Innopodden

 • 107. Vær praktiske, jobb som et lag, kjøp fra Ukraina: Arne Mjøs, konsernsjef i Itera.

  29:43
  Vi må se på mulighetene, ta raske beslutninger og jobbe sammen. Da kan norske virksomheter bidra til å bygge opp igjen Ukraina - nå og når krigen er slutt. Det mener Iteras Konsernsjef Arne Mjøs. Han deler erfaringer med å ha ansatte i et land i krig med Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.Du finner tekstversjon av Innopodden på Podkast | Innovasjon Norge.
 • 106. 118 milliarder kroner til nyskaping: Michiel Scheffer, president i EIC

  41:18
  European Innovation Council har et budsjett på bortimot 118 milliarder kroner. Pengene går til støtte og investeringer i nystartede selskaper i EU og i Norge, med løsninger Europa trenger. Lederen I EIC er president Michiel Scheffer, han er gjest i Innopodden med Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.I podcasten snakker Scheffer om søknadsfristen for EIC Accelerator. Du finner informasjonen du trenger her på EICs nettsider.
 • 105. Spenn fast bindingen! Torstein Myklebostad, Rottefella.

  37:05
  Nordmenn er født med ski på beina og Rottefella bindinger. Verdens største produsent av bindinger til langrenn-, telemark- og fjellski holder til i Lier i Buskerud. Selskapet bygger på innovasjon og verner om sine løsninger, i kamp med internasjonale giganter. Administrerende direktør Torstein Myklebostad deler erfaringer med å lede innovasjon, produksjon, salg og patent. I Innopodden med Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.Tekstversjon av Innopodden finner du på https://www.innovasjonnorge.no/seksjon/podcast. 
 • 104. Nytt, bedre anodemateriale for grønnere batterier: Erik Sauar, Cenate.

  31:56
  En kilo av Cenates anodemateriale kan erstatte fem kilo av det som brukes i batterier i dag. Erik Sauar har solid bakgrunn fra solcelleindustrien og er en av dem som driver batteriteknologien framover. Møt ham i samtale med Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.Tekstversjon av Innopodden finner du på https://www.innovasjonnorge.no/seksjon/podcast
 • 103. Antler - et slags sosialt eksperiment: Anna Munthe-Kaas, assosiert partner.

  35:25
  Antler er en av Norges mest aktive investorer. Hva skal til for å få dem på laget? Hvilke selskaper har de mest tro på? Anna Munthe-Kaas er assosiert partner med bakgrunn fra oppstartsbedrift er og store tech-miljøer. Nå investerer hun en halvtime i Innopodden, sammen med Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.Tekstversjon av Innopodden finner du på Podkast | Innovasjon Norge.
 • 102. Teknologi for å kutte utslipp i olje- og gassproduksjonen kan bli vår neste store eksportvare: Ann Christin Andersen, NORWEP

  26:37
  Teknologi som kutter utslippene i olje- og gassproduksjonen kan bli vår neste store eksportvare og viktigste bidrag til å kutte klimautslipp globalt, mener Ann Christin Andersen. Hun leder NORWEP, energibransjens eksportorgan. Dette vil vi vite mer om, når hun som første gjest i Innopodden kommer på nytt besøk, hos Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.Du finner tekstversjon av innopodden på Podkast | Innovasjon Norge
 • 101. Det har aldri vært enklere å være gründer: Gisle Østereng, Startuplab.

  32:35
  Det blir ingen vekst uten investorer og investeringer. Er norske entreprenører ambisiøse nok? Startuplab har vært sentral i det norske økosystemet for oppstartsbedrifter siden 2012. Gisle Østereng leder investeringsvirksomheten og investerer noen minutter i Innopodden hos Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.Du finner hele episoden som tekst på Podkast | Innovasjon Norge.
 • 100. Om trykking og tryning: Sjur Dagestad, innovasjonsekspert.

  45:12
  Professor emeritus i innovasjon, smed, forfatter og seriegründer Sjur Dagestad kaster seg uti det meste. Trenger i næringslivet innovasjonseksperter som han? Hva lærer han mest av? Sjur Dagestad er gjest hos Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.Du finner tekstversjon av Innopodden på Podkast | Innovasjon Norge.
 • 99. Fra vannkraft til teknologiselskap: Ragnhild Janbu Fresvik, Eviny.

  26:30
  Eviny er nummer fem på fornybar energi i Norge, med 1500 ansatte og en halv million kunder. «Sammen setter vi fart på grønn omstilling,» sier Eviny, og vi vil vite mer. Konsernsjef Ragnhild Janbu Fresvik er gjest hos Håkon Haugli og Kjetil Svorkmo Bergmann.
loading...