Share

cover art for 36. Avslöjat: Han är oskönast av oss, pungsparkar och Lillens framtida död på Coop

Killrådet

36. Avslöjat: Han är oskönast av oss, pungsparkar och Lillens framtida död på Coop

Ep. 36

I veckans avsnitt kör Granis ett vetenskapligt test för att avgöra vem som är oskönast i podden och Lillen gör en djupdykning i en oväntad pungspark. Dessutom svarar grabbarna på hur man bäst överlever julhelgen med släkten, vem som först kommer sterilisera sig och det blir en hel del snack om både erektioner och toalettbesök – som vanligt alltså! 


Instagram: Killrådet

Mejl: Newplay@newsner.com


More episodes

View all episodes

 • 61. 61. Har tvillingar lika stor penis?

  01:22:49
  Lillen har blivit rageaholic och går igenom ALLT han stör sig på. Granis snackar ner sin svensexehelg i Tjeckien och Anders grottar ner sig i århundradets rättegång: Gunilla Persson v.s. Stoppa Pressarna. Missa inte vår tävling med Hajper. Mer info finns under vårt Youtubeklipp här. Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Kolla in EM-oddsen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 60. 60. Lillen grisar vidare

  58:33
  Rådet läser upp VÄL UTVALD kritik och funderar på om det är kan värt att ta tills sig. Granis håller ytterligare ett till av sina ”hyllade” quiz och Lillen har ÄNTLIGEN tagit sig ann att göra den stora efterlängtade Svullo-listan. Dessutom svarar rådet på vad man ska göra om chefen börjar klocka toalettbesök, om det är okej att hämnas på polare och om de skulle ta ett piller för att få större snorre! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.com
 • Provsmaka på Plusmeny! (Maj)

  13:55
  Några highlights från månaden som gått i Plusmeny – vår extrapodd som kommer ut varje fredag! Klicka här för att börja prenumerera på podden eller sök på Killrådet: Plusmeny på Spotify. Du behöver INTE ha Spotify Premium för att lyssna på podden.Tack som fan till alla er som redan prenumererar!
 • 59. 59. AVSLÖJAR: Så nära var Granis en plats i Indiens hockeylandslag

  57:36
  Med anledning av Taylor Swifts besök i Stockholm håller Granis ett SVAJIGT quiz om Sverige. Lillen analyserar världsstjärnas kosthållning och ser oväntat många likheter med sin egen och Anders hyllar en legend som gick ut på egna villkor, the SKYING. Dessutom svarar rådet på hur man ber sin partner om mer presenter, vilken saft som är godast och vilken typ av människa som är besatt av sin trädgård! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. OBS: Avsnittet innehåller referenser till självmord. Om du har självmordstankar ska du inte hålla det för dig själv, utan då behöver du söka hjälp. Prata med någon du har förtroende för, kontakta en stödlinje eller sök hjälp i vården. Mind Självmordslinjen, chatt via mind.se eller på telefon 90101.
 • 58. 58. ”Sju femstjärniga recensioner från sju olika tjejer”

  01:01:54
  Anders bollar upp Lillen som en vikaries VÄRSTA mardröm, Lillen har granskat två av Sveriges MÄRKLIGASTE krishanteringar någonsin och Granis funderar på om det är värt att skaffa en stalker?Dessutom svarar rådet på hur man blir som person om man blir ”skapt” i en vattensäng, vad som är okej att säga till en asiatisk domare och om Lillen kan göra en armhävning? Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se.
 • 57. 57. Känslan av att ha vrålbånge på begravning

  01:24:09
  Granis har tittat djup i ölglaset och värkt fram fördomsprofiler till ca 1000 olika ölmärkesdrickare. Lillen har börjat tro på spöken TROTS att han är kille och Anders dyker ner i den nya trenden att lura kändisar på memo! Dessutom svarar rådet på om salta pinnar passar till bea, vem som kan ta vem i en MMA-match och vilka två känslor som är jobbigast att känna samtidigt! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper 18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 56. 56. Lillens sinnessjukt förutsägbara helg i Köpenhamn

  01:09:59
  Lillen har varit i Köpenhamn och funderar över vilka ordspråk som är bäst att ta till när man hamnar i knipa. Granis synar Lillens helg och ger årets mest träffsäkra sågning av en killresa. Anders har hittat svenska icks och vispat ihop ett legendariskt Tjejkunskap.Dessutom svarar rådet på vad man ska göra om ens sambo bräcker en i snusning, hur man går ner ett kilo i vikt och vad som är bäst av pirat, samuraj eller cowboyHär hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt til kupongen hos Hajper.se  18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 55. 55. Just nu: 15% rabatt på aktiv dödshjälp med koden ”Killrådet15”

  01:19:44
  Granis tänker högt om den eventuella snuskfaktorn i Martin Björks program ”Intimt med Björken” vilket leder till TOTAL kollaps och självrannsakan hos Killrådet-redaktionen. Anders funderar på vad som får en människa att välja en special-registreringsskylt och Lillen går till botten EN GÅNG FÖR ALLA vad som hände med ”Den som skrattar förlorar” och svara på ALLA frågor som vi får in om programmet – MISSA INTE DET! Dessutom svarar Rådet på vad man ska sikta in sig på för nytt snus till våren, om Anders är släkt med Musse Pigg och vad man skulle få se i en film med 30-års-åldersgräns?Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper.se 18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • Trailer - Plusmeny

  00:51
  Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Tack som fan till alla som prenumererar!