Share

cover art for Trailer för Inre läkande ljus

Insikter på livets stig

Trailer för Inre läkande ljus

Season 1, Ep. 22

Här kan du provlyssna på en del av den guidade meditationen Läkande inre ljus som du hittar på Insikter på livets stigs Paetron sida.


Här kan du provlyssna på en del av den guidade meditationen Inre läkande ljus som du hittar på Insikter på livets stigs Paetron sida.

I inre läkande ljus förs du ner i ett avslappnat, guidat meditativt tillstånd. Du kommer att släppa stress och oro och bygga upp en inre läkande kraftresurs som stödjer dig när du behöver det som bäst. Under den guidade meditationen lär du dig samtidigt en teknik där du rensar ut stress och oro. När du använder denna återhämtande läkande guidade djupavslappning kommer du snart att märka hur du fylls av ny kraft och energi och positiva känslor. Du skapar en inre kraftresurs som stödjer och stärker dig.


Genom att ge dig själv återhämtningspauser i din vardag skapar du förutsättningar för kroppen och hjärnan att fungera och må som allra bäst. 

Din guide för denna kraftfulla guidade meditation är Bo Ekhöjd Hamberg


Du kan få till gång till den här exklusiva guidade meditationen om du väljer att stödja oss som Silver eller Guldsupporter på vår Patreonsida eftersom den ingår i det medlemskapet tillsammans med fler spännande ljudfiler som också finns där. Vi uppdaterar dig löpande med nytt exklusivt material som bara är tillgängligt för dig som är Silver eller Guldsupporter. Tack för att du vill supporta oss i vårt arbete med podcasten Insikter på livets stig! Du hittar vår patreonsida på https://www.patreon.com/insikter_pa_livets_stig

More episodes

View all episodes

 • 20. Trailer för guidad meditation -Den gamle vise

  05:12
  Här kan du provlyssna på en del av den guidade meditationen Den gamle vise som du hittar på Insikter på livets stigs Paetron sida.Att ställa en fråga till sin egen Inre Gamle vise genom en guidad meditation brukar ofta ge en mycket djup och insiktsfull upplevelse. I den guidade meditationen tas du först ner till ett mycket djupt och avslappnat tillstånd som sen övergår till en inre resa. Den inre resan tar dig till en bergsled som leder upp för berget till en vis man som bor i en grotta på bergets topp. Med den här guidade meditationen kan du gå till honom fler gånger med fler frågor och sen arbeta med dina svar och gåvor du får från den Inre gamle vise. Dessa svar och gåvor kan vara just de svar du sökt länge, men som du inte sett själv tidigare då du sökt efter svar i ditt vakna vardagsmedvetande.Den guidade meditationen Den gamle vise med Bo Ekhöjd Hamberg kan ge dig en mycket djup vägledning. Det är en meditation som både ger dig djupa självinsikter och ökar ditt medvetande om dig själv.Du kan få till gång till den här exklusiva guidade meditationen om du väljer att stödja oss som Guldsupporter på vår Patreonsida eftersom den ingår i det medlemskapet tillsammans med fler spännande ljudfiler som också finns där. Vi uppdaterar dig löpande med nytt exklusivt material som bara är tillgängligt för dig som är Silver eller Guldsupporter. Tack för att du vill supporta oss i vårt arbete med podcasten Insikter på livets stig! Du hittar vår patreonsida på https://www.patreon.com/insikter_pa_livets_stig
 • 18. Vardagsmedvetandet och medvetandets sanna natur

  46:30
  Hej,I det här avsnittet samtalar jag och Jaana Suorsa om vardagsmedvetandet och medvetandets sanna natur.Bär vi på två olika medvetande ett vardagsmedvetande som styrs av vår vardag och ett annat medvetande sanna natur som går bortom vardagens medvetande om vem vi är?Säkert har du själv ibland funderat om du är något mer än din kropp som vandrar runt här på jorden en liten tid i den oändliga existensen.Vi hoppas att vårt samtal och våra egna upplevad erfarenheter ska ge dig inspiration att tänka vidare kring detta ämne.Kanske har du tankar om det vi pratar om och då kan du nå oss på⁠ livet@arbitrio.se eller skriv ett inlägg på vår facebooksida ⁠Insikter på livets stig⁠.Du hittar oss också på Instagram på sidan⁠ insikter_pa_livets_stig⁠.Nu har du möjlighet att få tillgång till bonusmaterial på Insikter på livets stigs Patreonsida genom att stödja oss i vårt arbete med den här podcasten.På Patreon vill jag ge dig en exklusiv möjlighet som antingen Silver eller Guldmedlem att få ta del av de professionella mindfulnessfiler, stresshanterings -och avslappningsfiler samt annat bonusmaterial som tidigare erbjudits i de populära SatiFy apparna. Det kommer löpande att komma till nytt material i de båda stödmedlemskapen och naturligtvis kommer du även även att få tillgång till allt nytt bonusmaterial som skapas framöver.Det går också att köpa enskilda filer i butiken.
 • 14. Livet och döden

