Kedja Ut

Share

Program 211: The Open @ Austin

Season 1, Ep. 211

I dagens avsnitt så pratar vi ner helgen som var, vi kör fast lite vid Salonens puttning och sen pratar vi såklart även upp kommande helgs puttning.

Nickes cliffhanger från förra veckan avslöjas också. Med det sagt, önskar vi er en trevlig lyssning!


Podcast

Kedja Ut - En Podcast Om Discgolf

https://play.acast.com/s/Kedja-Ut


Patreon

Show your support on Patreon:

https://www.patreon.com/kedjaut


Contact

Give us feedback, send an e-mail to:

kedjaut@gmail.com


Social Media

Instagram: https://www.instagram.com/kedjaut/

Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/


Thank you for listening!More Episodes

 • 222. 222. På gång med discgolfspelandet...

  01:09:59
  I dagens avsnitt så har vi inget körschema, kör helt ut på uppstuds och vi sitter dessutom tillsammans för första gången på JÄTTELÄNGE! Vilket känns super! Men, vi ger er alltid ett avsnitt, och skickar även vidare en fråga till en annan podcast i dagens avsnitt. Önskar er som alltid, en trevlig lyssning!PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!
 • 221. 221. Tävlingsdebuten avklarad!

  01:23:25
  I dagens avsnitt så börjar vi helt fel, det är inte avsnitt 222, utan 221. Nicke hade fel och sa fel o allt på en o samma gång. Men men, vi har ett matigt avsnitt som är lite längre för ovanlighetens skull, men väldigt bra också! Vi önskar er såklart trevlig lyssning och vi vill gärna att ni interagerar med oss i våra sociala medier också! PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!
 • 220. 220. Dags för debut!

  01:01:00
  I dagens avsnitt så pratar vi ner tävlingarna som varit i helgen, Tommie har historielektion med Nicke, och sen pratar vi om våra debuter som kommer framåt helgen!Och vi lyfter även fram en nystartad podd, det och mycket mer i vårt 220e avsnitt!PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!
 • 219. 219. Fjällräven möter Pound.

  59:47
  I avsnitt 219 diskuterar Nicke och Tommie det senaste inom discgolfvärlden, och discgolfsverige. Vi tar upp ämnen som Gannon Buhrs fortsatta resa med Prodigy, fallet Nathalie Ryan, OTB Open, Nationella touren och mycket mer.
 • 218. 218. Tacksam för skohorn är man...

  01:17:19
  I dagens avsnitt så har vi med oss en profil inom svensk discgolf. Johan Davidsson, en man som inte har svårt att prata, dock kanske timingen ibland inte är den bästa. Men Johan är en duktig discgolfare och vi pratar om hans karriär och hur allt startade. Och resan fram tills idag. Tack för att ni lyssnar och trevlig lyssning!PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!
 • 217. 217: Ja vi var kanske lite hårda...

  54:02
  I dagens avsnitt så pudlar vi, levererar giveaway, pratar ner och upp tävlingar! Tommie är förkyld och i ett allmänt sämre tillstånd röstmässigt men som den krigare han är så kör han på som en maskin! En dag försenat, men vi trycker ut ett avsnitt iaf! Och därmed önskar er en trevlig lyssning!PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!
 • 216. 216: Som nån bergsget...

  01:06:39
  I dagens avsnitt så är det helt utan körschema, MEN, det blev ett riktigt gott avsnitt ändå, men hyllningar och kanske nån halvsågning, och även ett allmänt gött tjöt bara. Vi önskar er alla, som alltid, trevlig lyssning!PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!
 • 215. 215: Är det 2 år sen??

  46:44
  I dagens avsnitt så har vi ett återbesök av Robin Villman, vi pratar om det som varit och vad som komma skall. Om operationer och annat smått och gått. Vi presenterar även något roligt mot slutet av avsnittet, och som alltid, trevlig lyssning!PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!
 • 214. 214. Hon är där ändå och presterar...

  58:00
  I dagens avsnitt så pratar vi lite om svenska tävlingar, Music City Open såklart, och Tommie har än en gång låtit fantasin flöda och tar oss med på ett nytt segment.Och vi sidospårar en del, så allt är i sin ordning! Vi önskar som alltid, trevlig lyssning!PodcastKedja Ut - En Podcast Om Discgolfhttps://play.acast.com/s/Kedja-UtPatreonShow your support on Patreon:https://www.patreon.com/kedjautContactGive us feedback, send an e-mail to:kedjaut@gmail.comSocial MediaInstagram: https://www.instagram.com/kedjaut/Facebook: https://www.facebook.com/kedjaut/Thank you for listening!