Share

Jobbspesialistpodden

Hadeland IPS Ressurssenter


Latest episode

 • Ep.6 Dokumentasjon

  39:09
  Dokumentasjon kan for mange oppleves som noe man må gjøre og ikke nødvendigvis har så lyst til. Men trenger du noen gode grunner og inspirasjon kan Morten og Marie ta dere gjennom tema på en interresant måte.

More episodes

View all episodes

 • 5. Ep.5 Jobbspesialistteamet.

  44:47
  Hva er egentlig et team, og hvilke team tilhører du?
 • 4. Ep.4 Metodeveileder

  30:49
  Hva er en metodeveileder? Marie og Morten tar deg gjennom oppgavene til en metodeveileder, med fokus på veiledning og samarbeid. Hva er en god veileder for deg, og hvordan kan du som jobbspesialist være veiledbar?  
 • 3. Ep.3 Jobbstøtte

  34:59
  Jobbstøtte og jobbstøtteplan... to sider av samme sak?Hva skal til for at man har det bra på jobb og står i jobben? Kanskje må vi ha et forhold til våre egne suksessfaktorer for å stå i jobben.
 • 2. Ep.2 - Jobbutvikling

  34:13
  Jakten på den perfekte jobbmatchen og veien dit. Vi jobber etter en metode som sier noe om hvordan vi skal bygge relasjon med arbeidsmarkedet. «Tre kopper te» handler om bygge relasjoner til arbeidsgivere. De tre koppene representerer første, andre og tredje besøk, hvor man har en plan for hva man ønsker å oppnå med møte, før man går inn. Kopp 1: treffe arbeidsgiver for å avtale et infomøte. Kopp 2: Gjennomføre avtalt infomøte hvor arbeidsgiver er i fokus, og kopp 3: hvor man tar med en jobbsøker for å møte arbeidsgiver. Etter dette reiser man innom for å bygge relasjon videre. 
 • 1. Ep.1 - Kartlegging

  26:57
  Hva er egentlig kartlegging og hvordan kan man gjøre det? En av de viktigste egenskapene til en jobbspesialist er å være genuint nysgjerrige og skape relasjon. Tenkt kreativt og møt mennesker der de er. 
 • Ep.0 - Teaser

  04:17
  Metode som verktøy for rom og muligheter. Marie og Morten tar dere inn i jobbspesialistenes univers. Her får vi et hyggelige møte med hvordan disse to tolker metode og hverdagen som jobbspesialister.