Share

cover art for Kaggpodden v. 37 Kaggdagen och medlemsveckan

Kaggpodden

Kaggpodden v. 37 Kaggdagen och medlemsveckan

Kära kaggnist! Händelserika två veckor har passerat sedan vi hördes av sist. Både Kaggdagen med minnesvärda sektionsuppvisningar och insparkade ettor i Kalmarsundsparken, samt medlemsveckan med många härliga sökanden. Hur får man då reda på om man kom med i en sektion? Och vad ska kaggpodden ha på sig på årets medlemsfest? Allt det och lite till får du höra om i dagens avsnitt där vi gästas av ingen mindre än Christoffer Evaldsson - sektionsansvarig! Det här vill du INTE missa!!

Ha're bäst!

Kaggkramar <3

More episodes

View all episodes

 • Årsmöte & Styrelsesöking

  15:05
  I den här podden pratar vi med Johan Skarsgård som är ordförande i kårstyrelsen om hur sökningen går till. Vi pratar även om årsmötet och vad som händer där. Glöm inte att följa oss på instagram och tiktok @kaggpodden.
 • Skidresa & Julstämning

  27:13
  I dagens avsnitt av Kaggpodden går vi först igenom allt inför den stundande skidresan till alperna och Val Thorens. Därefter delar vi med oss av våra bästa julklappstips och ideer på vad man kan hitta på under döstunderna i mellandagarna. Slutligen spelar vi upp olika "julklassiker" och talar ut om våra tankar kring dem. Trevlig lyssning! Följ oss på Instagram och TikTok @kaggpodden
 • Rugby 2023

  28:29
  I det här avsnittet av kaggpodden gästas vi först av spelare från rugbylaget som berättar om träningsperioden, förberedelserna inför match och mycket mycket mer. Avsnittet avslutas med en intervju där två representanter från kåren gästar. Glöm inte att följa oss på instagram och tiktok @kaggpodden
 • Mattrugbyns skapare - Lindy Lindh

  17:00
  I det här avsnittet av Kaggpodden pratar vi med Lindy Lindh som tillsammans med Lars Karlsson har skapat mattrugbyn. Ett evenemang som blivit till en legendarisk högtid för alla gymnasieelever i Kalmar. Han berättar historien om hur rugbyn skapades, var inspirationen kom ifrån och hans tankar om att den blivit så stor som den idag är!
 • Allt inför Köningen!

  25:47
  I det här avsnittet av Kaggpodden går vi igenom allt som är värt att veta inför köningen! Det bjuds på bland annat tips och information. Även historiska och minnesvärda bus som genomförts under åren gås igenom. Följ oss gärna på instagram och tiktok. @kaggpodden
 • Kagg Konfessions och Viggo

  14:57
  Första poddavsnittet från Poddsektionen 23/24! Lite kortare avsnitt än vanligt men håll till godo. Vi presenterar vår sektion och drar senare igenom frågor vi fått inskickade till oss på instagram. Därefter gör vi en djupdykning i Instagramkontot "Kagg Konfessions". Podden avslutas med att vi ringer upp "//Viggo" som blivit lite av en anonym ikon på skolan. Glöm inte att följa oss på instagram och tiktok @kaggpodden
 • 8. Lärarintervjuer

  19:33
  En liten mellanpodd för er som saknat Poddsektionen senaste tiden. Vi tackar Stefan, Katja, Dianne och Jerker för att de ville ställa upp på intervjuer och ber också om ursäkt för det kanske sämsta ljudet hittills i sista intervjun! (Glöm inte att njuta av vårt nya fina intro inspelat av Grevens Öl Och Metal, stort tack!) 
 • 7. Kårpodden

  34:23
  Funderar du på att söka till Lars Kaggs elevkår? Då är denna podd för dig! Vi är tillbaka efter jullovet med en intervju med Frida och Beata från KÅRatekids om deras upplevelser i kåren, hur sökningen går till, hur man kandiderar och hur årsmötet går till. Vi bjuder helt enkelt på lite inside information och tips och tricks för att lyckas med din sökning, och även vad du kanske INTE borde göra när du kandiderar. Är du intresserad av mer information om de olika posterna? Lyssna då på avsnitt från tidigare år med intervjuer om de olika ansvarsområdena man kan söka. Lycka till!
 • 6. Podd x Nudist

  41:28
  I veckans avsnitt av Kaggpodden har vi teamat upp med vår allas favorit - Nudistsektionen. I denna podd diskuterar vi livet som nudister och tar upp en rad tabubelagda ämnen. Detta är en myspodd som innehåller allt från bästa nakenhistorier, oskuldspress, turnons och turnoffs och kroppspress blandat med härliga skratt och andra frågor för att ni ska få lära känna nudisterna. Ett stort tack till de nudister som ville vara med och göra årets sista Kaggpodd med oss!