Inga beiga morsor

Share

3. Vem kastade blygdläpparna i papperskorgen?

I dagens avsnitt har Melina och Ellinor svårt för att sluta prata om Benjamin Ingrossos musikaliska talang, program, sexighet men framförallt hans konsert på Fållan förra fredagen. 

Men vems fiffi pirrade lite extra under veckan, tagit springnota och varit otrogen på bröllopsnatten!? - VARNING FÖR INCEST!!!


Förutom detta, berättar tjejerna om Melinas baby shower, där någon i sällskapet berättade om sin pinsamma fiffioperation: “Vill du spara blygdläpparna och ta med dem hem?”


Varför bedriver skatteverket häxjakt mot Melina och vad för varningsklockor behöver Ellinor ta tag i? Vad ska Melinas son heta och vad för text läser Ellinor som får Melina att börja gråta? Detta och mycket mer skvaller om Stockholms flunsa elit kan ni räkna med i avsnitt nummer 3. 

.

Kan ni inte vänta till nästa torsdag och vill se vad Melina och Ellinor ger varandra i present? Gå in på Instagram och följ dem på: 

@ingabeigamorsor 

@melina.criborn

@ellinorlofgren 

.

‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acast

www.silverdrakeförlag.se


Klippare:

Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se

@marcustigerdraake


Redaktör: 

Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se

@victigerdraake

.

Bumbers (Jinglar och låtar under avsnittet):


More Episodes

11/16/2022

34. Farsdag in my ass!

Det har varit Farsdag, och tjejerna gråter över egna erfarenheter, samtidigt som dem gör bort sig i sina firanden för deras egna män. Ellinor lackar ur på att P alltid vill få henne att testa ny mat, och Melina flippar på Jacob för att hon tvingades ta sig ut ur lägenheten för presentinköpet. Melina avslöjar hur det gick med husköpet. Blir det en flytt till Lidingö? Och Ellinor berättar om pinnen hon hade uppkörd i r*ven i många år… Och vad var det som fick henne att ta ut den? Det love-bombas hejvilt också! 80% av alla på Inga Beiga Morsor-middagen hade ADHD, och Ellinor insåg hur viktiga hennes gapande haggor till vänninor är för hennes egna självutveckling. Men vad hände egentligen på middagen? Vem höll tal? Varför kom dem hem 06? Och vad avslöjade Bianca för P som han inte visste om Ellinors ekonomi?Sist men inte minst så har Mama-galan har gått av stapeln! Men varför triggades Ellinor av sin bordsdam Penny Parneviks snack? Och vilka visdomsord bjussade SanneAlexandra på under den gemensamma lunchen på Ett Hem? Självklart snackas det läckage efter förlossningar och okvinnliga kvinnors kraft också! Enjoy!Kan ni inte vänta till nästa torsdag eller vill ställa en lyssnarfråga? Gå in på Instagram och följ Ellinor och Melina på: @ingabeigamorsor @melina.criborn@ellinorlofgren .‘Inga Beiga Morsor’ är producerad av Silverdrake Förlag via Acastwww.silverdrakeförlag.seKlippare:Patrik Sundén@patriksundenRedaktör:Marcus Tigerdraake, marcus@silverdrakeforlag.se@marcustigerdraakeKoordinator: Victoria Tigerdraake, victoria.tigerdraake@silverdrakeforlag.se@victigerdraake