Share

cover art for Episod 14 - Stressnack med Anna Tebelius Bodin

Killer Mindset

Episod 14 - Stressnack med Anna Tebelius Bodin

I denna episod pratar vi stress med experten på hjärnan - Anna Tebelius Bodin. Anna ger oss sina bästa tips för hur vi kan hantera stress och bli bättre, må bättre och göra bättre.

More episodes

View all episodes

 • Episod : Vad alla borde veta

  49:56
  Nu är 30 lärorika episoder gjorda och Mårten och Ida går igenom vilka lärdomar de tagit med sig och vilka Mårten tycker har varit bäst.Detta avsnitt bör ingen missa då det är lärdomar som alla borde ta med sig.
 • Episod 30: Föreläsningspepp

  35:38
  Killer mindset med Mårten NylénSnart har Mårtens nya föreläsning stor premiär och i detta avsnitt ger Mårten en sneakpeak ihop med massor av smarta tips och råd.Han berättar även om en av hans stora rädslor från förr i tiden. Missa inte denna inspirerande episod full av lärdomar.
 • Episod 29: Jonas Hallberg

  01:07:56
  I denna episod möter vi superstylisten Jonas Hallberg som stylat världsstjärnor och modemagasin världen överMen I denna episod handlar det inte om Jonas bästa stylingtips utan om lärdomar från hans världsvana liv.
 • Episod 28 - Sebastian Tadros

  51:28
  I denna episod möter vi artisten, förebilden och youtube-fenomenet Sebastian TadrosSebastian är idag en av våra absolut största förebilder för hela Sveriges barn och unga, och som inspirerar stora som små med sin musik, YouTube och genuinitet.I denna episod får vi ta del av hans absolut bästa lärdomar och här utan filter.
 • Episod 27 - Barn♡ Rörelse

  47:54
  Något vi verkligen behöver bli bättre på är att få våra barn och unga att hitta mer glädje i rörelse. Den negativa trenden talar sitt tydliga språk och konsekvenserna kryper lavinartat ned i åldrarna. Men vi kan förändra detta och skapa både mer rörelseglädje och hälsa, och i denna episod ska vi prata om hur.
 • Episod 26 - Isam Khalil

  36:56
  I denna episod möter vi proffsboxaren Isam som mitt i karriären valde att utbilda sig till KBT terapeut.En spännande episod med massor av mentala tips och nycklar.
 • Episod 25: Tony Irving

  01:14:29
  I denna episod möter vi den populära Lets Dance domaren och tv- och radioprofilen Tony Irving.Vi får ta del av massor av spännande lärdomar från Tonys minst sagt händelserika liv.
 • Episod 24: Nystart efter sommaren

  36:36
  Hur nystartar man bäst efter sommaren? Man börjar jobba, har massor att göra och formen är urusel.Kan man undvika att bli sjuk, hur motiverar man sig nu när mörkret kommer och hur snabbt kan man få resultat utan att övergöra?I denna episod får du de smartaste tipsen plus mycket mer
 • Episod 23: Bästa frågorna och svaren

  28:46
  Sista episoden innan sommaruppehållet och nu har Ida samlat ihop de bästa frågorna till Mårten som ger svaren.Ett lärorikt avsnitt med både skratt och allvar, med fokus på lärdomar och insikter.