Share

International Movie Friends

Grenzeloos slap ouwehoeren over films & series


Latest episode

 • 4. Binnen 20 jaar zijn alle films door AI gemaakt

  45:53
  Deze aflevering gaan we in op drie stellingen:Christopher Nolan zijn 'Oppenheimer' wordt de blockbuster van het jaarTed Lasso is de redding van het voetbal genreOver drie jaar hebben we alleen nog maar AI gegenereerde filmsVerder bespreken we Mandalorian seizoen 3 en de Super Mario film.

More episodes

View all episodes

 • 3. The Last of Us: traag en onorigineel of verrassend en geweldig?

  51:54
  Deze aflevering kijken we terug op de Oscar uitreiking, lopen de meningen nogal uiteen over de HBO hit serie The Last of Us en kijken we vooruit op wat de komende maand waarin onder andere Ted Lasso terugkeert op tv.
 • 2. De Grote Oscars 2023 Preview show

  01:11:47
  Deze afleveirng staat volledig in het teken van de Oscars. Wat maakt nou eigenlijk een film Oscar waardig? Wat zijn de beste Oscar films van de afgelopen jaren? Wie had nooit een Oscar mogen krijgen en wie gaat er dit jaar met het meest prestigieuze filmbeeldje naar huis? Hier is onze ongezouten mening.
 • 1. De beste films van 2022 én 2023

  50:55
  In de eerste aflevering van 2023 kijken we terug op het afgelopen filmjaar en kiezen onze favoriete producties van 2022. Koen zijn keuze zal waarschijnlijk weinigen verrassen.. Ook blikken we vooruit naar het komende jaar en bespreken waar we het meest naar uitkijken in 2023. Hier komt Sven met een wel heel opmerkelijke keuze..
 • 7. "1899 haalt niveau Dark nog niet"

  46:26
  In deze aflevering praat Bas over zijn ontmoeting met de wereldberoemde The Terminal man, lijkt de nieuwe James Bond gevonden en kijken we terug op 1899, Wakanda Forever en Andor om tenslotte vooruit te blikken naar Avatar: the Way of Water, Knives Out: Glass Onion en de Noorse Netflix film Troll.
 • 6. "Nieuwe Netflix serie veel te negatief over Spotify"

  58:23
  In deze aflevering praat Bas met muzikant Koen en 3FM videomaker Sven over de nieuwe Netflix serie The Playlist. Deze Zweedse serie gaat over de oprichting van de Zweedse muziekgigant Spotify die de muziek industrie van de dood redde, of toch niet? Verder in deze aflevering: the Rings of Power seizoen 1, House of the Dragon seizoen 1, Triangle of Sadness en de nieuwe Netflix serie van de makers van Dark: 1899.
 • 5. ”Star Wars beste wat Hollywood ooit heeft geproduceerd”

  53:42
  Sven haat Star Wars (denkt hij) en Koen en Bas zijn overdreven fanboys. In deze aflevering praten we uitgebreid over Star Wars naar aanleiding van de nieuwe Disney+ serie ANDOR en geven onze review. Verder blikken we terug op de Gouden Kalveren met winst voor drama serie Rampvlucht, docu Shabu en animatiefilm Knor. Bas heeft met Everything, Everywhere All at Once misschien wel de film van het jaar gezien en we blikken vooruit naar de maand die voor ons ligt met onder andere Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities, het tweede seizoen van Emmy-winnaar White Lotus en het weerzinwekkende waargebeurde verhaal The Good Nurse.