Share

cover art for 9. Supa på dop, EM i sex och hur man går ner 20 kg på 3 mån

Killrådet

9. Supa på dop, EM i sex och hur man går ner 20 kg på 3 mån

Ep. 9

I dagens avsnitt hyllar killarna en bortglömd gigant och frågar sig hur man bäst super under ett dop? Lillen blir erbjuden en mirakelmedicin för att RASA i vikt och Granis gör ett grävande reportage om EM i sex. Dessutom svarar grabbarna på vad som hände med Från Grogg till Jogg och hur man bäst tacklar en skilsmässa efter 14 års äktenskap.

More episodes

View all episodes

 • 65. 65. Lillen testar sexleksaker för 17 000 kronor

  01:03:26
  Lillen mixar upp det och snackar BÅDE fotboll och snusk när han avslöjar ett otroligt ”easter egg”i världens populäraste fotbollsspel. Granis hoppar på trenden och berättar hur många öl som är det bästa antalet öl och Anders djupdyker bland kommentarer på vuxen.se. Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Kolla in EM-oddsen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 64. 64. På spaning efter den britt som flytt

  01:11:25
  Lillen har gått ALL in på att hitta den försvunna britten på Teneriffa, kan discomusik och illrar vara lösningen på gåtan? Granis ifrågasätter varför kvinnliga mördare får så lyxiga permissioner och framför allt varför de verkar röra sig fritt på Mall of Scandinavia som om INGET hade hänt. Anders dyker ner i tre MÄRKLIGA nyheter från veckan och ställer frågan, varför blir svendkrn helt VANSINNIG av lite värme? Dessutom svarar rådet på vad man ska göra om en flickvän inte pussat dig på 5 år pga lössnus, vilket dur som har lägst IQ och vad som är svenskans vidrigaste ord! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Kolla in EM-oddsen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 63. 63. Den svenska kåtattackens senaste offer

  01:22:43
  Britter på semester, det sämsta vi har här i världen!? JA, men dom är också väldigt, väldigt roliga – och Granis gör en superdykning i just detta. Lillen har tröttnat på svenska folkets totala psykos i kåthet, och lyfter flera exempel på att det faktiskt gått alldeles för långt nu. Dessutom så blir det ett nytt, härligt quiz och absolut ingen kan bli förvånad över varken tema eller utfall. Det är, med andra ord, ÄNTLIGEN tisdag!Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Kolla in EM-oddsen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 62. 62. Att få jätteont i anus som partytrick

  01:06:04
  Det råder fotbollsfeber i Europa och Lillen återgår till en gammal poddfavorit. Den här superdåren avslöjar bland annat varför han alltid sover med en hårtork(!) precis framför ansiktet, och vilka otroliga konsekvenser det kan få. På tal om Lillen så får vi höra en snutt av hans potentiella sommarprat, med manus av Granis. Hur pricksäkert är det egentligen, och får vi äntligen ett svar på grunden till hans stora problem med auktoriteter? Anders avslöjar ALLT om superprofilen Pål Hollender, och hans nya, minst sagt oväntade, kärleksval.Få 10 % rabatt på timmers hos PUNGKUGEN här.Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Kolla in EM-oddsen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 61. 61. Har tvillingar lika stor penis?

  01:22:49
  Lillen har blivit rageaholic och går igenom ALLT han stör sig på. Granis snackar ner sin svensexehelg i Tjeckien och Anders grottar ner sig i århundradets rättegång: Gunilla Persson v.s. Stoppa Pressarna. Missa inte vår tävling med Hajper. Mer info finns under vårt Youtubeklipp här. Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Kolla in EM-oddsen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. 
 • 60. 60. Lillen grisar vidare

  58:33
  Rådet läser upp VÄL UTVALD kritik och funderar på om det är kan värt att ta tills sig. Granis håller ytterligare ett till av sina ”hyllade” quiz och Lillen har ÄNTLIGEN tagit sig ann att göra den stora efterlängtade Svullo-listan. Dessutom svarar rådet på vad man ska göra om chefen börjar klocka toalettbesök, om det är okej att hämnas på polare och om de skulle ta ett piller för att få större snorre! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.com
 • Provsmaka på Plusmeny! (Maj)

  13:55
  Några highlights från månaden som gått i Plusmeny – vår extrapodd som kommer ut varje fredag! Klicka här för att börja prenumerera på podden eller sök på Killrådet: Plusmeny på Spotify. Du behöver INTE ha Spotify Premium för att lyssna på podden.Tack som fan till alla er som redan prenumererar!
 • 59. 59. AVSLÖJAR: Så nära var Granis en plats i Indiens hockeylandslag

  57:36
  Med anledning av Taylor Swifts besök i Stockholm håller Granis ett SVAJIGT quiz om Sverige. Lillen analyserar världsstjärnas kosthållning och ser oväntat många likheter med sin egen och Anders hyllar en legend som gick ut på egna villkor, the SKYING. Dessutom svarar rådet på hur man ber sin partner om mer presenter, vilken saft som är godast och vilken typ av människa som är besatt av sin trädgård! Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper.se18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se. OBS: Avsnittet innehåller referenser till självmord. Om du har självmordstankar ska du inte hålla det för dig själv, utan då behöver du söka hjälp. Prata med någon du har förtroende för, kontakta en stödlinje eller sök hjälp i vården. Mind Självmordslinjen, chatt via mind.se eller på telefon 90101.
 • 58. 58. ”Sju femstjärniga recensioner från sju olika tjejer”

  01:01:54
  Anders bollar upp Lillen som en vikaries VÄRSTA mardröm, Lillen har granskat två av Sveriges MÄRKLIGASTE krishanteringar någonsin och Granis funderar på om det är värt att skaffa en stalker?Dessutom svarar rådet på hur man blir som person om man blir ”skapt” i en vattensäng, vad som är okej att säga till en asiatisk domare och om Lillen kan göra en armhävning? Här hittar du vår nya feed för Killrådet Plusmeny!Länkar:Instagram: KillrådetTiktok: KillrådetMejl: Newplay@newsner.comBet: Direkt till kupongen hos Hajper18 år åldergräns gäller. Om du är orolig för ditt eller någon närståendes spelande, vänligen kontakta www.stödlinjen.se.