Share

Jana & Henrik - Från vardag till välmående

Två liv och alldeles för många tankar - Du lyssnar på en psykolog och en egenföretagare


Latest episode

 • 25. Hur ska man återhämta sig i sommar?

  30:15
  Sommar, sommar, sommar, den ska ju vara allt annat än stressig. Men ändå så lyckas vi proppa den med aktiviteter. Hur kan man återhämta sig under sommaren? Hur gör Jana? Och hur gör psykologen?

More episodes

View all episodes

 • 24. Hur balanserar man jobb, hem och fritid när mobilen plingar hela tiden?

  37:16
  Jana berättar hur man får sin make att göra precis som man vill. Henrik tycker inredning är svårt och Jana ger tips. Sen reder de ut hur man hittar den där gyllene balansen mellan jobb och fritid, särskilt när vi i dessa tider har den där mobilen som hela tiden plingar och påminner oss om allt vi behöver. 
 • 23. Hur bär man sitt psykiska bagage på rätt sätt?

  39:21
  De allra flesta bär på något. Något tufft. Vi bär på detta bagage inte för att vi vill, utan att vi måste. Men hur kan man göra det enklare? Hur kan vi bära detta enklare, lite lättare? Jana och Henrik reder ut ämnet.
 • 22. Midsommar!

  29:24
  Glad midsommar! Jana och Henrik berättar om sina konstigaste midsomrar, Jana ger grymma tips på hur du snabbt kan piffa upp dagen lite extra och Henrik hoppas verkligen inte att du får samma gäster som han haft genom åren.
 • 21. Vad är baksidan av att vara stark eller inte

  39:21
  Jana råkar skicka grova mejl till en kund, Henriks knän har inte artros, och vi diskuterar hur man påverkas av att "vara stark". När behövs det? Kan man drabbas negativt av det? Och hur gör man för att hålla i längden?"
 • 20. Sociala medier: Vän eller fiende

  56:36
  Henrik försöker minnas vad Åsa-Nisses ko heter, Jana har köpt en hund (som är supersöt) och vi pratar om sociala medier. Kan det användas på rätt sätt? Hur förhåller sig Jana och Henrik till det? Och vad kan du göra för att få en bättre relation till sociala medier?"
 • 19. Vad är relationen mellan fysisk hälsa och psykiskt välmående?

  50:22
  Henrik berättar om en studie om smärttolerans där resultatet fick en väldigt intressant utgång. Jana tipsar om enkla träningstips och uppmanar alla att hitta sin grej, det måste vara kul!