Inredningspodden med Johanna Hulander

Share

Marie-Louise Sjögren – Årets inredare om inredning, att starta butik, galleri och designa egna möbler

Season 3, Ep. 2

Marie-Louise Sjögren skapar inredningar och miljöer som många drömmer om just nu. Det har varit ett hektiskt år där hon öppnat en butik med antikviteter och inredning som hon delvis designar själv. Hennes hem har synts på många bilder och i min värld är hon årets inredare 2021. Vi pratar om allt från inredning till att få hemmet och livet att fungera så bra som möjligt. Välkommen till Inredningspodden!


För dig som är ny lyssnare finns över 100 avsnitt i arkivet som tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Följ gärna podden på olika kanaler t ex på Instagram där kontot heter inrednings_podden. På inredningspodden.com du kan prenumerera på nyhetsbrevet. Genom det så missar du inga avsnitt och där kommer du att få ta del av extramaterial, filmer och bilder!

More Episodes

5/19/2022

BONUSMATERIAL! - Niclas Steeve och Svante Öquist – Om passionen för trädgård och om att arbeta tillsammans.

Season 3, Ep. 29
Niclas Steeve och Svante Öquist är paret som delar passionen för trädgård och nu precis startat ett gemensamt företag i Villa Sundahl Trädgård. Tillsammans kommer de att skapa och vårda gröna rum; Niclas som trädgårdsmästare och Svante som dokumenterar och delar med sig av sin 30-åriga erfarenhet av trädgård i krönikor och bilder på hemsidan. I det här korta bonusavsnittet är de för första gången med i en podcast tillsammans och berättar bland annat om hur det är att arbeta tillsammans. Välkommen till Inredningspodden! Följ Inredningspodden på Instagram: @inrednings_podden och Facebook: @inredningspodd. Kontakt via info(at)inredningspodden.com och Instagram. Missa inte arkivet som finns där poddar finns med 130 (!) avsnitt. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. DELA AVSNITT DU GILLAR, GE BETYG I DIN PODD-LYSSNARE, TIPSA GÄRNA OM VILKEN GÄST DU VILL HÖRA I KOMMANDE AVSNITT OCH SKRIV IN DIG FÖR ATT FÅ NYHETSBREV PÅ INREDNINGSPODDEN.COM SÅ MISSAR DU INGA AVSNITT! #inredningspodden#arkitektur#inredning#design#konst#trädgård#odla#jo hannahulander#inredningspodden#2022 NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året! Prenumerera på nyhetsbrevet på www.inredningspodden.com för att få mera information!
5/17/2022

Niclas Steeve – Från logonom till trädgårdsmästare som skapar gröna rum

Season 3, Ep. 28
Niclas Steeve utbildade sig till logonom men närde en dröm om att bli trädgårdsmästare. Nu nio år senare så är han klar trädgårdsmästare och har precis startat upp sitt företag Villa Sundahl Trädgård tillsammans med sin man, inredningsprofilen och journalisten, Svante Öquist. Genom sitt instagram-konto @villasundahltradgard delar han generöst med sig med inspiration om odling och trädgård. I det här avsnittet berättar han om sitt stora intresse för att skapa gröna rum och så svarar han på de vanligaste frågorna som många ställer till honom. Välkommen till Inredningspodden!Följ Inredningspodden på Instagram: @inrednings_podden och Facebook: @inredningspodd. Kontakt via info(at)inredningspodden.com och Instagram. Missa inte arkivet som finns där poddar finns med 130 (!) avsnitt. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ podden på Instagram @inrednings_podden för att se filmer och bilder på gäster och nyheter! DELA AVSNITT DU GILLAR, GE BETYG I DIN PODD-LYSSNARE, TIPSA GÄRNA OM VILKEN GÄST DU VILL HÖRA I KOMMANDE AVSNITT OCH SKRIV IN DIG FÖR ATT FÅ NYHETSBREV PÅ INREDNINGSPODDEN.COM SÅ MISSAR DU INGA AVSNITT! NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året! Prenumerera på nyhetsbrevet på www.inredningspodden.com för att få mera information!