådet-redaktionen. Anders funderar på vad som får en människa att välja en special-registreringsskylt och Lillen går till botten EN GÅNG FÖR ALLA vad som hände med ”Den som skrattar förlorar” och svara på ALLA frågor som vi får in om programmet – MISSA INTE DET! Dessutom svarar Rådet på vad man ska sikta in sig på för nytt snus till våren, om Anders är släkt med Musse Pigg och vad man skulle få se i en film med 30-års-åldersgräns?Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper.se 18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • Trailer - Plusmeny

  00:51
  Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Tack som fan till alla som prenumererar!
 • 54. 54. SM-final i kåthet: Bianca Ingrosso vs. Ralf Edström

  01:06:56
  Lillen minns Ralf Edströms karriär som ofrivillig sextwittrare, Anders funderar över Bianca Ingrossos extremt komplicerade onaniritualer och Granis gör en best of-show av Morran och Tobias-klipp!Dessutom svarar rådet på hur man väljer middag med en knölig sambo, hur man kommer in på krogen när man är packad och om hur man vet om man är kär! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Beställ Flexifronts testkit och var med och tävla om en box med alla "Den som skrattar förlorar"-spelen, värde 595 kr! Ta en bild på bekräftelsen att du beställt kittet och skicka till vår mejl så är du med och tävlar!Länkar:Bet: Till veckans bet hos Hajper.se direkt till kupongen! Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.com18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 53. 53. Erik Nivas otroliga mobbning och stor pung-special!

  01:01:12
  Lillen har granskat Erik Nivas TVEKSAMMA relation till Håkan Andersson, Granis listar vad han gillar med Sverige och Anders funderar över trender man gör med pungen! Dessutom svarar rådet på hur man döljer pinsamma toalettljud, vilka träsorter som finns och vilka länder Sverige borde invadera! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny! Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Veckans trippel hos hajper.se direkt till kupongen 18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 52. 52. Sveriges i SÄRKLASS minst köpta OnlyFans

  01:06:41
  Killrådet fyller ett år! Granis firar med att gå igenom våra allra sämsta avsnittstitlar och Anders passar på att damma av ”tjejkunskapen”. Lillen har gått igenom nyhetsflödet och hittat manliga förebilder som kan väga upp i en allt mer bister tid! Dessutom svarar rådet på vilka ovanliga matkombinationer som är godast, om det är okej att fira namnsdagar och vad man ska göra om man inte kan sluta r*nka! Vår nya podcast: Till PlusmenyFlexifront: Gör som 400 000 andra (smarta) svenskar och testa Flexifronts UNDERBARA rakhyvlar för 0 kr - betala endast för frakt!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Veckans trippel hos hajper.se direkt till kupongen 18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 50. 51. Arbogakvinnans slagsmålsteknik, världens sämsta föräldrar och drömmen om att fly till sjöss

  01:07:23
  Granis har blivit inspirerad av Emil Forsberg-gate och har leta upp egna exempel på ghostningar som gett avtryck. Lillen hämtar en trend från TikTok och sätter övriga podmedlemmar REJÄLT ur balans och Anders har funderar över karma från nyhetsveckan som gått. Dessutom svarar rådet på hur man bör bete sig i en urinoar, om Lillen verkligen kan cykla och vad man bör dricka på bakfyllan. Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.com