  42:35
  Du liksom jag kom hit för att vandra på livets krokiga väg. Vår livsvandring kan bli kort eller lång men alla når vi vägs ände och det vi kallar döden inträder. I det här avsnittet samtalar jag och Jaana Suorsa om hur livsviktigt det är att tänka på och prata om döden för att leva ett mer fullödigt liv. Vi delar med oss av våra tankar och egna erfarenheter i detta viktiga ämne. Kanske har du tankar om övningen och då du kan nå mig på mail: livet@arbitrio.se eller skriv ett inlägg på vår facebooksida Insikter på livets stig. Du hittar oss också på Instagram på sidan insikter_pa_livets_stig.Varmaste hälsningar till dig från mig och Jaana
 • 13. Att finna meningen med livet

  48:07
  Hej, I det här avsnittet samtalar jag och Jaana Suorsa kring att finna meningen med livet. Säkert har du själv funderat ibland på tillvaron och vad som är din livsuppgift. Vad är viktigt och vad är mindre viktigt? Vi hoppas att vårt samtal ska ge dig inspiration att tänka vidare kring detta ämne. Kanske har du tankar om det vi pratar om och då kan du nå oss på⁠ livet@arbitrio.se eller skriv ett inlägg på vår facebooksida ⁠Insikter på livets stig⁠. Du hittar oss också på Instagram på sidan⁠ insikter_pa_livets_stig⁠.
 • 12. Guidad meditation med Hjärt Sutra mantrat

  30:05
  Hej, I det här avsnittet får du ta del av en guidad meditation med mig ca 4 minuter lång som sen övergår i en meditation där hjärtsutramantrat framförs av tibetanska munkar. Hjärtsutrat är en del av Prajñāpāramitā Sūtra-Visdomens fullkomlighetssutra. Sutrat fokuserar på visdom och tomhet för att nå högre insikt och upplysning.Hoppas du får god användning av denna meditation.Kanske har du tankar om övningen och då du kan nå mig på livet@arbitrio.se eller skriv ett inlägg på vår facebooksida Insikter på livets stig. Du hittar oss också på Instagram på sidan insikter_pa_livets_stig.Allt Gott Bo Hamberg
 • 11. Andningsankaret- En guidad meditationsövning för medveten närvaro i nuet

  09:59
  I den här 10 minuters guidade meditationsövningen som heter Andningsankaret (medveten andning) ger jag dig stöd i att hitta ditt inre fokus och medveten närvaro i nuet. De första fem minuterna får du min stödjande guidning och under de efterföljande fem minuterna praktiserar du själv övningen under stillsam musik.Kanske har du tankar om övningen och då du kan nå mig på livet@arbitrio.se eller skriv ett inlägg på vår facebooksida Insikter på livets stig. Du hittar oss också på Instagram på sidan insikter_pa_livets_stig.
 • 10. Meditation och Mindfulness - vägen till inre fokus och närvaro i nuet

  01:04:41
  Vi lever i ett samhälle där vi både av oss själva och av vår omgivning förväntas vara högpresterande lyckade människor. Som en följd av detta, är det många som drabbas av psykisk ohälsa, ökad stress, utbrändhet sömnsvårigheter, smärtproblematik m.m. I det här avsnittet delar jag och Jaana Suorsa med oss av våra erfarenheter vad meditation och mindfulness kan göra för att skapa en mer harmonisk vardag. Att meditera och utöva mindfulness behöver inte vara så himla svårt utan är något som alla kan lära sig. Det här avsnittet passar både för dig som är nyfiken på meditation och mindfulness samt för dig som redan utövar detta.Kanske har du tankar om det vi pratar om och då kan du nå oss på livet@arbitrio.se eller skriv ett inlägg på vår facebooksida Insikter på livets stig. Du hittar oss också på Instagram på sidan insikter_pa_livets_stig.
 • 9. Del 2 Heartsinging - en väg att bli berörd och finna inre ro

  39:21
  Heartsinging del 2 av 2 berättelsen fortsätter!Marcus Albinson fortsätter att berätta och samtala med mig om hur och varför han kom att utveckla sin Heartsinging till skapandet av en Heartsingingcermoni.En fantastiskt spännande berättelse som du säkert vill höra fortsättningen av ;)Att hitta sig själv och känna inre ro och frid. Marcus Albinsson som är musiker har sedan 15 år tillbaka skapat heartsingmusik. Musiken är fylld av en stark andlig inspiration och kraft. Under flera år har har Marcus rest runt och hållit heartsingingcermonier på festivaler , retreats och events.Du kan läsa mer om Marcus och även ta del av hans musik på:Hemsida: https://www.marcusalbinsson.comSpotify: https://open.spotify.com/artist/1jdCfeiVkfUOvT955BggaV?si=EWGvQ-AmRiGXuHNT1gau_gYoutube music: https://youtube.com/channel/UC6UKT6yJDY9o2WT-FbKJjkw?si=L7SSikgTsIyBEYO6Facebook: https://www.facebook.com/marcusalbinssonmusikerInstagram: https://www.instagram.com/marcus_albinsson/