Share

cover art for Janne Grönroos: "Är jag en papaya eller en ananas på toa?"

Jag orkar inte

Janne Grönroos: "Är jag en papaya eller en ananas på toa?"

Season 2, Ep. 23

Vi får besök av den härligaste av finnar, nämligen Janne Grönroos som stör sig på märkningen av toaletter. Johan hatar att han låter så mycket så fort han har på sig noise cancelling-lurar, sketchidéerna haglar. Och Johanna är less på att bara glömma allt hela tiden. Geud lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 25. Fotbollsspecial! "Camp Sweden låter som ett riktigt hemskt flyktingläger"

  52:23
  Det är fotbollsfeber så det blir fokus på det. Samt ett välbehövligt nerdyk i folks indignation på soc med. Vi stör oss på Camp Sweden och har delade meningar om spoilade sändningar. Geud lyssning!
 • 24. "Kan det inte bli coolt att va cool igen?"

  55:43
  Nytt avsnitt nya frustrationer. Johan orkar inte med den slappa inställningen till kaffe och till allt egentligen. Johanna äcklas av smetigt grunda upprörda människor på sociala media, som vanligt. Geud lyssning!
 • 22. "Ska du ha tandpetare i munnen får du gå full cowboy"

  43:10
  "In Sweden we get free healthcare" Johanna hatar på dom som är för stolta över sitt land och Johan är jävligt skeptisk till killar med tandpetare i munnen som cool grej. Också stort förlåt för sent avsnitt, vi befinner oss mellan två mickar så ljudfilen behövde jobbas med på en helt ny nivå. Geud lyssning!
 • 21. Nichlas Niemi: "Killar i slokhatt som säger 'Tjenare kingen!'"

  50:10
  Denna gång gästas vi av tv-producenten Nichlas Niemi som dåblir av med podd-oskulden! Det märks dock inget av när han eldar upp sig över sköna, långhåriga och highfivande butikssnubbar. Dessutom irriterar vi oss på dumma fusionmattrender som poké-burger och folk som refererar till sig själv som "lite av en foodie".
 • 20. "Lika tight som en 92-årig Peter Siepen"

  37:10
  Vi pratar Peter Siepen och en liten liten skate board. Dessutom stör vi oss på sommarens avsaknad av bra toalettlösningar för en medveten befolkning, och vi stör oss på barnvagnsidioter på barnvagnstäta ställen. Geud lyssning!
 • 19. "När kläder vägrar samarbeta och slutar fungera."

  34:22
  Vi stör oss på folk som koketterar med att låtsas veta att the Big Bang Theory är dåligt. Vi stör oss också på att kläder slutar vara kläder och blir typ en korv mitt på magen istället för exempelvis en kjol. Johan har haft en prestationsångestvecka delux, ungefär så. Geud Lyssning!
 • 18. "Det är INTE jag som tagit alla de här grejerna i minibaren"

  52:15
  Vi pratar om hotell-walk-of-shame (när man måste erkänna vad man tagit i minibaren) inför alla och hur pantade internet-annons-algoritmerna oftast är. Du kanske är intresserad av de här sneakerserna? Ja, jag köpte dem precis, nu not so much. Trivlig lyssning!
 • 17. Hur fan tänker de på apelsinfabriken?

  49:48
  Fulla av bakisångest och läkerol sätter de sig och orkar inte med. Än en gång är Johan inne på förpackningsdesign och Johanna har ett störselmål som är tyngre än hon kan hantera.